190306_Eco_T_6575
Om EcoOnline

Gør sikkerhed på arbejdspladsen til et naturligt valg

Safer_NP-135

Sikrere

Den enkleste vej til en sikrere arbejdsplads

Industry_leading_NP-135

Førende

Vi beskytter medarbejdere i over 6500 organisationer

Compliant_NP-135

Compliant

Bygget på dokumenteret ekspertise indenfor sikkerhed og lovgivning

En sikrere arbejdsplads - overraskende enkelt

EcoOnline udvikler software, som gør arbejdspladsens sikkerhed samt håndtering og dokumentation af kemikalier så brugervenlig og omkostningseffektiv som muligt. Vores hovedkontor ligger i Norge, og vi har aktiviteter i hele EU.

Vi hjælper virksomheder med at få kontrol og følge loven – nemt og omkostningseffektivt. Virksomheden blev grundlagt i år 2000 og har i dag over 6500 kunder og 375 ansatte i Danmark, Norge, Sverige, Finland, Irland og Storbritannien.

Vi er fokuserede på at udfolde én enkel kerneidé: Når sikkerhed på arbejdspladsen bliver let, bliver det en naturlig vane. En vane, der fortsætter med at vokse år efter år. Så jo lettere og mere gnidningsfrit vi kan gøre det for medarbejdere at forstå og overholde sikkerhedsprocedurer, desto sikrere bliver deres arbejde. Derfor er EcoOnlines software omfattende, men samtidig let at bruge.

Læs mere om, hvorfor det betaler sig at investere i sikkerheden på arbejdspladsen her >

 

"Protecting People and the Environment"

Vores vision
EcoOnlines vision er at være den foretrukne leverandør af HSE-software, der leverer bæredygtige resultater for vores kunder og miljøet.

Vores mission
Vi hjælper vores kunder med at skabe sikre, bæredygtige, effektive og attraktive arbejdspladser gennem brugervenlige SaaS-værktøjer.

Vores værdier
Vi hjælper hinanden med at levere en optimal kundeoplevelse ved at arbejde med integritet, respekt og ambition. Undervejs er vi legende og åbensindede.

Vores vej til målet
Ved at være tætte på vores kunder, partnere og myndighederne skaber vi fremtidige løsninger, som skaber sikre og bæredygtige jobs.

Bygget på dokumenteret erfaring

Alle vores produkter er udviklet på baggrund af vores erfaring med at hjælpe kunder i hele Europa med at overholde EU- og nationale sikkerhedslove – og ikke mindst deres egne ambitioner for arbejdsmæssig og miljømæssig sikkerhed. Vi er markedsledende inden for online kemikaliesikkerhed i Norden, og vores produkter beskytter arbejdstagere hos over 6500 virksomheder og organisationer i hele Europa.

 

Dedikeret til bæredygtig udvikling

Et af de grundlæggende principper i vores virksomhed er, at vi er dedikerede til at levere på flere af FN’s mål for bæredygtig udvikling:

  • Mål 3 og 8: “God sundhed og velvære” og “Anstændigt arbejde og økonomisk vækst” baseret på antallet af vores kunder og deres medarbejdere.
  • Mål 12: “Ansvarlig produktion og forbrug” baseret på mængden af ​​farlige stoffer, der er substitueret ved hjælp af vores software.

 

 

Kontakt os

Skal vi tage en snak om dit arbejdsmiljøarbejde?

Står arbejdsmiljø, sikkerhed og kemihåndtering også højt på din agenda, så lad os tage en snak om dine behov.

Kontakt os her