shutterstock_761908036_small
Webinar

Skab værdi med APV-processen

Overblik

Title: Skab værdi med APV-processen

Dato: 22.04.2021

Tid: 14:00

Varighed: 45 min

 

Tilmeld dig

Indhold

 

Webinar promo_22.04.21_organic

 

Hvad er en APV? Hvad skal en APV indeholde? Og hvordan udarbejder du en APV?

 

På dette webinar ser vi nærmere på den lovpligtige Arbejdspladsvurdering (APV), som skal omfatte alle arbejdsmiljøforhold i virksomheden, og på hvordan vi får den til at skabe værdi for både medarbejdere og virksomheden.

 

Vi vil komme ind på lovgivningen på området og de krav, som Arbejdstilsynet stiller til APV’en, blandt andet i forhold til medarbejderinvolvering og opfølgning gennem en dokumenteret handlingsplan, og vi vil også gennemgå forskellige metoder til at udføre APV alt efter virksomhed og udfordringer.

 

Som en del af webinaret viser vi dig, hvordan du kan bruge vores arbejdsmiljøsoftware til at facilitere og hele tiden holde gang i APV-processen i din virksomhed.

 

OBS: Efter webinaret sendes en optaget version til alle tilmeldte, men ved live deltagelse har du mulighed for at interagere med værten og få svar på eventuelle spørgsmål.


Speaker

Henriette 1_red
Henriette Nielsen
HSE Instructor, EcoOnline

Henriette har en bred erfaring indenfor HSE og underviser på vores forskellige webinarer, der omhandler arbejdsmiljø og sikkerhed. Hun har samtidig ansvaret for vores online kurser og underviser vores kunder i HSE-software udbudt af EcoOnline.