Certificeringer_mar-20
Webinar

Sådan kan en arbejdsmiljøcertificering gøre en forskel i din virksomhed

Overblik

Title: Sådan kan en arbejdsmiljøcertificering gøre en forskel i din virksomhed

Varighed: 45 minutter

Se det on-demand, når du vil.

 

Tilmeld dig

Indhold

 

Webinar promo_25.03.21_organic

 

Hvad er en IS0 45001 certificering, og hvad kan den gøre for dig og for arbejdet med arbejdsmiljø og sikkerhed i din virksomhed? 

 

Disse spørgsmål - og meget mere - får du besvaret på dette webinar, hvor vi dykker ned i, hvad en ISO 45001 certificering kan gøre for din virksomhed, hvad den indeholder, og hvordan den kan være med til at strukturere arbejdet med sikkerhed og arbejdsmiljø. 

 

Til at hjælpe med at styre arbejdet kan du bruge en HSE-software. Hvordan det fungerer, viser vi dig konkrete eksempler på i webinaret. Her vil vi komme ind på samspillet mellem ISO 45001 og HSE-software, og hvordan disse kan være med til at understøtte og forbedre jeres arbejde med arbejdsmiljø og sikkerhed.  

 

Webinaret henvender sig til alle, som arbejder med arbejdsmiljø og sikkerhed til hverdag, og som ønsker mere viden om, hvordan ISO 45001 og HSE-software kan være med til at forbedre jeres arbejdsmiljø.

 


Værter

Henriette 1_red
Henriette Nielsen
HSE Instructor, EcoOnline
Henriette har en bred erfaring indenfor HSE og underviser på vores forskellige webinarer, der omhandler arbejdsmiljø og sikkerhed. Hun har samtidig ansvaret for vores online kurser og underviser vores kunder i HSE-software udbudt af EcoOnline.