Kontakt Os | EcoOnline
Kontakt os

Har du spørgsmål?

Har du tekniske spørgsmål eller ting, der driller i din Chemical Manager, EcoOnline EHS eller Learning Manager? Så kontakt support på:

Har du spørgsmål til din nuværende løsning eller kommende kurser, så kontakt din Account Manager her >

Drejer din henvendelse sig om noget helt tredje, så kontakt os her >

EcoOnline-06

Vores kundesupport er klar til at hjælpe dig

Her finder du svar på vores mest almindelige spørgsmål. Hvis du ikke finder svaret på dit spørgsmål, bedes du kontakte os. Vi har en fantastisk kyndig supportafdeling, der mere end gerne hjælper!

Jeg har glemt mit kodeord

Hvis du har glemt din adgangskode, kan du anmode om, at denne nulstilles. Den nemmeste måde at gøre dette på er at klikke på "Log ind" og derefter linket "Glemt dit brugernavn eller din adgangskode?". Udfyld din e-mail-adresse, så sendes en e-mail med et nulstillingslink.

Jeg har ikke et brugernavn

Hvis det firma, du arbejder for, er kunde hos EcoOnline, er du velkommen til at kontakte EcoOnlines support. Vi hjælper dig med at komme i kontakt med den ansvarlige administrator hos dig, der kan hjælpe dig med at få adgang til dit værktøj.

Det sikkerhedsdatablad, jeg leder efter, findes ikke under "Søg sikkerhedsdatablad"

Sikkerhedsdatabladene, der er åbent tilgængelige på EcoOnlines websted, er kun en begrænset del af hele EcoOnline-databasen. For at få fuld adgang til databasen skal du logge ind som kunde og søge efter produktet via søgeværktøjet i dit system.

Jeg vil gerne se, hvilke produkter der er føjet til listen over kemikalier fra en bestemt dato

Brug søgefunktionen i topmenuen til at få flere søgefelter at vælge imellem. Klik på knappen "Flere søgemuligheder", indtil du får feltet med "Datosøgning". Vælg "Tilføjet til placering" i rullelisten og derefter de datoer, du vil søge efter, i de næste to felter.

Hvis en leverandør opdaterer dit sikkerhedsdatablad, vil ændringen så ske automatisk hos os?

Ja, sikkerhedsdatabladet opdateres automatisk i din kemiske beholdning, når leverandøren giver EcoOnline adgang til en opdateret version.

Hvordan gør jeg et sikkerhedsdatablad tilgængeligt i EcoOnlines database?

Gå ind i dit system, og søg efter produktet. Klik på fanen "Alle tilgængelige produkter". Nederst på siden finder du knappen "Anmod om SDS" Udfyld alle oplysningerne, og tilføj sikkerhedsdatabladet, og klik derefter på "Send".

Opdatering af eksisterende sikkerhedsdatablad i databasen

Send det opdaterede sikkerhedsdatablad til sds.dk@ecoonline.com
kontakt os

Vi sidder klar til at hjælpe dig - kontakt os via formularen

Udfyld formularen og skriv gerne, hvad din henvendelse drejer sig om, så vi hurtigst muligt kan få den sendt til rette vedkommende.

Ønsker du en online fremvisning af vores system, så book en demo med det samme her >