UFI kode & PCN software | EcoOnline

UFI & PCN på den nemme måde

ALMEGO® er en ny generation af SDS authoring software, der tilbyder unikke muligheder for tidsbesparelser. En af de helt store muligheder for at spare tid og ressourcer er vores indbyggede UFI/PCN-modul.

UFI & PCN Hero Image
Overblik

Hvorfor bruge to systemer, når det hele kan laves i ALMEGO®?

I ALMEGO’s UFI/PCN-modul kan du genere UFI og indsende dit PCN-dossier direkte til ECHA’s submission portal. Det betyder, at du kan færdiggøre (samt opdatere og re-submitte) direkte i ALMEGO® - en såkaldt ”system-to-system” løsning.

Den direkte kommunikation med ECHA’s submission portal gør det også muligt at få feedback fra ECHA på din submission. Så hvis der er mangler i din submission, vil du modtage fejlkoder med vejledning fra ECHA. På den måde kan du tilrette og forbedre, indtil du har en ”submission approval” fra ECHA.

UFI-koder og indsendelse af PCN-dossierer er det store samtaleemne i denne tid, fordi det kræver en del arbejde at få implementeret. Men med ALMEGO® undgår du ikke blot dobbeltarbejde, du får også mulighed for at klare det hele i et meget brugervenligt flow, som giver så store tidsbesparelser, at du skal se det for at tro det.

Mange fortæller os, at de før brugte timer på et enkelt PCN-dossier i ECHAs eget submission-værktøj, og nu kan klare disse opgaver på få minutter med ALMEGO®.

"The ALMEGO® system gave us an easy way to produce SDSs with different trade names and in many different languages." 

FAQ om UFI

Hvad er UFI?

Unique Formula Identifier (UFI) er en EU-kode, der skal fremgå på produkter, som er klassificerede som farlige. Den skal fremgå på produkter, der forhandles på det europæiske marked.

Sammen med UFI-koden skal den, der forhandler produktet på et EU-marked sikre, at der indsendes informationer om produktet til de enkelte landes giftcentre. Denne PCN (Poison Centre Notification) submission indeholder data, der indgår i sikkerhedsdatablade, men også ny information, som f.eks. forpakning og produktkategori.

Hvordan bruges UFI-koden?

Den indsendte information tilgår de valgte landes giftcentre, og produkterne har en UFI-kode, som er et unikt og direkte link til den indsendte information. Så hvis en person kommer til skade med et produkt og kontakter giftcentret, så kan giftcentret identificere det præcise produkt via UFI-koden og på den måde hente de relevante oplysninger frem fra det indsendte PCN-dossier.

Hvad har du brug for, for at oprette en UFI-kode?

For at lave en UFI-kode, som er unik for dit produkt, skal du bruge et momsnummer og et formulationsnummer. Det er vigtigt, at du ikke bruger det samme formulations- og momsnummer som for andre blandinger.

Hvornår bliver UFI implementeret?

Annex VIII to CLP angiver de specifikke deadlines: 1. januar 2021 for "consumer use and professional use" og 1. januar 2024 for "industrial use only".

Notificeringen skal sendes til hver af de medlemsstater, hvor du ønsker at sælge produktet. 

Hero-SDS_Denmark_Kirsten
Next generation SDS Authoring

Sikkerhedsdatablad (SDS) Authoring Software

ALMEGO® fra EcoOnline vil ændre din opfattelse af SDS-udarbejdelse radikalt. Denne software er lavet på baggrund af mere end et årtis dedikeret fokus på at forbedre processen med udarbejdelse af sikkerhedsdatablade.

Mød vores kunder

10.000+ virksomheder bruger EcoOnline i dag

Og vi er glade for hver og en. Fra den lokale dyrlæge til de internationale mastodonter. Nogle af dem har været så venlige at fortælle om deres oplevelser med EcoOnline-platformen. Læs mere om, hvad de siger.

Se hvad kunderne siger

Få et kig ind i vores SDS authoring software

Lad os vise dig, hvordan vores software ALMEGO® kan gøre dit liv med sikkerhedsdatablade meget nemmere. 

Se ALMEGO nu
EcoOnline-10

Sopan Rasiah

Business Development Executive, EcoOnline

Kontakt ALMEGO®

New-Icon_Support
Telefon

+45 72 40 16 22

Åbningstider
Alle hverdage:
8:30-15:30

New-Icon_Mail
Skriv til os

info.almego@ecoonline.com

New-Icon_Support
Chat support

Inde i ALMEGO®

New-Icon_Mail
Email support

support.almego@ecoonline.com