Q&A-Session

Hvordan kan software gøre det nemmere og hurtigere for dig at håndtere kemi?

Se vores Q&A, og bliv klogere på hvordan Chemical Manager hjælper dig med at håndtere og holde overblik over kemi i din virksomhed. 

Ina-900x900

Slip for excel-ark og papirarbejde. Styr al jeres kemi i ét system.

Se allerede nu - On Demand

Denne Q&A er for dig, der er arbejdsmiljøleder, arbejdsmiljørepræsentant, EHS-manager eller på anden måde arbejder med kemisk arbejdsmiljø på jeres arbejdsplads.

Måske kender du allerede Chemical Manager og søger input til, hvordan du laver en god afdelingsstruktur eller udarbejder kemiske risikovurderinger i systemet.

Måske vil du bare gerne høre mere om, hvordan software kan understøtte jeres indsats for et sundere og sikrere arbejdsmiljø.

Hvordan fungerer sådan et kemistyringssystem faktisk i praksis?

NEW-CM-Category-Page-Hero

I denne Q&A-session svarer vores to kemieksperter, Ina og Mia, på seernes spørgsmål til systemet.

Se Q&A´en ved at udfylde formularen her på siden, og bliv klogere på hvordan software til kemistyring kan erstatte excel-ark og ringbind og sikre, at I altid overholder loven.

Dine værter

DK - Webinar - Host Image - Mia
Mia Rasmussen Borup - Instructor i Chemical Manager Mia underviser hver måned i Chemical Manager hos EcoOnline. Hun er ekspert i kemisk lovgivning og ved præcis, hvad der kræves af dig og din virksomhed, når I håndterer kemikalier.
DK - Webinar - Host Image - Ina
Ina Thrane Grove - Busniess Development Executive Ina er vant til at være i dialog med potentielle brugere af Chemical Manager, og kan besvare de spørgsmål potentielle brugere typisk sidder inde med.