Overhold lovgivningen og hold dine kunder opdaterede

EcoOnline Reseller er et brugervenligt værktøj til at indsamle, præsentere og distribuere sikkerhedsdatablade (SDS’er) via en integreret søgemaskine på din virksomheds hjemmeside. Med Reseller kan du nemt overholde national og international lovgivning som REACH og CLP ved at levere SDS’er direkte til dine kunder.

Let at sætte op og bruge
Spar tid og penge
Fleksibelt
Passer til den måde du arbejder på
Del information
Overhold REACH og CLP

Hvorfor EcoOnline Reseller?

Fra vores arbejde på tværs af mange brancher ved vi, at før sikkerheden kan blive effektiv, skal den være let at gennemføre. Derfor er Reseller designet til at hjælpe din virksomhed med at håndtere og stille sikkerhedsdatablade til rådighed for alle dine kunder på din hjemmeside. Med Reseller kan du distribuere sikkerhedsdatablade direkte til dine kunder via e-mail eller linke til vigtige kemiske oplysninger og dokumenter i din webshop.

Hvad får du?

Et cloud-baseret værktøj til at distribuere og stille sikkerhedsdatablade til rådighed på din virksomheds hjemmeside. Vælg tillægsmoduler for at tilpasse din funktionalitet, herunder ShopLink, Report og Distribution.

Funktioner tilgængelige i Reseller

Distribuér sikkerhedsdatablade til dine kunder automatisk i overensstemmelse med gældende lovgivning. Spor alle forsendelser og understøt overførslen af ​​sikkerhedsdatablade gennem e-mail. Integreres med dit ERP-system.

Link fra et produktdisplay i webshop/katalog direkte til det relevante sikkerhedsdatablad. Kan knyttes til en webplacering eller til produktkataloget i dit ordre- og lagersystem.

Læs mere

Tilføj en søgemaskine til din hjemmeside, så dine kunder kan søge og få adgang til sikkerhedsdatablade direkte fra din virksomheds hjemmeside. Realtidsforbindelse til din EcoOnline Reseller sikrer, at dit sikkerhedsdatablad altid er opdateret.

Tilpas dine rapporter, understøt og overvåg vedligeholdelse af SDS’er og overholdelse af lovgivning, i takt med at de ændrer sig. Brug data fra et hvilket som helst felt i dine sikkerhedsdatablade for at kompilere mange forskellige rapporter.