Q&A-Session

Hvordan gør 'Chemical Manager' din kemihåndtering nemmere og hurtigere?

Se vores Q&A, og bliv klogere på hvordan vores software 'Chemical Manager' hjælper dig med at håndtere og holde overblik over kemi i din virksomhed. 

Ina-900x900

Slip for excel-ark og papirarbejde. Styr al jeres kemi i ét system.

Se allerede nu - On Demand

Denne Q&A er for dig, der er arbejdsmiljøleder, arbejdsmiljørepræsentant, EHS-manager eller på anden måde arbejder med kemisk arbejdsmiljø på jeres arbejdsplads.

Måske kender du allerede Chemical Manager og søger input til, hvordan du laver en god afdelingsstruktur eller udarbejder kemiske risikovurderinger i systemet. Måske vil du bare gerne høre mere om, hvordan software kan understøtte jeres indsats for et sundere og sikrere arbejdsmiljø.

I denne Q&A-session svarer vores to kemieksperter, Ina og Mia, på spørgsmål om fordelene ved Chemical Manager. De kaster lys over, hvordan sådan et kemistyringssystem faktisk fungerer i praksis.

NEW-CM-Category-Page-Hero

Se Q&A´en ved at udfylde formularen her på siden, og bliv klogere på hvordan software til kemistyring kan erstatte excel-ark og ringbind og sikre, at I altid overholder loven.

Dine værter

DK - Webinar - Host Image - Ina
Ina Thrane Grove - Business Development Executive Ina er vant til at være i dialog med potentielle brugere af Chemical Manager og kan besvare de spørgsmål, potentielle brugere typisk sidder inde med.
DK - Webinar - Host Image - Mia
Mia Rasmussen Borup Mia arbejder desværre ikke længere ved EcoOnline, men var vores inhouse kemiekspert. Hun har indgående kendskab til lovgivningen og kender alt til de udfordringer, du som kemiansvarlig står med i din virksomhed.