EcoOnline: Juledonation skal give tilbage i usikre tider

EcoOnline: Juledonation skal give tilbage i usikre tider

Published 21 december, 2020

2 minute read

For mange handler julen om at give. Hvad enten det er gaver til de nærmeste, særlige juleoplevelser eller en ekstra hånd til dem, der har det svært, så er glæden ved at give stor og kan særligt mærkes i disse usikre tider. Og i år er behovet for at give tilbage til dem, der er ekstra sårbare særligt stort. Derfor har EcoOnline valgt at øge den traditionsrige juledonation til lokalsamfundet ved i år også at støtte FN-stiftelsen.

 

”Som en software-udbyder, der udvikler løsninger til sundheds- og sikkerhedsstyring, mener vi, at det er vores pligt og ansvar at gøre, hvad vi kan for at beskytte mennesker og miljøet. Gennem hele Covid-19 krisen har vi fortsat tilbudt vores løsninger for at hjælpe virksomhederne med at beskytte al personale gennem krisen. Og nu, hvor julen er over os, har vi følt et behov for også at give tilbage til samfundet både lokalt og globalt. Derfor har vi besluttet at bidrage aktivt til en global organisation, der matcher vores formål ved at yde en donation til FN-stiftelsen,” fortæller EcoOnlines CEO, Göran Lindö.

 

#UniteforHealth

 

Ifølge FN rapporterer 9 ud af 10 lande, at essentielle sundhedssystemer er blevet stærkt påvirket som følge af Covid-19. Som et resultat af pandemien, risikerer over 70 millioner mennesker nu at falde tilbage i fattigdom – det er den første stigning i 20 år. Ved at donere til #UniteforHealth bevægelsen ønsker EcoOnline at hjælpe til, at så mange som muligt kommer sig over Covid-19 krisen.

Udover at donere til dette globale initiativ har EcoOnline en lang tradition for at hjælpe nonprofitorganisationer i de lande, virksomheden er repræsenteret. Dette års nationale juledonationer går til:

  • Danmark: Børnecancerfonden
  • Finland: Sylva Ry (Børnecancerfond)
  • Irland: St Vincent’s de Paul & Milford Hospice
  • Sverige: Räddningsmissionen (udsatte børnefamilier)
  • Norge: Matsentralen (netværk, der faciliterer indsamling og udbringning af overskudsmad til nonprofitorganisationer, der hjælper udsatte)

 

En særlig tak til alle vores medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere

Når vi kigger tilbage på året, der er gået, er det med stor ydmyghed, men samtidig en stolthed over, at vi har formået af vækste og udvikle vores forretning. Corona-situationen har øget fokus på vigtigheden af et sikkert arbejdsmiljø og på, hvordan digitale teknologier er essentielle i en tid, hvor hjemarbejde er blevet den nye normal.

I løbet af 2020 har 800 nye kunder vist tillid til, at EcoOnline kan hjælpe dem med at sikre en bedre forståelse for deres EHS-risici gennem konfigurer bare SaaS-løsninger, der er nemme at bruge. Vores kundeportefølje indeholder nu mere end 6.000 virksomheder. Derudover har vi i år budt hele 62 nye medarbejdere velkommen, som alle skal bidrage til den forsatte udvikling af gode software-løsninger og stærk kundeservice. Samtidig har vi taget imod mere end 80 nye og dygtige kollegaer efter opkøbet af Airsweb i juli.

I 2021 vil EcoOnline fortsat investere i ny teknologi og udvikling af endnu bedre løsninger, så vi kan hjælpe vores kunder med at skabe sikre arbejdspladser og opbygge en bæredygtig sikkerhedskultur.

På vegne af hele EcoOnline-holdet siger vi stort tak for året der er gået og ønsker dig en god og fredfyldt jul. Må det nye år bringe glæde, succes og sikkerhed både hjemme og på arbejdet.


Forfatter Jonas Pedersen

Jonas er Head of Digital Marketing i EcoOnline. Han har flere års erfaring med marketing og stor passion for at formidle indhold inden for arbejdsmiljøområdet. Alle indlæg skrevet af Jonas er udarbejdet i tæt samarbejde med produktspecialister med høj faglig viden på området.

Vores relaterede indlæg

| ESG
EcoOnline Launches Financial-Grade Sustainability Reporting Software

EcoOnline Launches Financial-Grade Sustainability Reporting Software LONDON, UNITED KINGDOM –March 5, 2024 – EcoOnline,...

| ESG
EcoOnline Appoints New Leaders Across People, Revenue, and Marketing

Additions of SaaS industry veterans sets the company up for go-to-market acceleration and operational scale LONDON,...

| ESG
Ecometrica, Part of EcoOnline, Launches Free Sustainability Navigator Tool

Tool aims to take the complexity out of ESG legislative compliance LONDON, UNITED KINGDOM – October 26, 2023 – October...