Gratis webinar

Brug Nærved-ulykker til at Forebygge Ulykker i Fødevareindustrien

shutterstock_766640608_72dpi-1

Overblik

Se On Demand
Varighed:
1 time

Fødevareindustrien består af ca. 30 forskellige undersektorer såsom bagerier, slagterier, drikkevareproduktion, mejeriproduktion og fiskeforarbejdning, for at nævne et par stykker. I dette webinar vil vi se på håndtering af nærved-ulykker i fødevareindustrien og hvordan gode procedurer vedr. nærved-ulykker kan føre til en reduceret frekvens af egentlige arbejdsulykker. På webinaret dækker vi disse emner:

  • Afmystificering af ​​begreberne - Ulykker, nærved-ulykker, hændelser og uskire forhold.
  • Praktisk rådgivning om håndtering, forebyggelse, rapportering og registrering af nærved-ulykker.
  • Nærved-ulykker set som en mulighed for at forhindre ulykker og unødvendige omkostninger.
  • Løbende forbedring af sikkerhedssystemer og profitmargener
  • Hændelsesstyring og overholdelse af ISO 9001/45001
  • Værdien af ​​medarbejderdeltagelse i håndtering af nærved-ulykker
  • Teknologiens rolle i forbindelse med at overholde lovgivningen
  • Gennemgang af digital løsning til sikkerhedsstyring
  • Q&A session

OBS. Webinaret er på Engelsk og afholdes af EcoOnline UK & Ireland

Dine værter

Catherine Jordan, PhD Product Specialist, EcoOnline Catherine har over 20 års erfaring inden for HSEQ på tværs af mange brancher og har specialiseret sig i sikkerheds- og kvalitetsledelse. Hun har arbejdet inden for adskillige forretningstyper inden for mad og drikke, detailhandel, catering og produktion.
Siobhan O'Dwyer - Solutions Advisor at EcoOnline - UK & IRE Markets Siobhan har over 15 års erfaring med at udvikle og levere løsninger til kunder i en bred vifte af industrier, herunder detailhandel, logistik og forsyningskæder, samt fødevareproduktion og forbrugsvarer.