Gratis webinar

Få styr på de nye regler for labels

Per 1. januar 2021 trådte der nye regler i kraft for labels på kemiske produkter. Se, hvad I skal være opmærksome på, i dette webinar.

CLP

Overblik

Se On Demand
Varighed: 45 minutter

Vi vil i dette webinar se nærmere på de nye labelsregler, samt hvad lovgivningen siger på området. Vi kommer ind på, hvilken information labels skal indeholde, og hvordan det påvirker vores arbejde med det kemiske arbejdsmiljø.

På webinaret får du konkrete eksempler på, hvordan du kan bruge vores software, Chemical Manager, til at lave og udprinte labels, så dine produkter lever op til lovgivningen.

Webinaret henvender sig til dig, som er ansvarlig for det kemiske arbejdsmiljø på jeres arbejdsplads eller dig, som gerne vil have mere viden om labelsregler og lovgivningen på området.

OBS: Efter webinaret sendes en optaget version til alle tilmeldte, men ved live deltagelse har du mulighed for at interagere med værten og få svar på eventuelle spørgsmål.

 

Din vært

DK - Webinar - Host Image - Mia
Mia Bundgaard Rasmussen - Instructor, EcoOnline
Som Instructor er Mia underviser på mange af vores forskellige webinarer. Hun har også ansvaret for flere af vores online kurser, hvor hun underviser vores kunder i Chemical Manager.