Regler-for-labels_feb-20
Webinar

Få styr på de nye regler for labels

Overblik

Title: Få styr på de nye regler for labels på kemiske produkter

Dato: 25.02.2021

Tid: 14:00

Varighed: 45 minutter

 

Tilmeld dig

Indhold

 

Per 1. januar 2021 træder der nye regler i kraft for labels på vores kemiske produkter. Der bliver forskellige indføringsfaser, men for de fleste brancher betyder det, at labels nu også skal indeholde information om UFI-koder.

Derfor vil vi i dette webinar se nærmere på de nye labelsregler, samt hvad lovgivningen siger på området. Vi kommer ind på, hvilken information labels skal indeholde, og hvordan det påvirker vores arbejde med det kemiske arbejdsmiljø.

På webinaret får du konkrete eksempler på, hvordan du kan bruge vores software, Chemical Manager, til at lave og udprinte labels, så dine produkter lever op til lovgivningen.

Webinaret henvender sig til dig, som er ansvarlig for det kemiske arbejdsmiljø på jeres arbejdsplads eller dig, som gerne vil have mere viden om labelsregler og lovgivningen på området.

OBS: Efter webinaret sendes en optaget version til alle tilmeldte, men ved live deltagelse har du mulighed for at interagere med værten og få svar på eventuelle spørgsmål.


Værter

Mia Bundgaard
Mia Bundgaard Rasmussen
Instructor, EcoOnline

Som Instructor er Mia underviser på mange af vores forskellige webinarer. Hun har også ansvaret for flere af vores online kurser, hvor hun underviser vores kunder i Chemical Manager.