Online APV-system | APV-software | EcoOnline
Software til APV

Få et holistisk og overskueligt APV-system

Få adgang til vores online APV-system, hvor du nemt kan oprette skræddersyede APV-skabeloner, distribuere og opsamle data, få overblik over svar og ikke mindst forslag til forbedringer.

Lav handlingsplaner på baggrund af dine APV'er og sikr, at I som virksomhed forbedrer og udvikler jer. APV- og undersøgelses-modulet i EcoOnline EHS giver jer mulighed for at arbejde systematisk med APV og andre trivselsundersøgelser, online.

Online APV System | EcoOnline

Overhold kravene til APV med vores værktøj

Alle virksomheder i Danmark skal udføre en APV mindst hvert tredje år og ved væsentligt ændrede forhold i arbejdsmiljøet. Der er metodefrihed, men spørgeskemaer, som medarbejdere selv kan udfylde enten hver for sig eller i grupper, er blevet den foretrukne metode i Danmark. Den største fordel ved den metode er, at modtagerne kan gennemgå punkterne i ro og mag, eller i grupper, og besvare anonymt, så man sikrer fokus på udfordringerne, fremfor på hvem der har sagt hvad. 

EcoOnlines online APV-program giver brugerne mulighed for at oprette egne skabeloner eller benytte eksisterende APV-skabeloner. Undersøgelserne eller spørgeskemaet kan sendes via link eller QR koder til brugere, der kan svare anonymt eller sporbart, hvilket er vigtigt, fordi vi gerne vil have medarbejdernes ærlige svar.

Vores APV-software sikrer, at I nemt kan danne jer et overblik over alle svar og derudfra lave en handlingsplan. Ved at lave handlinger på den feedback, der kommer fra medarbejderne, øger I chancen for, at de bliver ved med at komme med deres ærlige input.

Templates

Brug eksisterende APV-skabeloner eller lav dine egne

Der er et skabelon-bibliotek tilgængeligt med forskellige typer af undersøgelser, afhængig af om der f.eks. er tale om en trivselsundersøgelse, en branchespecifik APV-undersøgelse, en psykisk undersøgelse eller noget helt fjerde.

Eksempler på skabeloner er:
- APV for kontormedarbejdere
- APV for produktionsmedarbejdere
- APV for elektrisk arbejde
- APV for psykisk arbejdsmiljø
- Årlig trivselsundersøgelse

Survey

Opsæt undersøgelsen som det passer jer

I kan oprette APV-undersøgelserne, som det passer jer. I kan indsætte en video eller et billede, der introducerer modtageren til undersøgelsen; I kan opsætte udsagn eller spørgsmål på flere måder; og svarene kan ligeledes tilrettes jeres ønsker.

I kan opsætte undersøgelsen som en åben eller anonym undersøgelse, og undersøgelsen kan tilgås via QR kode eller link.
Dahsboard

Brug rapporter som grundlag for jeres APV-handlingsplan

Når undersøgelsen er lukket, kan I trække et overblik over svarene og ikke mindst alle de værdifulde kommentarer, der kan være indkommet ud af APV-systemet. 

Svar og kommentarer overføres til handlingsmodulet i EcoOnline EHS, hvor I kan danne overblik og lave handlinger for hver udfordring.

Alle handlinger med deadlines og status kan trækkes ud i et dashboard eller en rapport.

20-minutters demovideo

Se vores løsning til APV

Se en kort gennemgang af APV-modulet optaget af vores EHS-ekspert, Henriettes. Det er ganske gratis og uforpligtende og tager ca. 20 minutter.

Se demovideo her
EcoOnline-29_kopi
wihuri_250x150

"Da vi sammenlignede løsninger fra forskellige leverandører i indkøbsfasen, fandt vi ud af, at EcoOnlines arbejdsmiljøsoftware er af høj standard. Sammenlignet med lignende løsninger fra tidligere erfaringer er jeg blevet positivt overrasket."

- MARKO SULASALMI, HSEQ MANAGER,WIHURI

Vigtige funktioner i modulet

New-Icon_Key-Features
Lav undersøgelse fra bunden eller med en skabelon

Opret en undersøgelse fra en af vores skabeloner eller helt fra bunden og design undersøgelser, som det passer jer - anonyme eller åbne.

New-Icon_Key-Features
Distribuér undersøgelser via QR kode eller link

Send undersøgelser via link eller gør en QR-kode tilgængelig, så medarbejderne hurtigt, nemt og når som helst kan tilgå og besvare dem.

