Gratis webinar

Undgå kemisk eksponering med en kemisk risikovurdering

Lær alt, du skal vide, om den kemiske risikovurdering. Hvad loven siger. Hvordan du laver den. Og hvordan du sætter den i spil, så den gør en posistiv forskel for jeres kemiske sikkerhedskultur.

Thumbnails fra webinarer11

Overblik

Se On Demand
Varighed: 64 minutter

Hvad er en kemisk risikovurdering? Hvad er lovgivningen på området? Og hvordan laver du en kemisk risikovurdering i praksis?

Dette er nogle af de spørgsmål, som du kan få besvaret i dette webinar, hvor vi gennemgår hvordan du udfører en korrekt og dækkende kemisk risikovurdering i praksis - trin for trin.

Vi afdækker de elementer, en kemisk risikovurdering skal indeholde så du overholder lovgivningen, og for at du bedst muligt kan passe på dine medarbejdere og kollegaer. Vi viser konkrete eksempler på, hvordan du kan udarbejde en kemisk risikovurdering i vores software ”Chemical Manager”.

Webinaret henvender sig til dig, der er arbejdsmiljørepræsentant, sikkerhedsrepræsentant, eller på anden vis har ansvaret for virksomhedens APV og kemiske sikkerhed.

 

OBS. Det Chemical Manager, du ser i webinaret, har ændret udseende siden webinaret blev optaget i start 2021. Brugerfladen er optimeret - men funktionerne er de samme.

Din vært

DK - Webinar - Host Image - Mia
Mia Bundgaard Rasmussen - Instructor, EcoOnline
Som Instructor er Mia underviser på mange af vores forskellige webinarer. Hun har også ansvaret for flere af vores online kurser, hvor hun underviser vores kunder i Chemical Manager.