Fuld kontrol over kemisk brug og risiko

 

EcoOnline har givet os et meget bedre overblik over vores anvendelse af kemi og risikoen det indebærer. Vi har nu altid opdaterede sikkerhedsdatablade, og vi kan udtrække gode rapporter i forhold til lagerbeholdning, risiko, eksponering og meget mere.

 

Altid opdateret

At holde styr på kemikalierne, i overensstemmelse med gældende lovmæssige krav, kan være meget udfordrende. Før vi begyndte at bruge EcoOnline, havde vi kun en kemikalieliste på papir og plejede at bruge virksomhedens sundhedstjeneste til at risikovurdere kemikalierne for os. Det var her en udfordring at holde dette “up to date” til enhver tid. For eksempel tog det meget af vores tid altid at skaffe de nyeste sikkerhedsdatablade.

 

God oversigt

Brugen af ​​EcoOnline har givet os et meget bedre overblik over brugen af ​​kemikalier og de risici, der er forbundet med dette. Systemet har sikret, at vi altid har opdaterede sikkerhedsdatablade. Derudover kan vi udtrække nyttige rapporter i forhold til lager, risikovurdering, eksponering og mere. Vi har nu en kemikalieansvarlig pr. lokation/afdeling, der holder dokumentationen til det kemiske arbejde opdateret.

 

Minde tidskrævende

EcoOnline er også meget modtagelig over for forbedringsforslag, og kundeservice hjælper, hvis nogen har spørgsmål. Mowi har også en fast kontaktperson hos EcoOnline, og vedkommende leverer en førsteklasses service! Endvidere ser vi, at notifikationerne vi får i databasen (f.eks. nye SDS, behov for ny risikovurdering, automatiske advarsler om eksponering osv.) gør arbejdet lettere og mindre tidskrævende for vores kemiansvarlige.

Thomas
Sales Executive, EcoOnline

Vil du også gøre den kemiske dokumentation og sikkerhed nemmere?

Book et uforpligtende møde med en af vores konsulenter for at høre mere om, hvordan I mere effektivt kan holde styr på den kemiske sikkerhed i jeres virksomhed!

Find inspiration i vores blogs, guides og webinarer

 

Kemisk risikovurdering (kemisk APV): Din komplette guide

Blogartikel

Læs hvordan du som arbejdsmiljøansvarlig effektivt vurderer kemiske risici på arbejdspladsen og passer på dine medarbejderes helbred.

Læs mere

Dine 6 pligter til dokumentation af farlige stoffer og materialer

Whitepaper

Guiden er en indføring i, hvad der kræves af dig som arbejdsmiljørepræsentant, arbejdsmiljøleder eller arbejdsgiver i forhold til at beskytte dine kollegaer mod eksponering for farlig kemi.

Hent guiden

Undgå kemisk eksponering med en kemisk risikovurdering

On-demand webinar

Vi afdækker de elementer, en kemisk risikovurdering skal indeholde så du overholder lovgivningen, og for at du bedst muligt kan passe på dine medarbejdere og kollegaer.

Se webinaret on-demand

Kontakt os her