Gratis webinar

Sådan kan en arbejdsmiljøcertificering gøre en forskel i din virksomhed

resized_20200128_ISO45001

Overblik

Se On Demand
Varighed: 45 minutter

Hvad er en IS0 45001 certificering, og hvad kan den gøre for dig og for arbejdet med arbejdsmiljø og sikkerhed i din virksomhed? 

Disse to helt centrale spørgsmål får du svar på i dette webinar, hvor vi dykker ned i, hvad en ISO 45001 certificering kan gøre for din virksomhed. Herunder hvad den indeholder, og hvordan den kan være med til at strukturere arbejdet med sikkerhed og arbejdsmiljø. 

Til at hjælpe med at styre arbejdet kan du bruge en HSE-software. Hvordan det fungerer, viser vi dig også konkrete eksempler på i webinaret.

Her ser du samspillet mellem ISO 45001 og HSE-software, og hvordan disse kan være med til at understøtte og forbedre jeres arbejde med arbejdsmiljø og sikkerhed.  

Webinaret henvender sig til alle, som arbejder med arbejdsmiljø og sikkerhed til hverdag, og som ønsker mere viden om, hvordan ISO 45001 og HSE-software kan være med til at forbedre jeres arbejdsmiljø.

Din vært

DK - Webinar - Host Image - Henriette
Henriette Nielsen - EHS Instructor, EcoOnline
Henriette har en bred erfaring indenfor HSE og underviser på vores forskellige webinarer, der omhandler arbejdsmiljø og sikkerhed. Hun har samtidig ansvaret for vores online kurser og underviser vores kunder i HSE-software udbudt af EcoOnline.