Gratis webinar

Bør I erstatte manuel træning i arbejdsmiljø med digital læring?

Vi husker kun 8-10% af den info, vi får fra traditionel undervisning. Med e-læring kan I øge indlæring med op til 60% - og skippe den ressourcetunge manuelle instruktion og træning. Det uddyber vi i dette webinar (som foregår på engelsk) og præsenterer samtidig vores splinternye læringsplatform, Learning Manager.

Kurs og workshop

Overblik

Se On Demand

I dette webinar adresserer vi fordelene ved digital læring, og hvordan vidensdeling kan bidrage til en sundere og mere sikker arbejdsplads. Du får også et indblik i vores splinternye læringsplatform, Learning Manager. 

Et Learning Management System bruges til intern træning. For eksempel i løfteteknikker eller adfærd omkring kemikalier. I Learning Manager findes allerede mere end 100 forskellige kurser, som I frit kan tilgå. Men I kan også selv supplere med jeres egne, styre dem igennem platformen og tracke medarbejdernes fremskridt. 

Alle kurser består af korte videoer på 5 til 20 minutter. Lige til at gå til.

Deltag, hvis du vil være klogere på, hilken forskel digital læring kan gøre for arbejdsmiljøet på jeres arbejdsplads. Du er velkommen til at stille spørgsmål til vores produktudviklere og eksperter i digital læring undervejs.

Skriv dig op i formularen her på siden.

OBS. Webinaret er på engelsk.

Dine værter

Maria Pettersson - Produktspecialist/Instructor, EcoOnline Hvert år møder Maria flere hundrede mennesker, som arbejder med kemikalier, kemisk dokumentation og problemstillinger forbundet med sikker kemistyring. Maria er produktspecialist for chemical Manager og underviser hos EcoOnline.
DK - Webinar - Host Image - Tormod
Tormod Mikalsen Nedreberg- Product Manager, Nye produkter, EcoOnline Tormod står bag udviklingen af nye produkter hos EcoOnline og har en kandidatgrad i innovation and management. Igennem hans 8 år hos EcoOnline har han arbejdet omfattende med de udfordringer vores kunder har med at forbedre sikkerheden på deres arbejdspladser.