Safety Manager er blevet til EcoOnline EHS

HSE- og APV-system | EcoOnlined EHS
EcoOnline EHS

Håndter din arbejdsmiljøledelse kontinuerligt med et APV-system

 

Med EcoOnlines EHS-software får du:
 • Et online HSE- og APV-system til systematisering af alle dine opgaver inden for sikkerhedsledelse, APV og HSE
 • Værktøjer til hændelsesstyring og rapportering af ulykker
 • Mulighed for at udarbejde checklister og foretage interne audits og sikkerhedsrunderinger
 • Et redskab til at sikre, at planlagte sikkerheds- og arbejdsmiljøtiltag bliver fulgt op og udført
 • Mulighed for at inddrage dine medarbejdere og opbygge et sikkert arbejdsmiljø

EcoOnline EHS er et online HSE- og APV-system, der hjælper dig til at opnå kontrol over arbejdsmiljøledelse i din virksomhed

 

EcoOnline EHS gør det nemt at følge best practice inden for sikkerhed og arbejdsmiljøledelse - effektivt og hurtigt. Vi forstår kompleksiteten i arbejdsmiljøarbejdet og APV-processer, og vi har derfor skabt et APV-system, der ikke kun er nemt at bruge, men også let tilgængeligt, uanset hvor dine medarbejdere er. Brug den mobile app til at få hurtig og nem adgang til sikkerhedsoplysninger og sikr, at medarbejderne har mulighed for at træffe sikre valg og engagere sig i sikkerhedskulturen.

Customisable_NP-135

Brugerdefineret platform

Collaboration_just_lines_NP-135

Samarbejde på tværs

Easy-to-Use_NP-135

Brugervenligt system

Hvorfor bruge EcoOnline EHS?

Vi hjælper dig med at nå dine arbejdsmiljø-mål

 

Arbejdsmiljøreglerne ændrer sig hele tiden. Mange virksomheder ser behovet for at fremme medarbejdernes sundhed og trivsel, men hæmmes ofte af kompleksiteten af den ​​kommunikation og dokumentation, der kræves for at arbejde sikkert. Er du en af dem?

Vi har udviklet en HSE- og APV-software, der giver dig mulighed for at involvere dine ansatte i at identificere, planlægge og udføre tiltag, der sikrer en sikker og effektiv arbejdsplads.

Det betyder, at du kan arbejde forebyggende for at forhindre ulykker og tab af liv. Du kan iværksætte foranstaltninger og audits, fordele korrigerende handlinger og holde styr på identificerede problemområder og fremskridt. Du kan arbejde effektivt med rapportering af hændelser og administrering af interne audits. Og endelig kan du oprette og tilpasse dine egne skabeloner eller bruge en af ​​de mange standardskabeloner til at få struktur på dit APV-arbejde og din arbejdsmiljøledelse.

Safer_NP-135

Skab sikkerhed

 • Reducer afvigelser og ulykker med overskuelig og lettilgængelig risikostyring
 • Skab en sikkerhedskultur ved at gøre det let at følge processer og dokumentere
 • Engager medarbejdere gennem brugervenlig software til både PC og mobil
Compliant_NP-135

Følg loven

 • Dokumenter og følg op på alle slags arbejdsmiljøprocesser
 • Udviklet til at overholde industristandarder som ISO 45001 og ISO 9001
 • Konfigurerbar løsning til at systematisere og dokumentere jeres egenindsats jfr. Arbejdsmiljøloven
Efficient_NP-135

Bliv mere effektiv

 • Administrer arbejdsmiljøarbejde gennem strukturerede og effektive processer udviklet af arbejdsmiljøeksperter
 • Se rapporter og statistikker og tag informerede beslutninger
 • Spar tid ved hjælp af færdige skabeloner

Vores kundeløfte

EcoOnline ønsker det samme som dig: At din virksomhed får et godt arbejdsmiljø. Hver dag sørger vi for, at tusinder af ansatte kan være sikre på arbejdspladsen gennem vores kemistyring og APV-løsninger. Selvom det kan virke omfattende at følge Arbejdsmiljøloven, er vores fokus at gøre det så let, at alle virksomheder kan skabe en god kultur med fokus på arbejdsmiljøet.

Vi har gjort en kompliceret proces enkel og udviklet en løsning, der hjælper med at skabe mere bæredygtige virksomheder, samtidig med at vi bidrager økonomisk ved at reducere ulykker og farlige forhold.

Med vores software, der er udviklet i overensstemmelse med national og international lovgivning, bliver det lettere at opbygge en god sikkerhedskultur.

Industry_leading_NP-135

Markedsleder

Vi hjælper over 6.000 virksomheder i Europa med at overholde arbejdsmiljølovgivning og skabe sikre arbejdspladser med vores kemistyring og APV-løsninger.

Trusted-by-135

Ekspertise

Med over 20 års erfaring fra over 80 industrier og brancher ved vi, hvad et værktøj skal kunne for at det er let bruge i praksis. Vores kunder har tillid til os, fordi vi leverer løsninger, der understøtter den måde, de arbejder på.

Product-Innovation-Icon-135

Innovativ

Vores team af udviklere, produktspecialister og arbejdsmiljøeksperter arbejder konstant på at forbedre vores software for at give dig den bedste løsning på markedet. Vores software er cloud-baseret, så du bruger altid den nyeste version.

Ina
Account Manager, EcoOnline

Få struktur på dit arbejdsmiljøarbejde i dag

Lad os vise dig de værktøjer, der kan gøre dit HSE- og APV-arbejde nemmere og mere struktureret. 

Kontakt Ina eller en af vores andre eksperter og bliv klogere på mulighederne med EcoOnline EHS.

Viden

 

Faremærkning og farepiktogrammer - få det fulde overblik her

Farepiktogrammer har til formål at oplyse om, hvilke risici et kemikalie udsætter dig for på en let genkendelig måde. Reglerne for faremærkning er baseret på CLP-forordningen, der siden 2008 har...

Læs mere

Hvad er personlige værnemidler?

Personlige værnemidler på arbejdspladsen kan være en vigtig del af et sikkert arbejdsmiljø, idet de beskytter medarbejderne under specifikke forhold og opgaver. Men værnemidler bør i virkeligheden...

Læs mere

Din guide til ISO 45001-certificering + gratis on demand webinar

Ifølge Den Internationale Arbejdsorganisation (ILO) dør mere end 7.600 personer hver dag som følge af arbejdsrelaterede ulykker eller sygdomme – det er over 2,78 millioner hvert år. Det har først og...

Læs mere

Kontakt os her