Software til miljømæssig bæredygtighed | EcoOnline
Miljø og csr

Dokumentér sociale og miljømæssige indsatser 

Se, mål og rapportér på effekten af jeres miljø- og CSR-indsatser

NEW-Environmental-Category-Hero

Få overblik over jeres bæredygtighed

EcoOnlines softwaremoduler til miljørapportering og CSR giver jer mulighed for at spore og reducere organisatoriske emissioner, optimere brugen af ​​råvarer, automatisere og planlægge regelmæssige rapporter og dokumentere værdien af jeres sociale arbejde.

DK_CSR1

Følg miljøloven

Brug EcoOnlines markedsledende rapporteringsværktøj og datavisualisering til at informere ledelsen om, hvordan virksomheden klarer sig.
DK_CSR2

Gør indsigt til handling

Reducér emissioner - ikke kun gennem analyse - men gennem handling.

Action Tracking er problemfrit integreret med EcoOnlines moduler - så du kan indstille handlinger, administrere kampagner og spore dem til slutningen - alt fra EcoOnlines brugervenlige interface.
DK_CSR3

Dokumentér værdien af CSR

Ved hjælp af EcoOnlines hierarkiske webstedsstruktur kan ledere se, hvad der fungerer på webstedsniveau og derefter skalere vellykkede kampagner helt til det globale niveau.

DK_CSR4

Vær ét skridt foran

EcoOnlines planlægning kan hjælpe dig med at administrere læsningsdatoer. I tilfælde af forsinkelser får du påmindelser, advarsler og handlingssporing for at sikre, at afhjælpe fejl.

Vigtige funktioner

New-Icon_Key-Features
Få svar på dine spørgsmål

Gennemgå detaljerne i dine data for at forstå de metrics, der er vigtige for dig, og brug datointervaller til realtidsrapportering

New-Icon_Key-Features
Konfigurerbare arbejdsgange

Brug arbejdsgange til at indstille eller eskalere handlinger og tage ejerskab af reduceret forbrug for hele din virksomhed

New-Icon_Key-Features
Datavisualisering

Gennemgå mønstre, der skal være brudt, og regelmæssige udledningspip. Samtidig kan du visualisere dataene på forskellige måder

New-Icon_Key-Features
Opsæt KPI´er

Opret intelligente KPI'er til din virksomhed og definer direkte og indirekte emissioner

New-Icon_Key-Features
MÅLRETTEDE KAMPAGNER

Opnå dine CSR-mål ved at oprette, følge og dokumentere effekten af jeres kampagner

Vi er vilde med vores kunder

10.000+ virksomheder bruger EcoOnline i dag

Og vi er glade for hver og en. Fra den lokale dyrlæge til de internationale mastodonter. Nogle af dem har været så venlige at fortælle om deres oplevelser med EcoOnline-platformen. Læs mere om, hvad de siger.

Se hvad kunderne siger