Sådan kan en arbejdsmiljøcertificering gøre en forskel [ehs][we]
On demand webinar om iso 45001

Sådan kan en ISO 45001 certificering gøre en forskel i din virksomhed

Overblik

Se webinaret, lige når det passer dig
Varighed: 45 minutter

Hvad er en arbejdsmiljøcertificering og en IS0 45001 certificering, og hvad kan den gøre for dig og for arbejdet med arbejdsmiljø og sikkerhed i din virksomhed? 

Disse to helt centrale spørgsmål får du svar på i dette webinar, hvor vi dykker ned i, hvad en arbejdsmiljøcertificering / ISO 45001 certificering kan gøre for din virksomhed. Herunder hvad den indeholder, og hvordan den kan være med til at strukturere arbejdet med sikkerhed og arbejdsmiljø. 

Til at hjælpe med at styre arbejdet kan du bruge en HSE-software. Hvordan det fungerer, viser vi dig også konkrete eksempler på i webinaret.

Her ser du samspillet mellem ISO 45001 og HSE-software, og hvordan disse kan være med til at understøtte og forbedre jeres arbejde med arbejdsmiljø og sikkerhed.  

Webinaret henvender sig til alle, som arbejder med arbejdsmiljø og sikkerhed til hverdag, og som ønsker mere viden om, hvordan ISO 45001 og HSE-software kan være med til at forbedre jeres arbejdsmiljø.

"Webinaret hjalp mig med at få bedre overblik over, hvad det kræver at have en certificering, og jeg føler mig helt klart bedre klædt på til at håndtere arbejdet nu."

- Anonym deltager på live-webinaret

Din vært

EcoOnline-29_kopi
Henriette Nielsen - EHS Instructor, EcoOnline
Din vært ved dette webinar er Henriette, der er vores passionerede ekspert indenfor HSE. Henriette har mange års erfaring og underviser på vores forskellige webinarer, der omhandler arbejdsmiljø og sikkerhed. Hun har samtidig ansvaret for vores online kurser og underviser vores kunder i HSE-software udbudt af EcoOnline.