Chemical Manager

Håndtér al din kemi på én platform

Vink farvel til Excel. Spar tid og ressourcer. Gør som mere end 6.500 virksomheder. Hold styr på al kemien med Chemical Manager.

Chemical Manager - home
Untitled design (7)-1

Simplificér din dokumentation af kemikalier 

Holder din virksomhed styr på kemikalier i Excel og Word? Så gør I jer selv en bjørnetjeneste. 

For hvor finder medarbejderne hurtigt relevant information? Hvem opdaterer løbende med ny info? Og hvordan logger du ændringerne? 

Alt det adminstrative bøvl slipper du for med Chemical Manager, som samler alt du skal bruge for at overholde loven og beskytte dine medarbejdere ét sted.

Untitled design (9)-1

Overhold dine 6 pligter 
uden administrativt bøvl

Du har 6 klokkeklare pligter, når det kommer til kemistyring. Du skal: 

 1. have et SDS på alle faremærkede produkter
 2. sørge for, at alle SDS´er er opdaterede
 3. foretage kemisk risikovurdering
 4. give medarbejderne nem adgang til information
 5. kunne dokumentere jeres indsats i 10 år
 6. substituere farlige stoffer

Chemical Manager logger al aktivititet og gør det klø-sig-nakken-simpelt at overholde både dansk og europæisk lovgivning

brunch (4)
Sikkerhedsdatablad-database

Få adgang til 85.000+ sikkerhedsdatablade

Få adgang til Nordens største SDS-database, og søg frit blandt mere end 85.000 danske sikkerhedsdatablade og 500.000 på andre sprog.

Systemet trækker automatisk SDS´er med over, når du laver kemisk risikovurdering. Og dine SDS´er opdateres automatisk, når leverandørerne giver os besked om ændringer.

brunch (3)
Kemisk risikovurdering

Lav kemisk risikovurdering ved at udfylde skabeloner

Slip for at opfinde dine egne metoder til kemisk APV. Chemical Manager klarer alt fodarbejdet for dig og sikrer ensartet håndtering på tværs af medarbejdere.

Udfyld bare de eksisterende skabeloner fra A til Z, eller skræddersy dine egne. 

brunch (6)
Substitution

Erstat farlige stoffer – og dokumentér det

Du skal ersatte farlige stoffer med mindre farlige alternativer, så snart det er muligt. Kan du ikke substituere et stof, skal du alligevel dokumentere din proces.

Med Chemical Manager slipper du for at finde luppen frem og gennemlæse de mange stoflister. Softwaren viser dig, hvilke lister dine stoffer er på. Og dokumenterer i øvrigt din substitutionsproces, så du altid er compliant.

Product_color_icons

Ekstra features 

Labels-modul, stoflister (REACH), gratis support

 • Slip for at skrive på nye flasker i hånden. Udskriv labels med korrekt faremærkning

 • Få direkte adgang til sikkerhedsdatablade og kemisk risikovurdering med QR-koder

 • Søg direkte i stoflisterne (fx kandidatlisten) og tjek, om jeres kemikalier ligger på listerne

 • Få gratis support, når du har spørgsmål til systemet
Demo video: 14 minutter

Sådan fungerer Chemical Manager

Vores forretningsudviklere, Ina og Thomas, præsenterer her de mest brugte moduler i Chemical Manager. Se for eksempel, hvordan du finder sikkerhedsdatablade, laver kemisk risikovurdering og sustituterer farlige stoffer. 

industrial-1636390_960_720-1-800x585

Bruges i 90+ brancher

Chemical Manager  er relevant i alle virksomheder, der håndterer kemi. Det gælder uanset, om du arbejder i medicinal-, bygge- eller fødevarebranchen. Og uanset, om du har ti eller tusind medarbejdere.

Vores platform får international ros

... og vores kunder er vilde med systemet

Tim Christiansen EC Power

Vores kemihåndtering er blevet nemmere, fordi at vi nu bare skriver produkterne ind, og så laver systemet resten. 

Tim Christiansen | EC Power

EC power

construction-2578410_960_720-800x585

I en større virksomhed som vores – med mange afdelinger, gør det vores arbejde meget lettere at vi kan afdelingsopdele vores produkter – og markere hvis vi har et produkt i samme afdeling.