New-Icon_Key-Features
Lav handlingsplaner og opfølgning

Lav handlinger ud fra indkomne svar og forbedringsforslag, og lav opfølgning og følg udviklingen via en samlet handlingsplan.

Ofte stillede spørgsmål

Er der begrænsning på, hvor mange undersøgelser, man kan lave på et år i systemet?

Nej, der er ingen begrænsning på antal af undersøgelser, der kan laves og gennemføres om året. Vores anbefaling er dog, at man tager højde for, hvor meget, man kan bede medarbejderne om at besvare ift. brug af deres tid.

Har I APV-skabeloner, man kan bruge, og kan man redigere i skabelonerne, så de passer til ens eget firma?

Der er forskellige skabeloner til rådighed i modulet, og vi arbejder løbende på at udvikle flere. Man har mulighed for at kopiere en eksisterende skabelon eller at benytte en af de skabeloner, vi har udarbejdet. Denne er udgangspunktet, og derefter findes der et hav af muligheder for at redigere, så det tilpasses jeres nøjagtige behov.

Kan APV-modulet kobles til mobiltelefon som fx app?

Ja. Muligheden for at tilgå undersøgelser via link eller QR kode er en nem måde at sikre adgang for alle medarbejdere. Mange har tablets, og de fleste har en telefon, enten firmatelefon eller privat.

På den måde kan du også bruge APV-værktøjet, hvis du fx har mange produktionsmedarbejdere e.l., som ikke har adgang til PC i løbet af arbejdsdagen.

Er der styr på GDPR i brugen af APV-modulet?

Vi er i EcoOnline GDPR compliant. Vi benytter SHA256 SSL kryptering med TLS1.2.

I EasyQuest oplyses kun navne og e-mail, og i EcoOnline EHS er sensitiv data markeret, og det kræver passende udvidede rettigheder at se dem. Registreringer kan også markeres som ”Juridisk privilegeret”, hvilket begrænser adgang til en gruppe specificerede brugere.

Hvor ligger dataene henne?

Som en del af vores ISO 27001 certificering har vi en procedure for håndtering af datasikkerhed. Al data sendes til vores SIEM og lagres centralt i 12 måneder.

Har I overvejet at indføre en anden metode til APV?

Man kan benytte vores løsning på flere måder, og hvordan processen før analysering af svar/forbedringsforslag håndteres er helt op til den enkelte virksomhed. Man kan udfylde en ”undersøgelse” samlet på baggrund af fx gruppearbejde, interviews eller som individuel anonym tilgang, der er mange metoder til at indsamle det guld, der skal arbejdes videre på.

Hvad koster APV-modulet?

Du er altid velkommen til at booke et møde med en af vores konsulenter, som kan give dig en pris ud fra dine ønsker og omstændigheder. Book et møde her >

APV-modulet kan købes separat uden alle de andre moduler i EHS-systemet.

Kan man se, hvor mange der er enige/uenige og samtidig se kommentarerne til spørgsmålene under handlingsoprettelse?

Ja, det kan man både lige efter svarene er indkommet i en oversigtsrapport, men også når man skal oprette handlinger for hvert spørgsmål med kommentarer, så man har baggrunden for handlingerne i et samlet overblik.

Kan man starte besvarelsen, gå ud af den og komme tilbage og besvare resten en senere?

Ja, hvis du er startet med at svare på undersøgelsen, vil systemet huske dine svar, når du senere vil udfylde resten, så længe undersøgelsen er åben.

Kan man oprette obligatoriske spørgsmål, som skal besvares, før man kan gå videre?

Ja, man kan vælge, at spørgsmålene/punkterne skal være obligatoriske eller ikke-obligatoriske at udfylde.

Kan man selv designe sine dashboards, og lave oversigter til præsentationer?

Design af dashboard kan man selv vælge. Man kan selv vælge hvilke data, udregninger og grafer man vil have på sit dashboard, som kan deles med fx AMO. Man kan printe det eller sende det via en rapport automatisk i den form, man ønsker det.

Vi er vilde med vores kunder

10.000+ virksomheder bruger EcoOnline i dag

Og vi er glade for hver og en. Fra den lokale dyrlæge til de internationale mastodonter. Nogle af dem har været så venlige at fortælle om deres oplevelser med EcoOnline-platformen. Læs mere om, hvad de siger.

Se hvad kunderne siger