Vores historie hænger uløseligt sammen med menneskets historie.

Mennesker har længe observeret dyr for at se tegn på farer eller trusler mod miljøet. Historien om, hvordan kanariefuglen blev et symbol på sikkerhed for minearbejdere, er kendt af mange.

Langt ind i det 20. århundrede tog kulminearbejdere kanariefugle med ned i kulminerne, så de kunne advare arbejderne om giftige gasser, primært kulilte.

Med vores logo hylder vi denne ekstraordinære lille fugl. Når vi har placeret en kanariefugl i et skjold, så har vi gjort det for at skabe en sammenhæng mellem vores logo og vores mission om at hjælpe vores kunder med at skabe sikre, bæredygtige, effektive og attraktive arbejdspladser ved hjælp af brugervenlige SaaS-værktøjer.

eco new 3

Vores løfte

New-Icon_Innovative
Innovation

Gennem viden og innovativ teknologi giver vi virksomheder mulighed for at skabe sundere og mere sikre arbejdsmiljøer.

New-Icon_Collaborative
Engagement

Ved at give medarbejderne komplette, men samtidig meget intuitive værktøjer er det vores primære mål at understøtte adfærdsændringer og skabe en bæredygtig sikkerhedskultur.

New-Icon_Safer
Customer Success

Vi supporterer og følger vores kunder og hjælper dem med at beskytte deres medarbejdere og begrænse deres indvirkning på miljøet - samtidig med at de overholder kravene og øger produktiviteten.

shutterstock_1398493508
DERFOR GØR VI DET

Vi løser ægte udfordringer med stor gennemslagskraft

Dårligt helbred og manglende sikkerhed er skyld i, at millioner af arbejdsdage går tabt som følge af arbejdsrelaterede sygdomme og ikke-dødelige arbejdsulykker.

Vi ved, at mange arbejdsbetingede sygdomme og ulykker kan undgås med øget viden og brugervenlige informationssystemer, der hjælper virksomhederne med at identificere, spore og eliminere risici på arbejdspladsen.

Men desværre arbejder et uacceptabelt stort antal mennesker stadig i usikre og usunde arbejdsmiljøer. Det medfører unødvendige omkostninger for både medarbejderne, virksomhederne og miljøet.

Og vi må spørge os selv hvorfor? Hvorfor sker der stadig ulykker på arbejdspladserne, når vi har adgang til alle disse oplysninger og retningslinjer?

Det er et paradoks, som EcoOnline vil gøre noget ved – bl.a. ved at udvikle brugervenlig digital software, der forbedrer informationsstrømmen og strømliner al den dokumentation, der er nødvendig for at reducere risici på arbejdspladsen.

shutterstock_1712082700
DERFOR GØR VI DET

Bygget til fremtidens EHS-udfordringer

Som navnet antyder, er sikkerhed på arbejdspladsen ikke kun vigtig inden for produktionsvirksomheder eller i de traditionelle industrier, f.eks. maskineri eller byggeri. EHS dækker bredt, lige fra bæredygtighed og miljørapportering til rengøringsprocedurer og temperaturkontrol.

Og mens vi oplever nye megatrends, der påvirker lovkrav, miljøhensyn og produktionsstandarder (som f.eks. ISO-certificeringer), er der til stadighed nye risici for medarbejderne, der påvirker den måde, som både den offentlige og den private sektor administrerer deres EHS-ansvar på.

Shield images_about us-1
SÅDAN GØR VI DET

Engagement er nøglen til at skabe en sikkerhedskultur

Hos EcoOnline bruger vi innovativ teknologi til at hjælpe vores kunder med at få en dybere forståelse af deres driftsmæssige og EHS-relaterede risici.

Ved at designe EHS-software med brugervenlighed i centrum sænker vi barrieren, så alle kan rapportere hændelser, nærvedulykker eller andre kritiske hændelser – uanset hvor de befinder sig.

Vi bruger dataindsamling og knytter dataene sammen, så vi kan analysere den grundlæggende årsag til hændelserne, risiciene eller emissionerne.

Ved hjælp af brugervenlige og letforståelige dashboards kan alle spille en rolle i at identificere tendenser, finde korrigerende handlinger og bidrage til at beskytte medarbejdere, leverandører, kunder og offentligheden.

Dashboards_3D
DET VI GØR

Innovation møder best practice

Vi tager sikkerhedsperspektivet op på et højere niveau for at anskue både udfordringer og løsningsmuligheder fra en ny vinkel.

Vi tror på, at vi ved at forbinde innovation med best practice kan skabe en dybere forståelse af virksomhedens driftsmæssige og EHS-relaterede risici.

Gennem viden og innovativ teknologi giver vi virksomheder mulighed for at skabe sundere og mere sikre arbejdsmiljøer.

Vi gør en simpel idé til virkelighed: Når det er nemt at tage vare på sikkerheden på arbejdspladsen, bliver det til en naturlig vane, der bliver bedre og bedre år efter år. Jo enklere vi gør vores løsninger, jo hurtigere forstår og overholder vores kunder diverse sikkerheds- og sundhedsprocedurer.

Gennem en omfattende platform (der indeholder alle de moduler, du har brug for) tilbyder vi løsninger, der hjælper vores kunder med at skabe sikrere, mere bæredygtige og effektive arbejdspladser med f.eks. hændelses-, risiko- og kemikaliestyring. Vi hjælper også vores kunder med at overholde reglerne og sikre, at de følger dem.

Beskytter mennesker og miljø

Hver dag hjælper vi tusindvis af mennesker over hele verden med at skabe sikre og bæredygtige arbejdspladser.

Få adgang til til værktøjer, der gør det nemt for jer at spore, forebygge og dokumentere risici.