Stine Kongstad, Arbejdsmiljøkoordinator | Jorton A/SJorton

medical pills industry factory and production indoor-1

Før vi begyndte at bruge Chemical Manager, krævede det meget arbejde at holde sikkerhedsdatabladene regelmæssigt opdaterede til de nyeste versioner. Det var en stor udfordring for os at udføre risikovurderinger af kemikalierne.

Jeanette Norberg, Kemiingeniør | Unilabs AB

Unilabs

Få svar på dine spørgsmål

Vi har ikke så mange kemikalier. Kan det betale sig?

Ja. Selvom I kun har få kemikalier og SDS´er, så skal de stadig vedligeholdes, ligesom I skal være i stand til at dokumentere jeres indsats i 10 år. I slipper for en masse administration, hvis I har et system, der er fremtidssikret - og hvor ændringer kun skal rettes ét sted. 

Hvilke andre virksomheder benytter jeres system?

Det gør 6.500+ virksomheder i 90+ forskellige brancher fordelt ud på primært Norden, men også resten af verden. Det er mastodonter som Nestlé, Arla, Johnson & Johnson og flere - men også lokale tandlæger, dyrlæger og kommuner og alt derimellem. 

Findes systemet på andre sprog?

Ja. Vi understøtter i alt 29 landes sprog: Østrig, Bulgarien, Estland, Frankrig, Island, Letland, Polen, Rusland, Spanien, Tyskland, Belgien (fransk), Belgien (hollandsk), Danmark, Finland, Grækenland, Italien, Litauen, Portugal, Slovakiet, Sverige, Ungarn, England, Holland, Kroatien, Norge, Rumænien, Slovenien og Tjekkiet.

Vi bruger Excel. Er det ikke rigeligt?

Måske. Men Excel kræver meget mere vedligehold fra jeres side. Tid, der kan bruges bedre. Chemical Manager er en database, der indeholder alt, I skal bruge. Systemet trækker for eksempel automatisk info fra SDS´er til jeres kemiske risikovurdering. Når I retter informationer på, hvor I opbevarer jeres kemi, skal I kun gøre det ét sted. Du kan søge i stoflisterne og finde information lynhurtigt. Du kan se, hvilke stoflister jeres kemi er på. Og systemet logger al information, så I altid kan bevise jeres proces (som I skal kunne i 10 år). Med et system får I ryddet op, holdt orden og skab overblik - og I sparer tid og ressourcer på jeres kemiske dokumentation.

Hvad hvis jeg fortryder - hvad sker der så med mine data?

Du kan altid printe dine data. Og nå du ikke længere har et system til at klare tingene for dig, skal du alligevel igang med det manuelle arbejde med at opsætte tingene i Excel/Word igen. Så kort fortalt, kan du altid hive dine data med videre. Men vi er vi er nu temmelig sikre på, at du ikke fortryder, når du først har oplevet, hvor meget tid og slid, du sparer. 

Får jeg hjælp til at komme igang?

Selvfølgelig! Du får tildelt en account manager, som introducerer dig til systemets funktioner og sikrer, at du kommer godt fra start. Vi afholder desuden løbende kurser for kunder, så du selv - eller dine medarbejdere - altid kan opgradere til sort bælte i kemikontrol. 

Hvad sker der, hvis jeg booker et møde?

Så ringer en af vores Business Develope Executives dig op (de foretrækker selv at kalde sig sælgere). De spørger lidt ind til din virksomhed, jeres kemikalieforbug, og viser så relevante funktioner for jer i systemet. Det er selvfølgelig ganske uforpligtende. Og er du herefter interesseret i et tilbud, så regner de på jeres behov - fx antal sikkerhedsdatablade og medarbejdere - og så tager I den derfra. 

Du kan vente med at høre mere ...

Men vi sidder allerede klar til at vise dig, præcis hvordan softwaren kan hjælpe dig med konkrete problemstillinger i din virksomhed.

Udfyld formularen, hvis du har lyst. Så får du en uforpligtende fremvisning af Chemical Manager med det samme.

Få en online demo med det samme

Thomas-900x900