Bedre kundeservice hos Valvoline

 

Via EcoOnline kan vi nemt udgive og distribuere sikkerhedsdatablade til alle vores kunder.

 

Vi sparer et helt mandår

Via EcoOnline kan vi på en enkel og effektiv måde offentliggøre og distribuere sikkerhedsdatablade til alle vores kunder. Uden EcoOnline måtte vi ansætte en ekstra person til at håndtere alle vores sikkerhedsdatablade!

Behovet for en kemidatabase blandt vores kunder er stort, så vi hjælper dem med at opbygge en. Dette gøres hurtigt og nemt via kemidatabasen Chemical Manager. For os er EcoOnline en vigtig del af at kunne tilbyde bedre kundeservice.

 

Petter Eid Bjerke

Produktchef, Valvoline Oil A/S

Thomas
Sales Executive, EcoOnline

Vil du også have bedre kunderservice og styr på sikkerhedsdatabladene?

Book et uforpligtende møde med en af vores konsulenter for at høre mere om, hvordan I mere effektivt kan holde styr på den kemiske sikkerhed i jeres virksomhed.

Find inspiration i vores blogs, guides og webinarer

 

Kemisk risikovurdering (kemisk APV): Din komplette guide

Blogartikel

Læs hvordan du som arbejdsmiljøansvarlig effektivt vurderer kemiske risici på arbejdspladsen og passer på dine medarbejderes helbred.

Læs mere

Dine 6 pligter til dokumentation af farlige stoffer og materialer

Whitepaper

Guiden er en indføring i, hvad der kræves af dig som arbejdsmiljørepræsentant, arbejdsmiljøleder eller arbejdsgiver i forhold til at beskytte dine kollegaer mod eksponering for farlig kemi.

Hent guiden

Undgå kemisk eksponering med en kemisk risikovurdering

On-demand webinar

Vi afdækker de elementer, en kemisk risikovurdering skal indeholde så du overholder lovgivningen, og for at du bedst muligt kan passe på dine medarbejdere og kollegaer.

Se webinaret on-demand

Kontakt os her