Gratis webinar

Sådan sikrer du en proaktiv kemisk sikkerhedskultur

inspecting food manufacture for safe chemical use

Overblik

Se webinaret On Demand

I arbejdet med det kemiske arbejdsmiljø spiller vores sikkerhedskultur, kommunikation og forandringer en helt central rolle i, hvorvidt vi kommer i mål på en god og effektiv måde.

Derfor vil vi i dette webinar ser nærmere på nogle af de elementer, som er tæt knyttet til implementeringen af den kemiske risikovurdering (kemisk APV) og vores sikkerhedskultur. Her vil vi komme ind på, hvordan vi kan skabe en sund kommunikation, hvor medarbejderne føler sig hørt og inddraget i arbejdet, og hvordan vi kan hjælpe processen med forandringer på vej.

Derudover vil du få adgang til en række tips og tricks omkring, hvordan du får tvivlsomme medarbejdere til at gøre brug af værnemidler. Og endelig vil vi kigge på, hvordan du kan skabe forandringer i organisationskulturen uden at møde modstand og mistillid fra medarbejdere og kollegaer.

Webinaret er for dig, som er arbejdsmiljøleder, arbejdsmiljørepræsentant eller på anden måde arbejder med kemisk arbejdsmiljø og derfor gerne vil have mere viden om, hvordan du kan nå i mål med forandringer i jeres sikkerhedskultur på en god måde.

 

Din vært

DK - Webinar - Host Image - Mia
Mia Rasmussen Borup
Mia arbejder desværre ikke længere ved EcoOnline, men var vores inhouse kemiekspert. Hun har indgående kendskab til lovgivningen og kender alt til de udfordringer, du som kemiansvarlig står med i din virksomhed.