Overblik og kundeservice hos Mekonomen

 

Mekonomen er sammen med MECA og Sørensen & Balchen en del af Mekonomen koncernen med i alt 350 auto-butikker og over 2.300 bilværksteder i hele Norden.

 

"Det har været en lang rejse, hvor vi i slutningen af ​​00’erne lavede en samlet kemisk opgørelse på artikelnummerniveau: Hvilke produkter sælger vi? Fra hvilke leverandører? Hvilken mærkning har de? På hvilke sprog mærkes de? Har vi sikkerhedsdatablade? Passer de med etiketten? Der var, og er stadig, mange udfordringer omkring dette.

Kundskabens moder var i dette tilfælde sikkerhedsdatabladene. Vi er nødt til at arrangere tusindvis af ark på forskellige sprog og finde måder at udtage informationsbite fra dem til forskellige situationer og anvendelser. Der har vi hjælp fra Reseller til overførsel af sikkerhedsdatablade til butikker og værksteder, og af Chemical Manager til vores egen kontrol. I sidstnævnte tilfælde har vi særlig draget nytte af  de brugerdefinerede felter og rapportfunktioner."

 

Alf Pettersson
Miljø- og kemikaliekoordinator
Mekonomen Grossist AB

Ina
Sales Executive, EcoOnline

Vil du også gøre den kemiske dokumentation og sikkerhed nemmere?

Book et uforpligtende møde med en af vores konsulenter for at høre mere om, hvordan I mere effektivt kan holde styr på den kemiske sikkerhed i jeres virksomhed!

Find inspiration i vores blogs, guides og webinarer

 

Kemisk risikovurdering (kemisk APV): Din komplette guide

Blogartikel

Læs hvordan du som arbejdsmiljøansvarlig effektivt vurderer kemiske risici på arbejdspladsen og passer på dine medarbejderes helbred.

Læs mere

Dine 6 pligter til dokumentation af farlige stoffer og materialer

Whitepaper

Guiden er en indføring i, hvad der kræves af dig som arbejdsmiljørepræsentant, arbejdsmiljøleder eller arbejdsgiver i forhold til at beskytte dine kollegaer mod eksponering for farlig kemi.

Hent guiden

Undgå kemisk eksponering med en kemisk risikovurdering

On-demand webinar

Vi afdækker de elementer, en kemisk risikovurdering skal indeholde så du overholder lovgivningen, og for at du bedst muligt kan passe på dine medarbejdere og kollegaer.

Se webinaret on-demand

Kontakt os her