Chemical Approval

Få fuld kontrol over kemikaliebeholdningen i din virksomhed eller afdeling - og spar penge og ressourcer.

Chem_approval (1)

Overblik

Chemical Approval er et nyt modul i EcoOnlines software til kemihåndtering, Chemical Manager. Modulet hjælper jer med internt at vurdere kemikalier, inden de bruges. Det kan mindske risikoen for at bruge unødvendig kemi, der kan påvirke helbredet, sikkerheden og miljøet negativt. Med Chemical Approval får I en fuldt kontrollerbar proces for jeres kemiindkøb og godkendelse.

02.3-Preview-Three Products (2)

Få kontrol over kemikaliebeholdningen

Med fuld kontrol over dine kemikalier nedsætter du risikoen for at have uønskede kemiske produkter i din beholdning. Det betyder også, at du mindsker risikoen for misbrug af kemikalier, der kan påvirke sundhed, sikkerhed og miljøet. Samtidig kan du med Chemical Approval spare penge ved at undgå dobbelt indkøb af kemiske produkter.
06.1-Conclude-Approve or Reject (1)

Øg gennemsigtigheden af den kemiske godkendelsesproces

Med Chemical Approval kan I få jeres forespørgsler vurderet fra alle relevante parter, før I foretager et indkøb. På den måde øger i gennemsigtigheden og synligheden for den kemiske godkendelsesproces. Og I undgår at overse vigtige faktorer som personlige værnemidler, lagerkombatilitet, miljøpåvirkninger, omkostninger osv.

03.4-Evaluation-Notification-Sent to the reviewer

Få hurtigt overblik over historisk data

Få et hurtigt indblik i din kemikaliebeholdning. Find ud af, om et produkt er blevet anmodet om og godkendt før brug, se grunden til, at et produkt er blevet afvist og få overblik over produkter globalt eller på specifikke lokationer.

Vigtige funktioner

New-Icon_Key-Features
Grupper for beslutningstagere

Modulet gør det muligt at oprette flere forskellige grupper for beslutningstagere i den kemiske godkendelsesproces. Du kan samtidig opdele ansvarsområder f.eks. baseret på lokationer.

New-Icon_Key-Features
Sammenlign og vælg produkter

Sammenlign forskellige kemiske produkter ud fra faresætninger, brugsområder, lovgivning m.m., før du vælger det endelige alternativ. Produktanmodninger varierer, og det gør det rette alternativ for den givne situation også.

New-Icon_Key-Features
Fleksibel evaluering

Involvér anmelderne for at få deres holdning til de kemiske produktanmodninger. Gør det muligt for dem at vurdere forskellige faktorer såsom sundhed og sikkerhed samt miljøpåvirkningen, når de evaluerer et produkt.

New-Icon_Key-Features
SDS integration

Hvis et anmodet produkt ikke er tilgængeligt i EcoOnlines database, bliver det automatisk sendt til anmodede sikkerhedsdatablade, når det er godkendt.

New-Icon_Key-Features
Notifikationer

Modulet er understøttet af et e-mail-notifikationer for at sikre, at de relevante personer modtager den relevante information om produktanmodninger og handlinger, der skal tages.

KUNDEHISTORIER

7,000 virksomheder bruger EcoOnline i dag

Og vi er glade for hver og en. Fra den lokale dyrlæge til de internationale mastodonter. Nogle af dem har været så venlige at fortælle om deres oplevelser med EcoOnline-platformen. Læs mere om, hvad de siger.

Det siger vores kunder

Se softwaren med det samme

Få en 1:1 online-gennemgang med en af vores danske forretningsudviklere, og se med egne øjne, hvor nemt det kan være at styre og dokumentere kemi på din arbejdsplads - og ikke mindst overholde lovgivningen. 

Se Chemical Manager nu
EcoOnline-10

Sopan Rasiah

Business Development Executive, EcoOnline