Bør I erstatte manuel træning i arbejdsmiljø med digital læring?
On demand webinar

Bør I erstatte manuel arbejdsmiljøtræning med en digital læringsplatform?

Vi husker kun 8-10% af den info, vi får fra traditionel undervisning. Med e-læring kan din virksomhed øge indlæring med op til 60% - og skippe den ressourcetunge manuelle instruktion og træning. Det uddyber vi i dette webinar (som foregår på engelsk) og præsenterer samtidig vores digitale læringsplatform, Learning Manager.

Kurs og workshop

Overblik

Se webinaret on demand, når det passer dig

I dette webinar adresserer vi først og fremmest fordelene ved digital læring. Vi ser nærmere på, hvordan videndeling kan bidrage til en sundere og sikrere arbejdsplads. Og endelig får du et kig ind i vores læringsplatform, Learning Manager. 

Et Learning Management System bruges til intern træning - f.eks. i løfteteknikker eller adfærd omkring kemikalier. I Learning Manager findes allerede mere end 100 forskellige arbejdsmiljøkurser, som din virksomhed frit kan tilgå. Men I kan også selv supplere med jeres egne, styre dem igennem platformen og tracke medarbejdernes fremskridt. 

Alle kurser består af korte videoer på 5-20 minutter. Lige til at gå til.

Deltag, hvis du vil blive klogere på, hvilken forskel digital læring kan gøre for arbejdsmiljøet på din arbejdsplads. Du er velkommen til at stille spørgsmål til vores produktudviklere og eksperter i digital læring undervejs.

OBS. Webinaret er på engelsk.

Dine værter

Maria Pettersson - Produktspecialist/Instructor, EcoOnline Hvert år møder Maria flere hundrede mennesker, som arbejder med kemikalier, kemisk dokumentation og problemstillinger forbundet med sikker kemistyring. Maria er produktspecialist for chemical Manager og underviser hos EcoOnline.
DK - Webinar - Host Image - Tormod
Tormod Mikalsen Nedreberg- Product Manager, Nye produkter, EcoOnline Tormod står bag udviklingen af nye produkter hos EcoOnline og har en kandidatgrad i innovation and management. Igennem hans 8 år hos EcoOnline har han arbejdet omfattende med de udfordringer vores kunder har med at forbedre sikkerheden på deres arbejdspladser.