Gratis webinarer

Skab et optimalt fysisk og kemisk arbejdsmiljø.
Tilmeld dig vores gratis webinarer og bliv klogere på, hvordan I overholder gældende krav og regler

Lær om lovgivning, få tips og tricks og fyld på med den nyeste viden

Når det kommer til kemisk håndtering og et sikkert arbejdsmiljø, er der en lang række af juridiske krav til dokumentation, som kan være vanskelige at holde styr på.

På vores webinarer kan du lytte med, når vi blandt andet fortæller dig om kemiske risikovurderinger, et sikkert arbejdsmiljø og forskellige love og forordninger. Nedenfor finder du vores kommende webinarer og vores allerede afholdte webinarer, som du kan at tilmelde dig og se on-demand.

Opdatér dig selv med den nyeste viden

Kommende webinarer

Webinarerne afholdes af vores eksperter i kemisk sikkerhed og EHS (miljø, sundhed og sikkerhed). Tilmeld dig, og får værktøjerne til at skabe et arbejdsmiljø, hvor dine medarbejdere trives.

Hvordan kan du bruge en data-platform til at håndtere sikkerhed?

Tirsdag d. 22. juni 2021 | 10:00

Sådan bevæger du din virksomhed væk fra at bruge Excel-ark hen mod at bruge sofistikeret teknologi og maskinlæring til at håndtere sikkerhed. Og derfor er det drønsmart!

Sådan håndterer du ulykker og andre hændelser

Torsdag d. 24. juni 2021 | 10:00

Hør, hvordan du håndterer og lærer af ulykker og hændelser i din virksomhed. Bliv klogere på kravene. Og forstå, hvad I som virksomhed vinder ved dels at forebygge hændelser og ulykker, og dels at opsamle læring fra dem. 

Q&A i Chemical Manager: "Hvad kan systemet egentlig?"

Torsdag d. 9. september 2021 | 10:00

Se, hvordan Chemical Manager fungerer i praksis, og få svar på alle dine (og andres) spørgsmål til systemet, når vores to eksperter, Ina og Mia, holder live Q&A.

Se med, når du vil

On-demand webinarer

Webinarer, vi har afholdt, og som du nu kan se, når det passer dig.

Bør I erstatte manuel træning i arbejdsmiljø med digital læring?

SE ON-DEMAND
Vi husker kun 8-10% af den info, vi får fra traditionel undervisning. Med e-læring kan I øge indlæring med op til 60%. Det uddyber vi i dette webinar og præsenterer samtidig vores læringsplatform, Learning Manager.

Sådan sikrer du en proaktiv kemisk sikkerhedskultur

SE ON-DEMAND
I arbejdet med det kemiske arbejdsmiljø spiller vores sikkerhedskultur, kommunikation og forandringer en helt central rolle. Derfor kan du i dette webinar blive klogere på den kemiske risikovurdering (kemisk APV) og dens betydning for jeres sikkerhedskultur.

Skab værdi med APV-processen

SE ON-DEMAND
På dette webinar ser vi nærmere på den lovpligtige arbejdspladsvurdering eller APV, og hvordan du kan få arbejdet med denne til at skabe værdi for alle medarbejdere i organisationen.

Sådan kan en arbejdsmiljøcertificering gøre en forskel i din virksomhed SE ON-DEMAND

Hvad er en ISO 45001 certificering, og hvad kan den gøre for dig og for arbejdet med arbejdsmiljø og sikkerhed? Disse spørgsmål - og meget mere - får du besvaret på dette webinar, hvor vi dykker ned i, hvad en ISO 45001 certificering kan gøre for din virksomhed.

Få styr på de nye regler for labels

SE ON-DEMAND
Per 1. januar 2021 trådte nye regler i kraft for labels på vores kemiske produkter. Der bliver forskellige indføringsfaser, men for de fleste brancher betyder det, at labels nu også skal indeholde information om UFI-koder. Derfor ser vi i dette webinar nærmere på labelsreglerne, samt hvad lovgivningen siger på området.

Arbejdspladsens 6 pligter til dokumentation af farlige stoffer SE ON-DEMAND

På dette webinar ser vi nærmere på de 6 lovmæssige pligter, din virksomhed har til dokumentation af farlige stoffer og materialer - hvad dækker de over; og hvordan bør du arbejde med dem for at følge lovgivningen om kemisk arbejdsmiljø?

Få styring og overblik over sikkerheds- og arbejdsmiljøet SE ON-DEMAND

Vil du have styring og overblik over sikkerheds- og arbejdsmiljøet? Så kan dette webinar hjælpe dig på vej. De krav du skal leve op til, når det gælder arbejdsmiljø og sikkerhed, er forskellige, alt efter hvem der stiller dem. I dette webinar kommer vi bl.a. ind på de forskellige krav, og hvordan en softwareløsning kan hjælpe din virksomhed til at få struktur og styring på samme.

Forebyg stress og sygefravær med gode råd til det psykiske arbejdsmiljø m/ Gitte Falsig SE ON-DEMAND

På dette webinar får vi besøg af erhvervspsykolog, Gitte Falsig fra Arbejdsmiljøcentret, som vil fortælle om, hvordan psykisk arbejdsmiljø og stress påvirker både arbejdsplads og medarbejder.

