sofie_webinar_behind seenes
Styrk din viden om arbejdsmiljø og kemi

Gratis webinarer

Få viden og fifs til, hvordan du styrker arbejdsmiljøet og kemistyringen i din virksomhed. Vi går i dybden med gældende lovgivning. Giver dig råd, som du kan implementere i din virksomhed. Og inspirerer dig til at skabe en sundere og sikrere arbejdsplads.

Se med, når det passer dig

On-Demand webinarer

Se eller gense tidligere webinarer nu, eller når det passer dig.

Vaner arbejde-1
SUNDHED OG SIKKERHED

Sikkerhedskultur: Sådan får du dine medarbejdere med på vognen

SE ON-DEMAND
Mennesker er vanedyr. Vi gør helst, som vi plejer. Det er bare ikke optimalt, når du gerne vil forbedre jeres sikkerhedskultur. På dette webinar bliver du klogere på, hvordan du kan nudge dine medarbejdere til bedre vaner.

Dangerous accident in warehouse during work - wounded worker
Sundhed og sikkerhed

Sådan håndterer du ulykker og andre hændelser

SE ON-DEMAND
Hør, hvordan du håndterer og lærer af ulykker og hændelser i din virksomhed. Bliv klogere på kravene. Og forstå, hvad I som virksomhed vinder ved dels at forebygge hændelser og ulykker, og dels at opsamle læring fra dem. 

DK - Webinar - Host Image - Ina
Kemikaliestyring

Q&A: Sådan bruger du software til at dokumentere din kemi

SE ON DEMAND
Se vores Q&A om Chemical Manager, hvor vores eksperter svarer på spørgsmål om, hvordan software kan hjælpe din virksomhed med at håndtere kemi og dokumentere, at I overholder loven.

Kurs og workshop
Digital læring

Bør I erstatte manuel træning i arbejdsmiljø med digital læring?

SE ON-DEMAND
Vi husker kun 8-10% af den info, vi får fra traditionel undervisning. Med e-læring kan I øge indlæring med op til 60%. Det uddyber vi i dette webinar og præsenterer samtidig vores læringsplatform, Learning Manager.

inspecting food manufacture for safe chemical use
Kemikaliestyring

Sådan sikrer du en proaktiv kemisk sikkerhedskultur

SE ON-DEMAND
I arbejdet med det kemiske arbejdsmiljø spiller vores sikkerhedskultur, kommunikation og forandringer en helt central rolle. Derfor kan du i dette webinar blive klogere på den kemiske risikovurdering (kemisk APV) og dens betydning for jeres sikkerhedskultur.

Product screens isometric layout
Produktwebinar

Hvordan kan du bruge en data-platform til at håndtere sikkerhed?

SE ON-DEMAND
Hør, hvordan du bevæger din virksomhed væk fra den gammeldags metode at dokumentere og styre sunhed og sikkerhed på (Excel) hen mod at bruge sofistikeret teknologi og maskinlæring i stedet.

shutterstock_761908036_small-1
Sundhed og sikkerhed

Skab værdi med APV-processen

SE ON-DEMAND
På dette webinar ser vi nærmere på den lovpligtige arbejdspladsvurdering eller APV, og hvordan du kan få arbejdet med denne til at skabe værdi for alle medarbejdere i organisationen.

resized_20200128_ISO45001
sundhed og sikkerhed

Sådan kan en arbejdsmiljøcertificering gøre en forskel hos jer

SE ON-DEMAND
Hvad er en ISO 45001 certificering, og hvad kan den gøre for dig og for arbejdet med arbejdsmiljø og sikkerhed? Disse spørgsmål - og meget mere - får du besvaret på dette webinar, hvor vi dykker ned i, hvad en ISO 45001 certificering kan gøre for din virksomhed.

shutterstock_555873388_smol
kemikaliestyring

Få styr på de nye regler for labels

SE ON-DEMAND
Per 1. januar 2021 trådte nye regler i kraft for labels på vores kemiske produkter. Der bliver forskellige indføringsfaser, men for de fleste brancher betyder det, at labels nu også skal indeholde information om UFI-koder. Derfor ser vi i dette webinar nærmere på labelsreglerne, samt hvad lovgivningen siger på området.

Food technicians working together in a food processing plant
Arbejdspladsens 6 pligter til dokumentation af farlige stoffer SE ON-DEMAND

På dette webinar ser vi nærmere på de 6 lovmæssige pligter, din virksomhed har til dokumentation af farlige stoffer og materialer - hvad dækker de over; og hvordan bør du arbejde med dem for at følge lovgivningen om kemisk arbejdsmiljø?

Overblik-over-sikkerheds--og-arbejdsmiljø
Få styring og overblik over sikkerheds- og arbejdsmiljøet SE ON-DEMAND

Vil du have styring og overblik over sikkerheds- og arbejdsmiljøet? Så kan dette webinar hjælpe dig på vej. De krav du skal leve op til, når det gælder arbejdsmiljø og sikkerhed, er forskellige, alt efter hvem der stiller dem. I dette webinar kommer vi bl.a. ind på de forskellige krav, og hvordan en softwareløsning kan hjælpe din virksomhed til at få struktur og styring på samme.

Gitte Berle Falsig_short
Forebyg stress og sygefravær med gode råd til det psykiske arbejdsmiljø m/ Gitte Falsig SE ON-DEMAND

På dette webinar får vi besøg af erhvervspsykolog, Gitte Falsig fra Arbejdsmiljøcentret, som vil fortælle om, hvordan psykisk arbejdsmiljø og stress påvirker både arbejdsplads og medarbejder.

food
Acting on Incidents to Prevent Accidents in the Food & Beverage Industry SE ON-DEMAND

I dette webinar ser vi på, hvordan gode procedurer vedr. håndtering af nærved-ulykker i fødevareindustrien kan føre til en reducering af arbejdsulykker.

