Nyheder

I vores nyhedsrum finder du en blanding af nyheder fra og om EcoOnline, aktuelle nyheder fra myndighederne, samt smarte tips til en lettere kemikaliehverdag. Ønsker du vores nyheder direkte i indboksen? Abonner på vores nyhedsbrev

EcoOnline vender sig mod UK efter det perfekte match til at fremskynde yderligere vækst

EcoOnline udvider og styrker sine omfattende og brugervenlige SaaS-løsninger inden for sundhed og sikkerhed ved at erhverve Airsweb - en førende leverandør af premium miljø-, sundheds- og sikkerhedssoftware (EHS-software) til store erhvervskunder...

Læs mere

EcoOnline markerer den Internationale Dag for Arbejdssikkerhed

Rundt omkring i verden markerer og anerkender man i dag den store udfordring, som regeringer, arbejdsgivere, arbejdstagere og hele samfund står over for med at bekæmpe COVID-19-pandemien. Den Internationale Dag for Arbejdssikkerhed fokuserer på at tackle udbrud af infektionssygdomme på arbejdspladsen, hvor der er særligt fokus på COVID-19-pandemien.

Læs mere

EcoOnline og COVID-19: Vi tilbyder nye funktioner og gør vores HSEQ-software gratis i fire måneder

Coronavirus påvirker fortsat arbejdslivet, og mange virksomheder over hele verden står over for store udfordringer med nye risici og øgede krav til håndtering af en konstant strøm af information. I denne situation kan EcoOnlines arbejdsmiljøværktøj, Safety Manager, hjælpe dig med at håndtere risici relateret til COVID-19...

Læs mere

Goldman Sachs investerer i EcoOnline

EcoOnline sikrer ny kapital fra Goldman Sachs Merchant Banking Division og Summa Equity for at realisere yderligere internationale ambitioner

Læs mere

EcoOnline lancerer innovativ løsning til at reducere farlige kemikalier

Brugen af farlige kemikalier er et stigende problem i samfundet, og det har store konsekvenser for både mennesker og miljøet. Derfor har EcoOnline med støtte fra myndighederne udviklet et værktøj, der kan hjælpe virksomheder med at reducere antallet af deres farlige kemikalier med op til 25%.

Læs mere

ECHA tilføjer fire nye stoffer til kandidatlisten

Med tilføjelsen af de fire nye stoffer indeholder kandidatlisten nu 205 SVHC-stoffer, der anses for at være særligt problematiske for miljø og menneskers sundhed.

Læs mere

Fem kræftfremkaldende stoffer får nye grænseværdier

Nye EU-regler betyder, at danske regler for kræftfremkaldende stoffer på arbejdspladsen bliver ændret fra den 17. januar 2020.

Læs mere

EcoOnline styrker sin position ved at erhverve en af ​​Sveriges førende HSEQ-softwareudbydere, Nordic Port

EcoOnline, den førende europæiske leverandør af kemikaliesikkerhed og andre HSEQ-styringssoftwareprodukter, overtager Nordic Port AB, der er baseret i Göteborg Sverige. Med denne erhvervelse vil EcoOnline styrke sin position og tilbyder inden for kemisk ledelse og tilføje miljø- og kvalitetsstyringsmoduler til produktporteføljen.

Læs mere

Vi er stolte af at kunne præsentere vores nyeste produkt

Design dit eget sundheds- og sikkerhedssystem for at overholde lovgivningen i forskellige regioner og forskellige lande.

Læs mere

EcoOnline med ny hjemmeside, nye produktnavne og nyt design!

EcoOnline lancerer ny visuel profil med en helt ny hjemmeside, nye produktnavne og nyt design - designet til at gøre det lettere for dig at navigere.

Læs mere

Nye regler for kemisk APV fra Arbejdstilsynet

Fra den 1. juli 2019 ophæver Arbejdstilsynet kravet om de velkendte skriftlige arbejdspladsbrugsanvisninger.

Læs mere

Farlige stoffer på din arbejdsplads

Eksponering for farlige stoffer på arbejdspladsen er langt mere almindeligt, end folk tror - har du overblik over de stoffer, der findes på din arbejdsplads?

Læs mere

EcoOnline udvider til UK og Irland

EcoOnline opkøber irske DCM Compliance og bevæger sig dermed ind i et af de største markeder i Europa, med potentiale for yderligere at udvide tilstedeværelsen ved at følge kundernes globale aktiviteter.

Læs mere

Nye formkrav fra arbejdstilsynet

Mere formatfrihed og mere fokus på arbejdsprocesser skal få flere til aktivt at bruge arbejdspladsbrugsanvisninger.

Læs mere

EcoOnline udvider servicetilbud ved opkøb af 3T Results Ltd

Med dette opkøb vil EcoOnline kunne tilbyde sine kunder komplette løsninger inden for alle aspekter af kemikaliesikkerhed, arbejdsmiljø, kvalitet og miljøledelse.

Læs mere

Göran Lindö – ny CEO i EcoOnline

Göran Lindö er ansat som ny CEO i EcoOnline. Lindö kommer fra stillingen som VP SMB & B2C i Dustin group. Han tager over fra Øyvind Robert Thorsen d. 1. maj 2018.

Læs mere

Endelig – nu er der ikke længere krav om en kemidatabase i papirform

Myndighederne har fjernet kravet om at have sikkerhedsdatablade og arbejdsbrugsanvisninger på papir - nu er EcoOnline alt, hvad du behøver for at overholde loven.

Læs mere

ECHA tilføjer syv nye stoffer til listen over informationspligtige stoffer

Kandidatlisten er EU's liste over stoffer, der anses for at være særligt farlige. Kemikalier på denne liste kaldes SVHC-stoffer (Substances of Very High Concern). Fællesnævneren er, at de har negative langsigtede virkninger for menneskers sundhed eller miljøet.

Læs mere

Investering i norsk teknologi for en mere miljøvenlig verden

Det norske IT-firma EcoOnline er vokset kraftigt og sigter mod at blive Europas førende softwarefirma til håndtering af dokumentation af kemikalier. Dette synes det svenske investeringsselskab Summa Equity er så spændende, at selskabet har købt 69% af aktierne i EcoOnline.

Læs mere

Kemikalieprodukter med gammel faremærkning skal fjernes fra butikshylderne

Fra d. 1. juni 2017 vil det ikke længere være muligt at sælge kemikalier med de gamle orange faresymboler. Produkter med disse mærker skal have udskiftet etiketterne eller fjernes fra markedet.

Læs mere