Tjeklister til arbejdsmiljø | EcoOnline

Software til tjeklister

Nu kan du nemt oprette og administrere digitale tjeklister til inspektioner, sikkerhedsrunderinger og andet ifm. arbejdsmiljøarbejdet. Tjekliste-modulet i EcoOnline EHS giver jer mulighed for at tilføje emnespecifikke tjeklister med tjekpunkter eller spørgsmål, der kan vurderes i alvorlighed. Så kan I hurtigt at få et overblik over de punkter i tjeklisten, som giver større eller mindre udfordringer.

Hero_Checklist-module-page-2

Overblik

En tjekliste for sundhed og sikkerhed er et værktøj, der hjælper dig med at overholde sikkerhedsreglerne på en nem og overskuelig måde. Brug modulet til at udføre regelmæssige kontroller; identificér  områder, der kan forbedres; og tag handling for at skabe et sikkert arbejdsmiljø.

Mange organisationer downloader eller udskriver manuelt tjeklister, når de skal udføre arbejdsmiljøopgaver. Men med digitale tjeklister kan du styre opgaverne og holde overblik ét sted.

EcoOnlines tjekliste-modul giver brugere mulighed for at oprette og administrere digitale tjeklister. I kan tilføje kategorier og tilhørende spørgsmål til mange typer tjeklister. Disse tjeklistetyper kan udfyldes på tværs af mange områder i virksomheden og af forskellige medarbejdertyper. Tjekliste-modulet kan bruges af virksomheder af alle størrelser.

Checklist Benefit 1

Et hav af digitale tjeklister

Vælg mellem flere tjeklistetyper, der kan udfyldes på tværs af forskellige områder og grupper af medarbejdere i virksomheden.

Eksempler på tjeklistetyper er:
- Tjekliste for sikkerhed i den almindelige industri
- Tjekliste for faldsikring
- Tjekliste for personligt beskyttelsesudstyr
- Tjekliste for brandsikkerhed

Checklist Benefit 2

Importér lister og opsæt dem nemt og hurtigt i systemet

Du kan hurtigt og nemt importere flere tjeklistetyper og gøre dem klar til brug i systemet.

Samtidig kan du administrere det hele, så du kan tilføje/fjerne individuelle tjeklister, kategorier eller spørgsmål.

Du har også mulighed for at bruge forskellige tilladelser og kontroller, der bl.a. styrer adgangen til dine tjeklistetyper.
Checklist Benefit 3

Fuldt konfigurerbart

Konfigurér tjekliste-modulet med brugerdefinerede felter, som omfatter vedhæftede filer og risikomatricer.

Få også mulighed for at distribuere tjeklister på tværs af organisationen via vores læse- og forståelsesfunktion.

Fysiske tjeklister er svære at konfigurere. Det er besværligt at ændre tjeklistetyper og de tilhørende spørgsmål og kategorier. Der er kun få eller ingen revisionsspor for de handlinger eller opgaver, der er udført. 

On-demand webinar

Sådan håndterer du ulykker og hændelser

Hør vores EHS-ekspert, Henriettes, tips og råd til, hvordan I håndterer arbejdsulykker og skaber værdi med den afledte viden.

Se med her
EcoOnline-29_kopi
wihuri_250x150

"Da vi sammenlignede løsninger fra forskellige leverandører i indkøbsfasen, fandt vi ud af, at EcoOnlines arbejdsmiljøsoftware er af høj standard. Sammenlignet med lignende løsninger fra tidligere erfaringer er jeg blevet positivt overrasket."

- MARKO SULASALMI, HSEQ MANAGER,WIHURI

Vigtige funktioner i modulet

New-Icon_Key-Features
Skab et digitalt tjekliste-univers

Opret tjeklister for alle dine arbejdsmiljøaktiviteter digitalt og drop den manuelle papirløsning.

New-Icon_Key-Features
Opret brugerdefinerede kategorier og spørgsmål

Gør arbejdet mindre restriktivt end ved brug af et papirsystem og gør det muligt at tilføje spørgsmål eller kategorier når som helst.

New-Icon_Key-Features
Del tjeklister på tværs af organisationen

Distribuér tjeklister og indsigter om sundhed og sikkerhed på tværs af hele organisationen.

Mød vores kunder

10.000+ virksomheder bruger EcoOnline i dag

Og vi er glade for hver og en. Fra den lokale dyrlæge til de internationale mastodonter. Nogle af dem har været så venlige at fortælle om deres oplevelser med EcoOnline-platformen. Læs mere om, hvad de siger.

Se hvad kunderne siger