Chemical Approval | Software fra EcoOnline

Chemical Approval

Få fuld kontrol over kemikaliebeholdningen i din virksomhed eller afdeling - og spar penge og ressourcer.

Chem_approval (1)

Overblik

Chemical Approval er et nyt modul i EcoOnlines software til kemihåndtering, Chemical Manager. Modulet hjælper jer med internt at vurdere kemikalier, inden de bruges. Det kan mindske risikoen for at bruge unødvendig kemi, der kan påvirke helbredet, sikkerheden og miljøet negativt. Med Chemical Approval får I en fuldt kontrollerbar proces for jeres kemiindkøb og godkendelse.

02.3-Preview-Three Products (2)

Få kontrol over kemikaliebeholdningen

Med fuld kontrol over dine kemikalier nedsætter du risikoen for at have uønskede kemiske produkter i din beholdning. Det betyder også, at du mindsker risikoen for misbrug af kemikalier, der kan påvirke sundhed, sikkerhed og miljøet. Samtidig kan du med Chemical Approval spare penge ved at undgå dobbelt indkøb af kemiske produkter.
06.1-Conclude-Approve or Reject (1)

Øg gennemsigtigheden af den kemiske godkendelsesproces

Med Chemical Approval kan I få jeres forespørgsler vurderet fra alle relevante parter, før I foretager et indkøb. På den måde øger i gennemsigtigheden og synligheden for den kemiske godkendelsesproces. Og I undgår at overse vigtige faktorer som personlige værnemidler, lagerkombatilitet, miljøpåvirkninger, omkostninger osv.

03.4-Evaluation-Notification-Sent to the reviewer

Få hurtigt overblik over historisk data

Få et hurtigt indblik i din kemikaliebeholdning. Find ud af, om et produkt er blevet anmodet om og godkendt før brug, se grunden til, at et produkt er blevet afvist og få overblik over produkter globalt eller på specifikke lokationer.

Vigtige funktioner

New-Icon_Key-Features
Grupper for beslutningstagere

Modulet gør det muligt at oprette flere forskellige grupper for beslutningstagere i den kemiske godkendelsesproces. Du kan samtidig opdele ansvarsområder f.eks. baseret på lokationer.

New-Icon_Key-Features
Sammenlign og vælg produkter

Sammenlign forskellige kemiske produkter ud fra faresætninger, brugsområder, lovgivning m.m., før du vælger det endelige alternativ. Produktanmodninger varierer, og det gør det rette alternativ for den givne situation også.

New-Icon_Key-Features
Fleksibel evaluering

Involvér anmelderne for at få deres holdning til de kemiske produktanmodninger. Gør det muligt for dem at vurdere forskellige faktorer såsom sundhed og sikkerhed samt miljøpåvirkningen, når de evaluerer et produkt.

New-Icon_Key-Features
SDS integration

Hvis et anmodet produkt ikke er tilgængeligt i EcoOnlines database, bliver det automatisk sendt til anmodede sikkerhedsdatablade, når det er godkendt.

New-Icon_Key-Features
Notifikationer

Modulet er understøttet af et e-mail-notifikationer for at sikre, at de relevante personer modtager den relevante information om produktanmodninger og handlinger, der skal tages.

Vi er vilde med vores kunder

10.000+ virksomheder bruger EcoOnline i dag

Og vi er glade for hver og en. Fra den lokale dyrlæge til de internationale mastodonter. Nogle af dem har været så venlige at fortælle om deres oplevelser med EcoOnline-platformen. Læs mere om, hvad de siger.

Se hvad kunderne siger

FAQ om sikker kemi og indkøb

Er det relevant for min arbejdsplads at have indkøbsprocedurer?

I teorien vil vi sige, at det er relevant for alle arbejdspladser, ja. Omfanget af indkøbs- og godkendelsesprocedurer vil selvfølgelig variere alt efter, hvor stor din virksomhed er, hvor meget / hvordan I arbejder med kemiske produkter og materialer osv. Men hvis I vil skabe en sikker kemisk arbejdsplads, bruge færrest muligt ressourcer på indkøb og sikre, at I har de mindst skadelige alternativer, så er indkøbsprocedurer en god ide.

Hvordan skal man forholde sig til den kemiske risikovurdering, hvis man udelukkende videresælger produkter?

Som udgangspunkt skal du også lave en kemisk risikovurdering, hvis du kun videresælger produkter. De fysiske rammer, dine kollegaer befinder sig i, skal du forholde dig til med 'kemiske øjne'. Hvis I sælger produkter uden at 'håndtere' dem, er I som leverandør til jeres kunder ansvarlige for at videredistribuere sikkerhedsdatablade. Se vores modul 'Reseller', som kan hjælpe med at indhente og distribuere SDS'er >

Når man køber eksempelvis en flaske saltsyre til at afsyre murværk med, skal man så have et sikkerhedsdatablad med fra byggemarkedet?

Ja. Du arbejder med en stærk syre, og der skal laves en kemisk risikovurdering af den proces, hvor du afsyrer. Din arbejdsplads har pligt til at arkivere et SDS på de produkter, du har anvendt på arbejde i 10 år efter endt anvendelse.

 Så dit byggemarked skal, hvis du spørger om det, udlevere et sikkerhedsdatablad.

Hvad koster Chemical Approval?

Book en personlig gennemgang, hvis du vil høre mere om prisen og dine konkrete muligheder for Chemical Approval. Book her >

Se softwaren med det samme

Få en 1:1 online-gennemgang med en af vores danske forretningsudviklere, og se med egne øjne, hvor nemt det kan være at styre og dokumentere kemi på din arbejdsplads - og ikke mindst overholde lovgivningen. 

Se Chemical Manager nu
EcoOnline-10

Sopan Rasiah

Business Development Executive, EcoOnline