Live webinar d. 9. december

Sådan lykkes du med en effektiv og målrettet risikovurdering

Vi har pligt til at vurdere de risici, der er til stede på arbejdspladsen og bringe dem ned til et 'rimeligt' niveau. Hvor svært kan dét være?

Det kan faktisk være rigtig svært. Hør mere om risikovurdering på arbejdspladsen, hvorfor det kan være svært, og hvordan du kan gøre det nemmere på dette webinar.

Webinar om risikovurdering - dec 22

GRATIS LIVE WEBINAR DEN 9. DECEMBER 2022 KL. 10.00

Varighed: 30 minutter
Sprog: Dansk

Mange oplever, at det er svært at foretage en risikovurdering på arbejdspladsen - og ikke mindst at nedbringe de risici, der findes.

Og det kan faktisk godt være svært. 

Det handler jo ikke bare om at vurdere dem og gøre noget, der virker i øjeblikket. De skal også revurderes; er løsningen stadig god nok? Har forholdene ændret sig; er nye kommet til? Kan vi lave en løsning, der er endnu mere effektiv? Har løsningerne afstedkommet nye udfordringer? Og hvad er egentlig nedbringelse til et rimeligt niveau?

På dette webinar vil vi forsøge at give dig:

  • Nogle forskellige redskaber, såsom APV'en, farebaseret risikovurdering, opgavebaseret risikovurdering og område-risikovurdering, som kan hjælpe dig med at gøre noget ved risiciene - afhængig af dit temperament, dine ressourcer og arbejdspladsens forhold
  • En introduktion til, hvordan du kan bruge forskellige løsninger i vores arbejdsmiljøsoftware til at risikovurdere din virksomhed
  • Tid til at stille spørgsmål til værten

Webinaret varer ca. 30 minutter. Din vært er Henriette Nielsen, som du kan læse mere om nedenfor.

Udfyld formularen og få en plads til webinaret.

Har du ikke mulighed for at deltage live, vil du efterfølgende modtage en optaget version af webinaret, hvis du tilmelder dig på forhånd.

"Jeg fik repeteret en masse vigtige ting, som jeg kunne tage med hjem til baglandet. Meget inspirerende webinar."

- Anonym deltager på tidligere webinar

Din vært

EcoOnline-29_kopi

Henriette Nielsen - EHS Instructor, EcoOnline

Din vært ved dette webinar er vores passionerede EHS-ekspert, Henriette. Henriette har mange års erfaring med arbejdsmiljø og EHS-området og underviser på vores forskellige webinarer, der omhandler netop dét. Derudover underviser han vores kunder i EHS-softwaren udbudt af EcoOnline.