EcoOnline opkøber Chymeia ApS

EcoOnline opkøber Chymeia ApS

Published 5 juli, 2021

2 minute read

Med opkøbet af Chymeia ApS udvider EcoOnline deres portefølje af brugervenlige softwareløsninger til at håndtere kemikalier og farlige materialer. Chymeia er særligt stærke inden for softwareløsninger til at udarbejde sikkerhedsdatablade.

 

Er sikkerhedsdatablad (SDS) er et lovpligtigt dokument, som indeholder al nødvendig information om, hvordan specifikke kemikalier bør håndteres – og hvilke risici de udgør for mennesker og miljø.

Goran 325x300Göran Lindö, CEO hos EcoOnline

”Udarbejdelse af sikkerhedsdatablade er en kernefunktion i EcoOnlines softwareløsninger, som gør det muligt for kunder, der sælger, distribuerer eller fremstiller kemikalier selv at producere og revidere den her vigtige sikkerhedsressource. ALMEGO er en effektiv og intuitiv løsning til at udarbejde sikkerhedsdatablade; og en attraktiv tilføjelse til EcoOnlines eksisterende portefølje. Opkøbet bekræfter vores fortsatte engagement og ledende ekspertise på markedet for kemihåndtering,” siger Göran Lindö, CEO hos EcoOnline

”Det her SaaS-produkt har modtaget exceptionel ros og har et stærkt og kompetent team i ryggen. ALMEGO-softwaren vil forbedre EcoOnlines allerede omfattende tilbud inden for kemihåndtering og bliver publiceret på flere sprog på alle markeder. Opkøbet er særligt relevant for kunder, der opererer internationalt,” tilføjer han.

Hjælper kunder med at overholde kompleks lovgivning

I overensstemmelse med REACH-forordningen skal enhver, der producerer farlige stoffer, levere et sikkerhedsdatablad med en indholdsfortegnelse, oversigt over risici og kemikalier. Og efter det globale harmoniseringssystem (GHS) blev introduceret, er det skabt en ny struktureret, samlet – og standardiseret – tilgang, som sikrer sikker anvendelse af farlige stoffer på globalt plan.

ALMEGO er kulminationen på mere end ti års erfaring og tilbyder en høj grad af automatisering, som understøttes af intuitive guides, en fleksibel struktur og en moderne brugerflade.

 

Johannes Jind-1Johannes Jind, CEO hos Chymeia

Grundlægger og administrerende direktør for Chymeia, Johannes Jind, ser godt vækstpotentiale for de kombinerede virksomheder:

“Chymeia og EcoOnline er et stærkt strategisk fit; og det kombinerede tilbud sikrer en betydelig konkurrencemæssig fordel ved at hjælpe arbejdspladser med at overholde de nyeste kemiske risikokrav. Vores ambition er at skalere softwaren til udarbejdelse af SDS+ er betydeligt fremover. Og nu er vores internationale ekspansionsstrategi blevet realiseret ved at vi tilslutter os EcoOnline, ”siger Johannes Jind, grundlægger og administrerende direktør for Chymeia.

Om EcoOnline AS

EcoOnline er en europæisk EHS SaaS markedsleder, som er dedikeret til at udvikle software, der skaber sikrere og mere bæredygtige arbejdspladser og gør det nemmere at overholde loven for kemihåndtering. EcoOnline er førende i Norden, Storbritannien og Irland med mere end 6.500 kunder verden over i over 90 forskellige brancher. Virksomheden har tidligere haft succes med at erhverve og integrere virksomheder med samme niveau af medarbejderengagement som EcoOnline.

Om Chymeia ApS

Chymeia ApS er et dansk firma, der udvikler software til kemikaliehåndtering og redigering af kemiske sikkerhedsdokumenter, herunder sikkerhedsdatablad (SDS). Chymeia ligger i Roskilde. Virksomheden blev grundlagt i 2006 og har siden vist en konstant gennemsnitlig årlig vækst i årlige tilbagevendende indtægter (ARR). I dag består kundebasen af ​​mere end 160 kundekontrakter. Teamet inkluderer 15 medarbejdere, og i 2020 rapporterede virksomheden en omsætning på DKK 10,4 mio. Med en ARR på ca. DKK 8,7 mio. og et positivt EBITDA-bidrag.


Forfatter Michael Larsson

Vores relaterede indlæg

| ESG
EcoOnline Launches Financial-Grade Sustainability Reporting Software

EcoOnline Launches Financial-Grade Sustainability Reporting Software LONDON, UNITED KINGDOM –March 5, 2024 – EcoOnline,...

| ESG
EcoOnline Appoints New Leaders Across People, Revenue, and Marketing

Additions of SaaS industry veterans sets the company up for go-to-market acceleration and operational scale LONDON,...

| ESG
Ecometrica, Part of EcoOnline, Launches Free Sustainability Navigator Tool

Tool aims to take the complexity out of ESG legislative compliance LONDON, UNITED KINGDOM – October 26, 2023 – October...