Overhold ubesværet lovgivning om kemisk dokumentation og gør det nemt for dine kunder.

EcoOnline’s Publisher er et brugervenligt, flersproget værktøj til at redigere, oversætte, ajourføre og distribuere sikkerhedsdatablade (SDS’er) direkte til dine kunder. Med Publisher kan du hurtigt og nemt overholde national og international lovgivning, såsom REACH og CLP.

Du kan også generere anden dokumentation med Publisher, f.eks. informationsark og sikkerhedsbeskyttelsesark. Du forbinder og kommunikerer også kemisk information direkte med dine kunder, med fuldstændig adgang til tidligere dokumentversioner i henhold til den 10-årige arkiveringspligt.

Opdateringer
Automatisk opdaterede sikkerhedsdatablade sparer tid
Fleksibelt
Passer til den måde I arbejder på
Brugervenlig
Komplet men let at implementere og bruge

Hvorfor EcoOnline Publisher?

Fra vores arbejde på tværs af mange brancher ved vi, at før sikkerheden kan blive effektiv, skal den være let at gennemføre og implementere i hele virksomheden på tværs af alle lokationer og funktioner. Derfor er Publisher designet til nemt at lade din virksomhed oprette og offentliggøre fuldt kompatible sikkerhedsdatablade og anden kemisk information ved hjælp af standardiserede skabeloner. Du har også mulighed for automatisk at oversætte dem til op til 26 sprog. Vores løsning har bevist sit værd på tværs af mange forskellige industrier og brancher.

Dine sikkerhedsdatablade er automatisk tilgængelige i EcoOnlines database, hvor hundredevis af søgninger udføres dagligt, hvilket, for dig, gør det til en værdifuld metode til at nå ud til nye kunder. Udgivelse af dine sikkerhedsdatablade i EcoOnlines database giver dig også fuld dækning af forsyningskæden, med opdateringer i realtid til dine kunder i den største database til kemisikkerhed i Nordeuropa.

Kontrol er vigtigt for virksomheder, der outsourcer dokumentation. Publisher giver dig mulighed for at give konsulenter adgang, så de kan redigere for dig, mens du beholder den fulde kontrol over dine SDS’er.

Publisher er let at implementere og bruge, og opdateres ofte. Det giver dig den mest brugervenlige løsning muligt, både nu og på lang sigt.

Hvad får du?

Et cloud-baseret værktøj til at oprette og distribuere sikkerhedsdatablade til dine kunder. Vælg tilføjelsesmoduler for at tilpasse funktionaliteter, herunder oversættelse til mere end 20 EU/EØS-sprog.

Funktioner tilgængelige i Publisher

Opret sikkerhedsdatablade og anden kemisk dokumentation hurtigt og nemt ved hjælp af færdige skabeloner.

Distribuér sikkerhedsdatablade til dine kunder automatisk i overensstemmelse med al relevant lovgivning. Spor alle forsendelser og understøt udsendelsen af ​​sikkerhedsdatablade via e-mail. Integreres med dit ERP-system.

Link fra et produktdisplay i webshop/katalog direkte til det relevante sikkerhedsdatablad. Kan knyttes til en webplacering eller til produktkataloget i dit ordre- og lagersystem.

Læs mere

Tilføj en søgemaskine til din hjemmeside, så dine kunder kan søge og få adgang til sikkerhedsdatablade direkte fra din virksomheds hjemmeside. Realtidsforbindelse til din EcoOnline Publisher sikrer, at dit sikkerhedsdatablad altid er opdateret.

Tilpas dine rapporter, understøt og overvåg vedligeholdelse af SDS’er og overholdelse af lovgivning, i takt med at de ændrer sig. Brug data fra et hvilket som helst felt i dine sikkerhedsdatablade for at kompilere mange forskellige rapporter.