Gratis webinar

Substitution af kemiske stoffer – fra lovgivning til praksis

Med EU Chemicals Policy Consultant, Sidsel Dyekjær

Thumbnails fra webinarer1313

Overblik

Se On Demand
Varighed:
71 minutter

Emnet for dette webinar er substitution, dvs. erstatning af farlige stoffer med mindre farlige alternativer og arbejdet med substitutionsprocesserne. Her skal vi se nærmere på, hvilke lovgivninger, som er på området, hvilke farlige stoffer, som du skal være opmærksom på, og hvordan du kan gribe substitutionsprocesser an i praksis – og lykkes med dem på en god måde.

Vi får besøg af biolog Sidsel Dyekjær, som vil dele hendes viden om emnet. Sidsel er REACH-ekspert og har mere end 20 års erfaring i at arbejde med kemiregler og substitution, hvor hun bl.a. andet har arbejdet som seniorrådgiver i Miljøstyrelsens Kemi-enhed, som kemipolitisk rådgiver i ”Rådet for Grøn Omstilling”, og er nu selvstændig med virksomheden ”ChemAgenda”.

Webinaret henvender sig til arbejdsmiljørepræsentanter, arbejdsmiljøledere, arbejdsgivere, compliance-ansvarlige og andre, som vil vide mere om et sikkert kemisk arbejdsmiljø.

 

Dine værter

DK - Webinar - Host Image - Mia
Mia Bundgaard Rasmussen - Instructor, EcoOnline Som Instructor er Mia underviser på vores forskellige webinarer. Hun har også ansvaret for vores online kurser, hvor hun underviser vores kunder i Chemical Manager.
DK - Webinar - Host Image - Sidsel
Sidsel Dyekjær - EU Chemicals Policy Consultant, ChemAgenda