Overhold kemikalielovgivningen med Reseller

Reseller giver dig nem adgang til de sidste nye sikkerhedsdatablade og automatiserer en stor del af det arbejde, du som forhandler af kemikalier gør manuelt i dag.

reseller-danmark

70% af onlineforhandlere overholder ikke de gældende regler for sikkerhedsdatablade

Forhandlere af kemiske produkter er underlagt strenge regler og love. Produkternes sikkerhedsdatablade skal opbevares i 10 år efter indkøbet, og alle annoncer og reklamer for farlige stoffer eller blandinger skal indeholde oplysninger om produktets fareklassifikation eller -kategori.

Det kan være noget af en udfordring at efterleve disse regler – især hvis det gøres manuelt. Ifølge et nyligt norsk studie overholder 70 % af onlineforhandlerne ikke de gældende regler.

EcoOnline Reseller hjælper dig med at overholde lovgivningen og blive ekspert i kemikaliesikkerhed. Med Reseller kan du søge efter sikkerhedsdatablade i vores ajourførte database og linke dem til dine produktsider. På den måde kan du let dokumentere over for myndighederne, at du overholder lovgivningen, og informere dine kunder om kemiske risici.

Vigtige funktioner

New-Icon_Key-Features
MINE PRODUKTER

Hent dine kemikalielister i vores cloud-baserede database, gruppér kemikalierne, og vedhæft yderligere produktoplysninger.

New-Icon_Key-Features
SØG EFTER SIKKERHEDSDATABLADE

Integrer vores søgefunktion til sikkerhedsdatablade på dit websted. Forbindelsen til EcoOnline i realtid sikrer, at sikkerhedsdatabladene og andre kemikaliedokumenter altid er up to date.

New-Icon_Key-Features
SHOPLINK

Føj tilføjelsesprogrammet Shoplink til din webbutik eller produktliste. Realtidslinks sikrer, at alle kemikaliedata er tilgængelige.

New-Icon_Key-Features
DISTRIBUTION

Send ajourførte sikkerhedsdatablade til dine kunder (via e-mail eller link) med tilføjelsesprogrammet Distribution – fuldt integreret i din ERP.

KUNDEHISTORIER

6.700+ virksomheder bruger EcoOnline i dag

Og vi er glade for hver og en. Fra den lokale dyrlæge til de internationale mastodonter. Nogle af dem har været så venlige at fortælle om deres oplevelser med EcoOnline-platformen. Læs mere om, hvad de siger.

Det siger vores kunder

Overhold alle love og forordninger med Reseller

Book en demo hos en af vores konsulenter for at drøfte digitalisering af din kemikaliestyring med EcoOnline.

Book demo
Johnny DK

Johnny Green Nilsson

Business Development Executive, EcoOnline

Bliv klogere på kemihåndtering

| occupational safety
Trivselsundersøgelser - Hvad, hvorfor og hvordan?

Hvordan har dine medarbejdere det? Trives de; er de glade; har de det godt? I dette indlæg kigger vi nærmere på...

| occupational safety
Hvad er APV, og hvordan kommer du i gang? [+ gratis APV-skabelon]

APV står for 'arbejdspladsvurdering', og det er, som ordet beskriver det, en vurdering af arbejdspladsen. APV'en kan...

| occupational safety
Sådan bruger du kvalitetsdata i din EHS-indsats

Hvordan bruger du data i dine arbejdsmiljøindsatser i dag? For mange EHS-ansvarlige er brugen af data en svær eller ny...