Har fuld kontrol over kemisk brug og risiko

EcoOnline har givet os et meget bedre overblik over vores anvendelse af kemi og risikoen det indebærer. Vi har nu altid opdaterede sikkerhedsdatablade, og vi kan udtrække gode rapporter i forhold til lagerbeholdning, risiko, eksponering og meget mere.

Altid opdateret

At holde styr på kemikalierne, i overensstemmelse med gældende lovmæssige krav, kan være meget udfordrende. Før vi begyndte at bruge EcoOnline, havde vi kun en kemikalieliste på papir og plejede at bruge virksomhedens sundhedstjeneste til at risikovurdere kemikalierne for os. Det var her en udfordring at holde dette “up to date” til enhver tid. For eksempel tog det meget af vores tid altid at skaffe de nyeste sikkerhedsdatablade.

God oversigt

Brugen af ​​EcoOnline har givet os et meget bedre overblik over brugen af ​​kemikalier og de risici, der er forbundet med dette. Systemet har sikret, at vi altid har opdaterede sikkerhedsdatablade. Derudover kan vi udtrække nyttige rapporter i forhold til lager, risikovurdering, eksponering og mere. Vi har nu en kemikalieansvarlig pr. lokation/afdeling, der holder dokumentationen til det kemiske arbejde opdateret.

Minde tidskrævende

EcoOnline er også meget modtagelig over for forbedringsforslag, og kundeservice hjælper, hvis nogen har spørgsmål. Mowi har også en fast kontaktperson hos EcoOnline, og vedkommende leverer en førsteklasses service! Endvidere ser vi, at notifikationerne vi får i databasen (f.eks. nye SDS, behov for ny risikovurdering, automatiske advarsler om eksponering osv.) gør arbejdet lettere og mindre tidskrævende for vores kemiansvarlige.