Kundecase med Jorton A/S

 

Jorton er en landsdækkende leverandør af bygge- og anlægsløsninger. EcoOnline giver Jorton overblik over sikkerhedsdatablade og arbejdspladsbrugsanvisninger på kemiske produkter og gør det lettere at implementere en god sikkerhedskultur i virksomhedens mange afdelinger.

 

 

Let administration af kemi med afdelingsopdeling hos Jorton

Vi havde i Jorton brug for en database, hvor vi let kan holde styr på papirarbejdet og administrationen omkring sikkerhedsdatablade og arbejdspladsbrugsanvisninger på vores kemiske stoffer. I en større virksomhed som vores, med mange afdelinger, gør det vores arbejde meget lettere når vi kan afdelingsopdele vores produkter – og markere hvis vi har et produkt i samme afdeling.

 

 

Kursus til nøglepersoner sikrer god implementering

Systemet har været let at sætte sig ind i og komme i gang med, og det er meget enkelt for os at vedligeholde vores produkter og arbejdspladsbrugsanvisninger. Vi havde i opstartsfasen udvalgt en nøgleperson i hver afdeling, som alle kom på et lille kursus i brugen af systemet. På den måde kan vi lokalt hjælpe alle vores medarbejdere med både at bestille nye produkter til databasen og opdatere APB’erne.

 

Stine Kongstad
Arbejdsmiljøkoordinator, Jorton A/S

Ina
Sales Executive, EcoOnline

Vil du også gøre den kemiske dokumentation og sikkerhed nemmere?

Book et uforpligtende møde med en af vores konsulenter for at høre mere om, hvordan I mere effektivt kan holde styr på den kemiske sikkerhed i jeres virksomhed!

Find inspiration i vores blogs, guides og webinarer

 

Kemisk risikovurdering (kemisk APV): Din komplette guide

Blogartikel

Læs hvordan du som arbejdsmiljøansvarlig effektivt vurderer kemiske risici på arbejdspladsen og passer på dine medarbejderes helbred.

Læs mere

Dine 6 pligter til dokumentation af farlige stoffer og materialer

Whitepaper

Guiden er en indføring i, hvad der kræves af dig som arbejdsmiljørepræsentant, arbejdsmiljøleder eller arbejdsgiver i forhold til at beskytte dine kollegaer mod eksponering for farlig kemi.

Hent guiden

Undgå kemisk eksponering med en kemisk risikovurdering

On-demand webinar

Vi afdækker de elementer, en kemisk risikovurdering skal indeholde så du overholder lovgivningen, og for at du bedst muligt kan passe på dine medarbejdere og kollegaer.

Se webinaret on-demand

Kontakt os her