Safety Manager - den letteste vej til en sikrere arbejdsplads

Design dit eget sundheds- og sikkerhedssystem for at overholde lovgivningen i forskellige regioner og forskellige lande.

Tilbage til nyheder
Published
24. april 2019

EcoOnline Safety Manager er en digital løsning, der giver dig adgang til de værktøjer, du har brug for for at få kontrol over HSE-arbejdet.

Med vores nyeste produkt tilbyder vi en komplet platform for både kemikalie- og arbejdssikkerhed. Efter mange år, med udvikling af software til mange forskellige brancher, har vi brugt vores erfaring til at udvikle en meget brugervenlig løsning, som er let at implementere og bruge for alle medarbejdere i virksomheden.

– Göran Lindö, CEO EcoOnline Group.

Safety Manager er en modulbaseret platform, som lader virksomhedens medarbejdere arbejde sammen om at identificere, planlægge og gennemføre forbedrende arbejdsmiljøopgaver for at sørge for en sikker og effektiv arbejdsplads. Lindö forklarer, hvordan Safety Manager er unik fra alle andre løsninger på markedet:

Ved at tilpasse dine egne skabeloner med vores meget intuitive Smartforms eller ved at bruge en af ​​standardskabelonerne, kan du designe dit eget sundheds- og sikkerhedssystem. Safety Manager er et godt værktøj til at opbygge en bæredygtig sikkerhedskultur, som hjælper virksomheder med at overholde arbejdsmiljøloven og sikre medarbejdernes helbred.

Læs mere om Safety Manager