6-pligter_jan-20
Webinar

Arbejdspladsens 6 pligter til dokumentation af farlige stoffer

Overblik

Title: Arbejdspladsens 6 pligter til dokumentation af farlige stoffer

Varighed: 45 minutter

Se det on-demand

 

Tilmeld dig

Indhold

 

Som arbejdsplads har vi 6 pligter til dokumentation af farlige stoffer og materialer. Disse 6 pligter skal vi håndtere og arbejde med for at leve op til lovgivningen på området. Og derfor er det vigtigt, at du kender til dem.

I dette webinar ser vi nærmere på de 6 pligter – hvad dækker de over; og hvordan bør vi arbejde med dem for at følge lovgivningen om kemisk arbejdsmiljø?

Undervejs vil du få konkrete tips og tricks til, hvordan du let kan nå i mål med de 6 pligter ved for eksempel at bruge vores kemikaliestyringsprogram, Chemical Manager.

Webinaret er for dig, som er arbejdsmiljøleder, arbejdsmiljørepræsentant eller dig som gerne vil vide mere om, hvilke pligter indenfor kemisk lovgivning, din arbejdsplads skal leve op til.

OBS: Efter webinaret sendes en optaget version til alle tilmeldte, men ved live deltagelse har du mulighed for at interagere med værten og få svar på eventuelle spørgsmål.


Værter

Mia Bundgaard
Mia Bundgaard Rasmussen
Instructor, EcoOnline

Som Instructor er Mia underviser på mange af vores forskellige webinarer. Hun har også ansvaret for flere af vores online kurser, hvor hun underviser vores kunder i Chemical Manager.