Software til APV

Få et holistisk og overskueligt APV-system

Få adgang til vores online APV-system, hvor du nemt kan oprette skræddersyede APV-skabeloner, distribuere og opsamle data, få overblik over svar og ikke mindst forslag til forbedringer.

Lav handlingsplaner på baggrund af dine APV'er og sikr, at I som virksomhed forbedrer og udvikler jer. APV- og undersøgelses-modulet i EcoOnline EHS giver jer mulighed for at arbejde systematisk med APV og andre trivselsundersøgelser, online.

Online APV System | EcoOnline

Overhold kravene til APV med vores værktøj

Alle virksomheder i Danmark skal udføre en APV mindst hvert tredje år og ved væsentligt ændrede forhold i arbejdsmiljøet. Der er metodefrihed, men spørgeskemaer, som medarbejdere selv kan udfylde enten hver for sig eller i grupper, er blevet den foretrukne metode i Danmark. Den største fordel ved den metode er, at modtagerne kan gennemgå punkterne i ro og mag, eller i grupper, og besvare anonymt, så man sikrer fokus på udfordringerne, fremfor på hvem der har sagt hvad. 

EcoOnlines online APV-program giver brugerne mulighed for at oprette egne skabeloner eller benytte eksisterende APV-skabeloner. Undersøgelserne eller spørgeskemaet kan sendes via link eller QR koder til brugere, der kan svare anonymt eller sporbart, hvilket er vigtigt, fordi vi gerne vil have medarbejdernes ærlige svar.

Vores APV-software sikrer, at I nemt kan danne jer et overblik over alle svar og derudfra lave en handlingsplan. Ved at lave handlinger på den feedback, der kommer fra medarbejderne, øger I chancen for, at de bliver ved med at komme med deres ærlige input.

Templates

Brug eksisterende APV-skabeloner eller lav dine egne

Der er et skabelon-bibliotek tilgængeligt med forskellige typer af undersøgelser, afhængig af om der f.eks. er tale om en trivselsundersøgelse, en branchespecifik APV-undersøgelse, en psykisk undersøgelse eller noget helt fjerde.

Eksempler på skabeloner er:
- APV for kontormedarbejdere
- APV for produktionsmedarbejdere
- APV for elektrisk arbejde
- APV for psykisk arbejdsmiljø
- Årlig trivselsundersøgelse

Survey

Opsæt undersøgelsen som det passer jer

I kan oprette APV-undersøgelserne, som det passer jer. I kan indsætte en video eller et billede, der introducerer modtageren til undersøgelsen; I kan opsætte udsagn eller spørgsmål på flere måder; og svarene kan ligeledes tilrettes jeres ønsker.

I kan opsætte undersøgelsen som en åben eller anonym undersøgelse, og undersøgelsen kan tilgås via QR kode eller link.
Dahsboard

Brug rapporter som grundlag for jeres APV-handlingsplan

Når undersøgelsen er lukket, kan I trække et overblik over svarene og ikke mindst alle de værdifulde kommentarer, der kan være indkommet ud af APV-systemet. 

Svar og kommentarer overføres til handlingsmodulet i EcoOnline EHS, hvor I kan danne overblik og lave handlinger for hver udfordring.

Alle handlinger med deadlines og status kan trækkes ud i et dashboard eller en rapport.

On demand webinar

Den omfavnende APV

Hør vores EHS-ekspert, Henriettes, tips og råd til, hvordan I bruger APV'en aktivt som et værktøj til at planlægge jeres arbejdsmiljøindsatser og omfavne jeres medarbejderes meninger og erfaringer.

Se med her
EcoOnline-29_kopi
wihuri_250x150

"Da vi sammenlignede løsninger fra forskellige leverandører i indkøbsfasen, fandt vi ud af, at EcoOnlines arbejdsmiljøsoftware er af høj standard. Sammenlignet med lignende løsninger fra tidligere erfaringer er jeg blevet positivt overrasket."

- MARKO SULASALMI, HSEQ MANAGER,WIHURI

Vigtige funktioner i modulet

New-Icon_Key-Features
Lav undersøgelse fra bunden eller med en skabelon

Opret en undersøgelse fra en af vores skabeloner eller helt fra bunden og design undersøgelser, som det passer jer - anonyme eller åbne.

New-Icon_Key-Features
Distribuér undersøgelser via QR kode eller link

Send undersøgelser via link eller gør en QR-kode tilgængelig, så medarbejderne hurtigt, nemt og når som helst kan tilgå og besvare dem.

New-Icon_Key-Features
Lav handlingsplaner og opfølgning

Lav handlinger ud fra indkomne svar og forbedringsforslag, og lav opfølgning og følg udviklingen via en samlet handlingsplan.

Vi er vilde med vores kunder

Over 7.000 virksomheder bruger EcoOnline i dag

Og vi er glade for hver og en. Fra den lokale dyrlæge til de internationale mastodonter. Nogle af dem har været så venlige at fortælle om deres oplevelser med EcoOnline-platformen. Læs mere om, hvad de siger.

Det siger vores kunder

Se systemet med det samme

Book en personlig demo

Få en 1:1 online gennemgang med en af vores danske forretningsudviklere, og se med egne øjne, hvor nemt det kan være at styre og håndtere sundhed og sikkerhed på arbejdspladsen.

Se systemet nu
IMG_1927-1

Line Wilkens

Account Manager, EcoOnline