Substitution af kemiske stoffer – fra lovgivning til praksis
Gratis webinar

Substitution af kemiske stoffer – fra lovgivning til praksis

Med EU Chemicals Policy Consultant, Sidsel Dyekjær

shutterstock_252454888-1

Overblik

Se webinaret On Demand
Varighed:
71 minutter

Emnet for dette webinar er substitution, dvs. erstatning af farlige stoffer med mindre farlige alternativer og arbejdet med substitutionsprocesserne. Her skal vi se nærmere på, hvilke lovgivninger, som er på området, hvilke farlige stoffer, som du skal være opmærksom på, og hvordan du kan gribe substitutionsprocesser an i praksis – og lykkes med dem på en god måde.

Vi får besøg af biolog Sidsel Dyekjær, som vil dele hendes viden om emnet. Sidsel er REACH-ekspert og har mere end 20 års erfaring i at arbejde med kemiregler og substitution, hvor hun bl.a. andet har arbejdet som seniorrådgiver i Miljøstyrelsens Kemi-enhed, som kemipolitisk rådgiver i ”Rådet for Grøn Omstilling”, og er nu selvstændig med virksomheden ”ChemAgenda”.

Webinaret henvender sig til arbejdsmiljørepræsentanter, arbejdsmiljøledere, arbejdsgivere, compliance-ansvarlige og andre, som vil vide mere om et sikkert kemisk arbejdsmiljø.

 

Dine værter

DK - Webinar - Host Image - Mia

Mia Rasmussen Borup

Mia arbejder desværre ikke længere ved EcoOnline, men var vores inhouse kemiekspert. Hun har indgående kendskab til lovgivningen og kender alt til de udfordringer, du som kemiansvarlig står med i din virksomhed.

DK - Webinar - Host Image - Sidsel

Sidsel Dyekjær - EU Chemicals Policy Consultant, ChemAgenda