JORTON A/S

Jorton er en landsdækkende leverandør af bygge- og anlægsløsninger. EcoOnline giver Jorton overblik over sikkerhedsdatablade og arbejdspladsbrugsanvisninger på kemiske produkter og gør det lettere at implementere en god sikkerhedskultur i virksomhedens mange afdelinger.

Let administration af kemi med afdelingsopdeling hos Jorton

Vi havde i Jorton brug for en database, hvor vi let kan holde styr på papirarbejdet og administrationen omkring sikkerhedsdatablade og arbejdspladsbrugsanvisninger på vores kemiske stoffer. I en større virksomhed som vores, med mange afdelinger, gør det vores arbejde meget lettere når vi kan afdelingsopdele vores produkter – og markere hvis vi har et produkt i samme afdeling.

Lille kursus til nøglepersoner sikrer god implementering

Systemet har været let at sætte sig ind i og komme i gang med, og det er meget enkelt for os at vedligeholde vores produkter og arbejdspladsbrugsanvisninger. Vi havde i opstartsfasen udvalgt en nøgleperson i hver afdeling, som alle kom på et lille kursus i brugen af systemet. På den måde kan vi lokalt hjælpe alle vores medarbejdere med både at bestille nye produkter til databasen og opdatere APB’erne.

 

Stine Kongstad
Arbejdsmiljøkoordinator, Jorton A/S