Styr på kemien hos Unilabs

 

Unilabs tilbyder tjenester indenfor laboratoriemedicin og billed- og funktionsdiagnostik til åben og lukket lægehjælp. Deres ydelser er præget af høj kvalitet, sikkerhed og service.

 

Før Unilabs begyndte at bruge EcoOnline, krævede det meget arbejde at holde sikkerhedsdatabladene regelmæssigt opdaterede til de nyeste versioner. Det var en stor udfordring for os at udføre risikovurderinger af kemikalierne. Det var også svært at få et helhedsbillede af den kemiske håndtering.

Lokale arbejdsmiljøansvarlige udfører i dag al registrering, risikovurdering og introduktioner til/ændringer af sikkerhedsdatablade til deres egen afdeling. De sikrer at medarbejderne har de rigtige oplysninger, på det rigtige sted, på det rigtige tidspunkt. Resultaterne af disse risikovurderinger danner grundlaget for at bestemme sikker brug af de kemikalier, vi håndterer.

 

Jeanette Norberg
Kemiingeniør, Unilabs AB

Thomas
Sales Executive, EcoOnline

Vil du også have styr på kemien?

Book et uforpligtende møde med en af vores konsulenter for at høre mere om, hvordan I mere effektivt kan holde styr på den kemiske sikkerhed i jeres virksomhed!

Find inspiration i vores blogs, guides og webinarer

 

Kemisk risikovurdering (kemisk APV): Din komplette guide

Blogartikel

Læs hvordan du som arbejdsmiljøansvarlig effektivt vurderer kemiske risici på arbejdspladsen og passer på dine medarbejderes helbred.

Læs mere

Dine 6 pligter til dokumentation af farlige stoffer og materialer

Whitepaper

Guiden er en indføring i, hvad der kræves af dig som arbejdsmiljørepræsentant, arbejdsmiljøleder eller arbejdsgiver i forhold til at beskytte dine kollegaer mod eksponering for farlig kemi.

Hent guiden

Undgå kemisk eksponering med en kemisk risikovurdering

On-demand webinar

Vi afdækker de elementer, en kemisk risikovurdering skal indeholde så du overholder lovgivningen, og for at du bedst muligt kan passe på dine medarbejdere og kollegaer.

Se webinaret on-demand

Kontakt os her