Kontakt os

Spørgsmål? Vi har svarene

Skriv os en mail, eller ring til os på tlf: +45 89 87 35 70.

Kara_190306_Eco_L_13339_edited_small

Vores kundesupport er klar til at hjælpe dig

Her finder du svar på vores mest almindelige spørgsmål. Hvis du ikke finder svaret på dit spørgsmål, bedes du kontakte os. Vi har en fantastisk kyndig supportafdeling, der mere end gerne hjælper!
 
Kundetilfredshed 2019: 98,9%

Jeg har glemt mit kodeord

Hvis du har glemt din adgangskode, kan du anmode om, at denne nulstilles. Den nemmeste måde at gøre dette på er at klikke på "Log ind" og derefter linket "Glemt dit brugernavn eller din adgangskode?". Udfyld din e-mail-adresse, så sendes en e-mail med et nulstillingslink.

Jeg har ikke et brugernavn

Hvis det firma, du arbejder for, er kunde hos EcoOnline, er du velkommen til at kontakte EcoOnlines support. Vi hjælper dig med at komme i kontakt med den ansvarlige administrator hos dig, der kan hjælpe dig med at få adgang til dit værktøj.

Det sikkerhedsdatablad, jeg leder efter, findes ikke under "Søg sikkerhedsdatablad"

Sikkerhedsdatabladene, der er åbent tilgængelige på EcoOnlines websted, er kun en begrænset del af hele EcoOnline-databasen. For at få fuld adgang til databasen skal du logge ind som kunde og søge efter produktet via søgeværktøjet i dit system.

Jeg vil gerne se, hvilke produkter der er føjet til listen over kemikalier fra en bestemt dato

Brug søgefunktionen i topmenuen til at få flere søgefelter at vælge imellem. Klik på knappen "Flere søgemuligheder", indtil du får feltet med "Datosøgning". Vælg "Tilføjet til placering" i rullelisten og derefter de datoer, du vil søge efter, i de næste to felter.

Hvis en leverandør opdaterer dit sikkerhedsdatablad, vil ændringen så ske automatisk hos os?

Ja, sikkerhedsdatabladet opdateres automatisk i din kemiske beholdning, når leverandøren giver EcoOnline adgang til en opdateret version.

Hvordan gør jeg et sikkerhedsdatablad tilgængeligt i EcoOnlines database?

Gå ind i dit system, og søg efter produktet. Klik på fanen "Alle tilgængelige produkter". Nederst på siden finder du knappen "Request SDB." Udfyld alle oplysningerne, og tilføj sikkerhedsdatabladet, og klik derefter på "Send". 

Opdatering af eksisterende sikkerhedsdatablad i databasen

Send det opdaterede sikkerhedsdatablad til sdb.dk@ecoonline.com