Thumbnails fra webinarer1313
Substitution af kemiske stoffer – fra lovgivning til praksis m/ Sidsel Dyekjær SE ON-DEMAND

Emnet for dette webinar er substitution, dvs. erstatning af farlige stoffer med mindre farlige alternativer og arbejdet med substitutionsprocesserne. Vi får besøg af Sidsel Dyekjær som er EU Chemicals Policy Consultant i hendes egen virksomhed, ChemAgenda.

Thumbnails fra webinarer12
Forebyg ulykker på din arbejdsplads ved registrering af nærved-ulykker og farlige forhold SE ON-DEMAND

I dette webinar kigger vi nærmere på arbejdsulykker og sikkerhedskultur på arbejdspladsen. Arbejdsulykker koster hvert år både medarbejdere og arbejdspladser dyrt og det kan få store personlige omkostninger, hvis sikkerheden ikke er på plads.

Thumbnails fra webinarer11
Undgå kemisk eksponering med en kemisk risikovurdering SE ON-DEMAND

Hvad er en kemisk risikovurdering? Hvad er lovgivningen på området? Og hvordan laver du en kemisk risikovurdering i praksis? Dette er nogle af de spørgsmål, som du kan få besvaret i dette webinar!

shutterstock_705804559
Sådan sørger du for en sikker tilbagevenden til arbejdspladsen SE ON-DEMAND

Dette webinar vil handle om, hvordan vi vender tilbage på arbejdet efter corona på en sikker måde. Fokus vil være på, hvordan en arbejdsplads kan lave foranstaltninger for at undgå smitte.

Thumbnails fra webinarer9
Instruktion og oplæring på arbejdspladsen

SE ON-DEMAND
I dette webinar vil vi fortælle jer om, hvilke krav der er forbundet med instruktionen og hvorfor den er så vigtig. Der kan være lige så mange måder at gøre det på, som der er virksomheder, men vi vil komme med klare bud på, hvordan du kan løse instruktionspligten.

Thumbnails fra webinarer8-1
Interne og eksterne faktorer der kan påvirke din kemiske risikovurdering SE ON-DEMAND

Hvad er en kemisk risikovurdering og hvad kan have indflydelse på den? Hvad kan påvirke risikovurderingen, når den er lavet, og hvornår skal den revideres? Det er nogle af de spørgsmål, du vil få svar på i dette webinar.

Thumbnails fra webinarer7
Dine pligter som arbejdsmiljørepræsentant – sådan gør du en forskel SE ON-DEMAND

I dette webinar får vi besøg af Jens Peter Schytte fra Biopro, der kommer og giver sine bedste råd til, hvordan du løser opgaverne og pligterne som arbejdsmiljørepræsentant. Jens Peter har mere end 20 års erfaring inden for området.

Thumbnails fra webinarer9
Beskyt dine medarbejdere med en korrekt kemisk risikovurdering

SE ON-DEMAND
Når dine medarbejdere kan udsættes for farlige stoffer og kemikalier, skal du foretage en kemisk risikovurdering, som skal omfatte enhver risiko for de ansattes sundhed og sikkerhed. Men hvad er en kemisk risikovurdering helt nøjagtigt? Hvad skal den indeholde, og hvordan udformer jeg den? Alt dette får du svar på i dette webinar.

Thumbnails fra webinarer5
Substitution af farlig kemi: Vurdering, prioritering og udførsel SE ON-DEMAND

Har du farlige stoffer og materialer på din arbejdsplads, har du som arbejdsgiver eller HSE-ansvarlig pligt til at fjerne, erstatte eller begrænse dem til et minimum. På dette webinar hjælper vi dig igennem processen med at erstatte farlige stoffer på din arbejdsplads

Thumbnails fra webinarer4
Case: Kemisk APV og instruktion i den virkelige verden SE ON-DEMAND

I dette webinar besøger vi Titan Lastvogne i Ringsted, der har startet processen op og fået decentraliseret arbejdet med den kemiske APV og den medarbejderinstruktion, som følger med.

Thumbnails fra webinarer3
Sådan udarbejder du en digital, inkluderende APV med EcoOnline EHS SE ON-DEMAND

I dette webinar viser arbejdsmiljøkonsulent Helle Thomsen fra HT Safe ApS, hvordan det inkluderende APV-værktøj, EcoOnline EHS (tidligere Safety Manager), kan hjælpe dig og din virksomhed til en mere effektiv og sikrere hverdag.

Thumbnails fra webinarer2
APV: Fysisk arbejdsmiljø - Sådan gennemfører du en arbejdspladsvurdering med fokus på det fysiske arbejdsmiljø SE ON-DEMAND

Vi sætter dig ind i reglerne, fortæller om hvorfor en fysisk APV er vigtig og giver dig en liste med punkter til overvejelser, samt tips til udførelse af en effektiv handlingsplan. Med på dette webinar har vi arbejdsmiljøkonsulent Helle Thomsen, som byder ind med konkrete eksempler fra hverdagen på forskellige arbejdspladser.

6-pligter_jan-20
Kend reglerne for sikkerhedsdatablade - Beskyt dig selv og dine kollegaer mod sundhedsskadelig kemi SE ON-DEMAND

Danskerne udsættes stadig i høj grad for sundhedsskadelig kemi på deres arbejdspladser. På dette webinar sætter vi dig ind i alt, du skal vide om sikkerhedsdatablade på faremærkede kemikalier og kemiske produkter.