Overblik-over-sikkerheds--og-arbejdsmiljø
Webinar

Få styring og overblik over sikkerheds- og arbejdsmiljøet

Overblik

Titel: Få styring og overblik over sikkerheds- og arbejdsmiljøet i 2021

Varighed: 45 minutter

Se det on-demand

 

Tilmeld dig

Indhold

 

Vil du starte året med at få styring og overblik over sikkerheds- og arbejdsmiljøarbejdet? Så kan dette webinar hjælpe dig på vej.

De krav du skal leve op til, når det gælder arbejdsmiljø og sikkerhed, er forskellige, alt efter hvem der stiller dem. I dette webinar kommer vi bl.a. ind på de forskellige krav, der kan være til arbejdet med arbejdsmiljø og sikkerhed; hvordan du strukturerer arbejdsmiljøarbejdet ved hjælp af forskellige værktøjer; hvad din virksomhed kan få ud af arbejdet; og hvordan en softwareløsning kan hjælpe din virksomhed til at få struktur og styring på samme.

Vi dykker desuden ned i, hvordan du opnår styring med og får overblik over arbejdsmiljøarbejdet, så det er overskueligt og samtidig giver mening. Vi snakker om, hvad din virksomhed egentlig får ud af at investere i arbejdet med sikkerhed og arbejdsmiljø.

Webinaret henvender sig især til medlemmer af arbejdsmiljøorganisationen, HSE-medarbejdere og andre, der varetager et ansvar for arbejdet med arbejdsmiljø og sikkerhed i virksomheder.

 

OBS: Efter webinaret sendes en optaget version til alle tilmeldte, men ved live deltagelse har du mulighed for at interagere med værten og få svar på eventuelle spørgsmål.


Værter

Henriette_profilbillede
Henriette Nielsen
HSE Instructor, EcoOnline
Henriette har en bred erfaring indenfor HSE og underviser på vores forskellige webinarer, der omhandler arbejdsmiljø og sikkerhed. Hun har samtidig ansvaret for vores online kurser og underviser vores kunder i HSE-software udbudt af EcoOnline.