Acting on Incidents to Prevent Accidents in the Food & Beverage Industry SE ON-DEMAND

I dette webinar ser vi på, hvordan gode procedurer vedr. håndtering af nærved-ulykker i fødevareindustrien kan føre til en reducering af arbejdsulykker.

Substitution af kemiske stoffer – fra lovgivning til praksis m/ Sidsel Dyekjær SE ON-DEMAND

Emnet for dette webinar er substitution, dvs. erstatning af farlige stoffer med mindre farlige alternativer og arbejdet med substitutionsprocesserne. Vi får besøg af Sidsel Dyekjær som er EU Chemicals Policy Consultant i hendes egen virksomhed, ChemAgenda.

Forebyg ulykker på din arbejdsplads ved registrering af nærved-ulykker og farlige forhold SE ON-DEMAND

I dette webinar kigger vi nærmere på arbejdsulykker og sikkerhedskultur på arbejdspladsen. Arbejdsulykker koster hvert år både medarbejdere og arbejdspladser dyrt og det kan få store personlige omkostninger, hvis sikkerheden ikke er på plads.

Undgå kemisk eksponering med en kemisk risikovurdering SE ON-DEMAND

Hvad er en kemisk risikovurdering? Hvad er lovgivningen på området? Og hvordan laver du en kemisk risikovurdering i praksis? Dette er nogle af de spørgsmål, som du kan få besvaret i dette webinar!

Sådan sørger du for en sikker tilbagevenden til arbejdspladsen SE ON-DEMAND

Dette webinar vil handle om, hvordan vi vender tilbage på arbejdet efter corona på en sikker måde. Fokus vil være på, hvordan en arbejdsplads kan lave foranstaltninger for at undgå smitte.

Instruktion og oplæring på arbejdspladsen

SE ON-DEMAND
I dette webinar vil vi fortælle jer om, hvilke krav der er forbundet med instruktionen og hvorfor den er så vigtig. Der kan være lige så mange måder at gøre det på, som der er virksomheder, men vi vil komme med klare bud på, hvordan du kan løse instruktionspligten.

Interne og eksterne faktorer der kan påvirke din kemiske risikovurdering SE ON-DEMAND

Hvad er en kemisk risikovurdering og hvad kan have indflydelse på den? Hvad kan påvirke risikovurderingen, når den er lavet, og hvornår skal den revideres? Det er nogle af de spørgsmål, du vil få svar på i dette webinar.

Dine pligter som arbejdsmiljørepræsentant – sådan gør du en forskel SE ON-DEMAND

I dette webinar får vi besøg af Jens Peter Schytte fra Biopro, der kommer og giver sine bedste råd til, hvordan du løser opgaverne og pligterne som arbejdsmiljørepræsentant. Jens Peter har mere end 20 års erfaring inden for området.

Beskyt dine medarbejdere med en korrekt kemisk risikovurdering

SE ON-DEMAND
Når dine medarbejdere kan udsættes for farlige stoffer og kemikalier, skal du foretage en kemisk risikovurdering, som skal omfatte enhver risiko for de ansattes sundhed og sikkerhed. Men hvad er en kemisk risikovurdering helt nøjagtigt? Hvad skal den indeholde, og hvordan udformer jeg den? Alt dette får du svar på i dette webinar.

Substitution af farlig kemi: Vurdering, prioritering og udførsel SE ON-DEMAND

Har du farlige stoffer og materialer på din arbejdsplads, har du som arbejdsgiver eller HSE-ansvarlig pligt til at fjerne, erstatte eller begrænse dem til et minimum. På dette webinar hjælper vi dig igennem processen med at erstatte farlige stoffer på din arbejdsplads

Case: Kemisk APV og instruktion i den virkelige verden SE ON-DEMAND

I dette webinar besøger vi Titan Lastvogne i Ringsted, der har startet processen op og fået decentraliseret arbejdet med den kemiske APV og den medarbejderinstruktion, som følger med.

Sådan udarbejder du en digital, inkluderende APV med EcoOnline EHS SE ON-DEMAND

I dette webinar viser arbejdsmiljøkonsulent Helle Thomsen fra HT Safe ApS, hvordan det inkluderende APV-værktøj, EcoOnline EHS (tidligere Safety Manager), kan hjælpe dig og din virksomhed til en mere effektiv og sikrere hverdag.

APV: Fysisk arbejdsmiljø - Sådan gennemfører du en arbejdspladsvurdering med fokus på det fysiske arbejdsmiljø SE ON-DEMAND

Vi sætter dig ind i reglerne, fortæller om hvorfor en fysisk APV er vigtig og giver dig en liste med punkter til overvejelser, samt tips til udførelse af en effektiv handlingsplan. Med på dette webinar har vi arbejdsmiljøkonsulent Helle Thomsen, som byder ind med konkrete eksempler fra hverdagen på forskellige arbejdspladser.

Kend reglerne for sikkerhedsdatablade - Beskyt dig selv og dine kollegaer mod sundhedsskadelig kemi SE ON-DEMAND

Danskerne udsættes stadig i høj grad for sundhedsskadelig kemi på deres arbejdspladser. På dette webinar sætter vi dig ind i alt, du skal vide om sikkerhedsdatablade på faremærkede kemikalier og kemiske produkter.