Sådan kan ESG se ud i praksis | EcoOnline [esg][we]
Gratis live webinar

Sådan kan ESG se ud i praksis

Environment, Social, Governance - bedre kendt som 'ESG' - er på radaren hos mange danske og internationale virksomheder i de her dage. Er det også på din radar? Så er det her webinar måske noget for dig - læs med nedenfor 👇

DK_webinar om ESG

Overblik

Se webinaret live den 31. marts kl. 10.00

Varighed: Ca. 30 minutter
Sprog: Dansk

Du har sikkert hørt om forkortelsen 'ESG', men hvad dækker den over; hvilken betydning har den for dig; og hvordan kan ESG gribes an?

Det er nogle af de spørgsmål, vi afdækker på dette webinar.

Mange ser ESG som ressourcekrævende og omkostningsfyldt. Det kan det også godt være, hvis det bliver eksekveret forkert. Men sammenlign det med at isolere din bolig. Der er en opgave her og nu, som kan virke stor og ressourcekrævende, men investeringen af din tid og dine ressourcer betaler sig tilbage mange gang, hvis det bliver planlagt og eksekveret korrekt. 

Vil du være klogere på, hvordan I kan arbejde praktisk og konkret med ESG? Så tilmeld dig webinaret den 31. marts og bliv klogere på, hvordan din virksomhed kan løfte opgaven med ESG.

Du tilmelder dig via formularen her. Hvis du ikke kan deltage live, vil du alligevel modtage et link til optagelsen af webinaret, så længe du er tilmeldt.

Din vært

IMG_1886-1
Magnus Borst, Produktspecialist hos EcoOnline

Din vært ved dette webinar er vores passionerede produktspecialist, Magnus. Magnus har en bred erfaring som kemiker fra miljøbranchen og underviser på vores forskellige webinarer, der omhandler arbejdsmiljø. Udover at være en haj til det kemiske arbejdsmiljø, er Magnus også engageret i emner som ESG og krisehåndtering. Og så underviser han vores kunder i Chemical Manager.