Kemikaliesikkerhed og arbejdsmiljø i plast-, glas- og betonindustrien

Medarbejdere i plast-, glas- og betonindustrierne indgår ofte i arbejdsprocesser, hvor de udsættes for kemiske stoffer og materialer. Som arbejdsgiver bør du forsøge at forebygge sygdomme, der opstår som følge heraf ved at sætte fokus på kemikalisikkerheden og sundheden på arbejdspladsen.

 

Arbejdstilsynet har meddelt, at de i 2021 sætter særligt fokus på kemi i plast-, glas- og betonindustrierne. Derfor vil de føre en ekstra tilsynsindsats på det kemiske arbejdsmiljø i netop disse brancher. Er din virksomhed rustet til det?

 

På denne side kan du finde information om, hvordan din virksomhed kan forbedre det kemiske arbejdsmiljø. Med nogle praktiske værktøjer - f.eks. til håndtering af sikkerhedsdatablade - kan du forbedre den kemiske sikkerhed og det generelle arbejdsmiljø i din virksomhed - på en nem og overskuelig måde.

 

Sådan kan du forbedre det kemiske arbejdsmiljø

dk-industry campaign_plastics, glass, concrete-video (1)

 

Virksomheder i beton-, plast- og glasindustrien beskæftiger mange medarbejdere, der i nogen eller høj grad udsættes for kemikalier i deres arbejde. Du kan skabe de rette rammer for deres sikkerhed og sundhed - uanset hvordan deres arbejdsprocesser ser ud. 

Den ultimative guide til sikkerhedsdatablade

En af måderne du kan forbedre det kemiske arbejdsmiljø på, er ved at have godt styr på dine sikkerhedsdatablade - og ikke mindst gøre dem tilgængelige for dine medarbejdere.

Vores ultimative guide til sikkerhedsdatablade i plast-, glas- og betonindustrien giver dig al den viden, du har brug for om sikkerhedsdatablade, og hvordan EcoOnlines system kan hjælpe dig med at håndtere disse.

I guiden får du bl.a. viden om:

  • Hvad sikkerhedsdatablade (SDS'er) er, og hvorfor de er vigtige
  • Hvilke regler, der gælder for SDS'er
  • Hvordan du læser og håndterer dine sikkerhedsdatablade
  • Og hvordan EcoOnlines software til kemikaliesikkerhed kan hjælpe dig med at øge den kemiske sikkerhed på din arbejdsplads

 

Er du villig til at gamble med dine medarbejderes helbred?

Hvis du opererer i plast-, glas- eller betonindustrien, er det vitalt, at I lever op til reglerne for kemisk sikkerhed og arbejdsmiljø. Ikke mindst for medarbejdernes skyld. Hvis ikke din virksomhed foretager de rette foranstaltninger i arbejdsprocesserne, er det i sidste ende medarbejdernes helbred, det kan gå ud over.

Med denne guide til sikkerhedsdatablade forsøger vi at give dig den nødvendige viden til at forbedre det kemiske arbejdsmiljø og sikkerhedskulturen i din virksomhed.
 
Brug guiden til at finde ud af, hvordan du bedst håndterer sikkerhedsdatablade og stiller dem til rådighed for dine medarbejdere.
 

Download den ultimative guide til sikkerhedsdatablade

Udfyld formularen og få adgang til guiden på PDF.

Guide mockup 

Kontakt os her