Dokumenteret effektivt i over 80 industrier og brancher

Virksomheder fra alle typer industrier og brancher bruger til daglig EcoOnlines produkter. Med vores software, udviklet i overensstemmelse med national og international lovgivning, bliver det lettere at opbygge en effektiv sikkerhedskultur. Baseret på mere end 20 års erfaring er vores værktøjer skræddersyet til, hvordan dine medarbejdere rent faktisk arbejder.

Industri og produktionsvirksomheder

Vi har over 500 produktionsvirksomheder som kunder. Og det er alt fra mindre entreprenører til større globale produktionsvirksomheder. Behovet for at blive opdateret på kemihåndtering og lovgivning i denne industri er kritisk, uanset størrelse. Med EcoOnlines systemer er dette arbejde langt nemmere.

Produktion af fødevarer og drikkevarer

Fødevarer og drikkevareindustrien er blandt de industrier som er strammest regulerede af myndighederne. At beskytte både miljøet og menneskers sundhed mod farlige kemikalier bør altid være en prioritet. Af denne grund har mere end 500 kunder inden for denne industri valgt vores løsninger for at sikre, at virksomheden overholder lovkravene samt beskytter eget brand og medarbejdere.

Sundhed og lægehjælp

I en industri kendetegnet ved store virksomheder og et stort antal kemikalier, har over 100 kunder allerede set værdien af ​​at anvende et system, som sikrer kontrol med de store datamængder, og som strømliner arbejdet med kemikaliesikkerhed.

Handel og reparation af køretøjer

Virksomheder inden for bilindustrien bruger ofte store mængder kemikalier og blandinger af kemiske stoffer. Mange af disse kan være meget farlige for medarbejderne. EcoOnline har over 700 kunder inden for denne branche, som stoler på vores løsninger til at holde medarbejderne sikre og at følge loven.

El-, gas-, damp-, og vandforsyning

Uanset om vi snakker højspændingsleverandører eller energiselskaber, er dette en branche med mange sikkerhedsforanstaltninger, både for medarbejdere og for miljøet generelt. Fællesnævneren for disse virksomheder er, at de ofte har lokationer spredt over store områder. Dette stiller ekstra store krav til et fleksibelt og tilgængeligt system, som kan give den samme information uanset tid og sted. I vores kundeportefølje findes allerede over 100 energiselskaber.

Bygge og anlægsvirksomheder

Virksomheder i denne branche er ofte en del af brancheorganisationer, der hjælper deres medlemmer med at dække nogle af de krav, de har brug for at opfylde. Hvad mange ikke tænker over er, at der stadig er krav, som hver enkelt virksomhed har pligt til at overholde. EcoOnline hjælper i dag over 100 kunder i denne branche med lige netop dette.

Engros- og detailhandel

En virksomhed, der sælger færdige varer til kunder, skal sikre, at alle krav til levering af en vare er dækket. Disse krav omfatter også at sende påkrævede sikkerhedsdatablade med kundernes ordrer. EcoOnline løser dette for mere end 600 virksomheder i denne branche, og gør det muligt at følge loven på en nem og effektiv måde.

Andre brancher

Kemikalier findes i næsten alle virksomheder, og vi er stolte af at kunne hjælpe virksomheder i mere end 80 forskellige brancher og industrier til en mere effektiv og sikker arbejdsplads.