Thumbnails fra webinarer2
Webinar

APV: Fysisk arbejdsmiljø

- Sådan gennemfører du en arbejdspladsvurdering med fokus på det fysiske arbejdsmiljø

Overblik

Titel: APV: Fysisk arbejdsmiljø - Sådan gennemfører du en arbejdspladsvurdering med fokus på det fysiske arbejdsmiljø

Varighed: 44 min

Tilgængelig on-demand

 

Tilmeld dig

Indhold

 

Alle virksomheder som har mindst én ansat, skal lave en arbejdspladsvurdering (APV). APV’en er et værktøj beregnet til at systematisere virksomhedens undersøgelse og forbedring af arbejdsmiljøet, og det er et dokument, som Arbejdstilsynet vil spørge ind til ved deres besøg.

En APV skal inkludere både overvejelser om fysisk og psykisk arbejdsmiljø. I dette webinar gennemgår vi de overvejelser om det FYSISKE arbejdsmiljø, du bør have med i din APV – udover de kemiske risici.

Dvs. risici som:

  • Fald
  • Tunge løft og vrid
  • Farligt maskineri
  • Arbejdsstillinger og langvarigt slid

Vi sætter dig ind i reglerne, fortæller om hvorfor en fysisk APV er vigtig og giver dig en liste med punkter til overvejelser, samt tips til udførelse af en effektiv handlingsplan.

Med på dette webinar har vi arbejdsmiljøkonsulent Helle Thomsen, som byder ind med konkrete eksempler fra hverdagen på forskellige arbejdspladser.

Tilmeld dig webinaret og få inspiration til et endnu bedre arbejdsmiljø på din arbejdsplads.

OBS: Efter webinaret sendes en optaget version til alle tilmeldte, men ved live deltagelse har du mulighed for at interagere med værten og få svar på spørgsmål.


Speaker

marie_webinar_profilbillede
Marie Bækgaard Laursen
Customer Success Manager, EcoOnline

 

Marie hjælper EcoOnlines kunder med at få styr på kemikaliedokumentationen ved hjælp af Chemical Manager. Hun er derudover uddannet Cand. Scient. i medicinalkemi.

 

speaker_bio2
Helle Thomsen
Arbejdsmiljøkonsulent, HT Safe ApS

 

Helle Thomsen er selvstændig arbejdsmiljøkonsulent i sit firma HT Safe ApS og arbejder med risikovurdering og andre arbejdsmiljøopgaver for firmaer såsom Arla Foods.