Catherine Jordan, PhD Product Specialist, EcoOnline
Catherine har over 20 års erfaring inden for HSEQ på tværs af mange brancher og har specialiseret sig i sikkerheds- og kvalitetsledelse. Hun har arbejdet inden for adskillige forretningstyper inden for mad og drikke, detailhandel, catering og produktion.
Gratis webinar
Brug Nærved-ulykker til at Forebygge Ulykker i Fødevareindustrien
Overblik
Se On Demand
Varighed: 1 time
Fødevareindustrien består af ca. 30 forskellige undersektorer såsom bagerier, slagterier, drikkevareproduktion, mejeriproduktion og fiskeforarbejdning, for at nævne et par stykker. I dette webinar vil vi se på håndtering af nærved-ulykker i fødevareindustrien og hvordan gode procedurer vedr. nærved-ulykker kan føre til en reduceret frekvens af egentlige arbejdsulykker. På webinaret dækker vi disse emner:
- Afmystificering af begreberne - Ulykker, nærved-ulykker, hændelser og uskire forhold.
- Praktisk rådgivning om håndtering, forebyggelse, rapportering og registrering af nærved-ulykker.
- Nærved-ulykker set som en mulighed for at forhindre ulykker og unødvendige omkostninger.
- Løbende forbedring af sikkerhedssystemer og profitmargener
- Hændelsesstyring og overholdelse af ISO 9001/45001
- Værdien af medarbejderdeltagelse i håndtering af nærved-ulykker
- Teknologiens rolle i forbindelse med at overholde lovgivningen
- Gennemgang af digital løsning til sikkerhedsstyring
- Q&A session
OBS. Webinaret er på Engelsk og afholdes af EcoOnline UK & Ireland