Sikrere
Den enkleste vej til en sikrere arbejdsplads
Førende
Vi beskytter medarbejdere hos over 6000 organisationer
Compliant
Bygget på dokumenteret ekspertise indenfor sikkerhed og lovgivning

EcoOnline udvikler software, som gør arbejdspladsens sikkerhed og håndtering og dokumentation af kemikalier så brugervenlig og omkostningseffektiv som muligt. Vores hovedkontor ligger i Norge, og vi har aktiviteter i hele EU.

En sikrere arbejdsplads - overraskende enkelt

Vi hjælper virksomheder med at få kontrol og følge loven – nemt og omkostningseffektivt. Virksomheden blev grundlagt i år 2000 og har i dag over 6000 kunder og 235 ansatte i Danmark, Norge, Sverige, Finland, Irland og Storbritannien.

Vores firma er fokuseret på at udfolde en enkel kerneidé: Når sikkerhed på arbejdspladsen bliver let, bliver det en naturlig vane. En vane der fortsætter med at vokse år efter år. Så jo lettere og mere gnidningsfrie vi kan gøre det for medarbjere at forstå og overholde sikkerhedsprocedurer, desto sikrere bliver de. Derfor er EcoOnlines software omfattende, men alligevel let at bruge.

"Protecting people and the environment"

EcoOnlines vision er at være den foretrukne leverandør af HSE-software, der leverer bæredygtige resultater for vores kunder og miljøet.

Vi hjælper vores kunder med at skabe sikre, bæredygtige, effektive og attraktive arbejdspladser gennem brugervenlige SaaS-værktøjer.

Ved at være tætte på vores kunder, partnere og myndighederne skaber vi fremtidige løsninger som skaber sikre og bæredygtige jobs.

Vi hjælper hinanden med at levere en optimal kundeoplevelse ved at arbejde med integritet, respekt og ambition. Undervejs er vi legende og åbensindede.

Bygget på dokumenteret erfaring

Alle vores produkter er udviklet ud fra vores erfaring med at hjælpe kunder i hele Europa med at overholde EU- og nationale sikkerhedslove – og ikke mindst deres egne ambitioner for erhvervsmæssig og miljømæssig sikkerhed. Vi er markedsledende inden for online kemikaliesikkerhed i Norden, hvor vores produkter beskytter arbejdstagere hos over 6000 virksomheder og organisationer i hele Europa.

Dedikeret til bæredygtig udvikling

Et af de grundlæggende principper i vores virksomhed er, at vi er dedikerede til at levere på flere af FN’s mål for bæredygtig udvikling:

  • Mål 3 og 8: “God sundhed og velvære” og “Anstændigt arbejde og økonomisk vækst” baseret på antallet af vores kunder og deres medarbejdere.
  • Mål 12: “Ansvarlig produktion og forbrug” baseret på mængden af ​​farlige stoffer, der er substitueret ved hjælp af vores software.