Kundehistorier | EcoOnline

Line Weis Madsen

Customer Success Director | Danmark

Kundehistorier

Dokumenteret effektivitet i over 80 industrier

Virksomheder fra alle typer industrier og brancher bruger til daglig EcoOnlines softwareløsninger. Med vores software, udviklet i overensstemmelse med national og international lovgivning, bliver det lettere at opbygge en effektiv sikkerhedskultur. Baseret på mere end 20 års erfaring er vores værktøjer skræddersyet til, hvordan dine medarbejdere rent faktisk arbejder.

Mød vores kunder

Legoland | EcoOnline
DS Smith | EcoOnline
Fredericia Kommune | EcoOnline
Kohberg | EcoOnline
Siemens-logo-200-trans
unilever-png-logo-200-trans
1024px-Coca-Cola_logo-200-trans
Arla | EcoOnline
NHS | EcoOnline
Resman | EcoOnline
Industri- og produktion

Dokumentation med EcoOnline frigiver arbejdstimer hos EC Power

 

"Det er blevet nemmere fordi, at vi nu bare skriver produkterne ind og så laver systemet resten. Altså det finder sikkerhedsdatabladene, laver APB'erne og det hele – og holder øje med ændringer og opdateringer."


Tim Christiansen
Arbejdsmiljørepræsentant | EC Power

Føde- og drikkevareproduktion

Med EcoOnline er MOWI altid opdateret

 

"EcoOnline har givet os et meget bedre overblik over vores anvendelse af kemi og risikoen det indebærer. Vi har nu altid opdaterede sikkerhedsdatablade, og vi kan udtrække gode rapporter i forhold til lagerbeholdning, risiko, eksponering og meget mere."

Sundhed og lægehjælp

Unilabs sparer arbejdstimer med EcoOnline

 

"Før Unilabs begyndte at bruge EcoOnline, krævede det meget arbejde at holde sikkerhedsdatabladene regelmæssigt opdaterede til de nyeste versioner. Det var en stor udfordring for os at udføre risikovurderinger af kemikalierne."


Jeanette Norberg
Kemiingeniør | Unilabs AB

Handel og reparation af køretøjer

Bedre overblik og kundeservice

 

"Vi har hjælp fra Reseller til overførsel af sikkerhedsdatablade til butikker og værksteder, og af Chemical Manager til vores egen kontrol. I sidstnævnte tilfælde har vi særlig draget nytte af de brugerdefinerede felter og rapportfunktioner."


Alf Petterson
Miljø- og kemikaliekoordinator | Mekonomen Grossist AB

Ell, gas-, damp- og vandforsyning

Bedre overblik - færre kemikalier

 

"Med kemidatabasen Chemical Manager kan alle få en enkel og opdateret adgang via vores intranet og i HSE manualen."


Dag Hollekim
E-CO Energi

Bygge og anlæg

EcoOnline gør det let at holde styr på alle afdelinger

 

"Vi havde i Jorton brug for en database, hvor vi nemt kunne holde styr på papirarbejde og administration af sikkerhedsdatablade til vores kemiske stoffer."


Stine Kongstad
Arbejdsmiljøkoordinator | Jorton A/S

Engros- og detailhandel

Bedre kundeservice hos Valvoline

 

"Via EcoOnline kan vi på en enkel og effektiv måde udgive og distribuere sikkerhedsdatablade til alle vores kunder."


Petter Eid Bjerke
Teknisk rådgiverr | Valvoline Oil A/S

Thomas Willingshøj Hansen
Sales Executive

Hør mere om, hvordan vi kan hjælpe i din branche

Vi har mere end 6.500 kunder i over 80 forskellige brancher. Tag en snak med os for at høre, hvordan virksomheder i netop din branche får styr på arbejdsmiljø og kemikaliesikkerhed med EcoOnline.

Vi hjælper blandt andet virksomheder i disse brancher

Industri og produktionsvirksomheder

Vi har over 500 produktionsvirksomheder som kunder. Og det er alt fra mindre entreprenører til større globale produktionsvirksomheder. Behovet for at blive opdateret på kemihåndtering og lovgivning i denne industri er kritisk, uanset størrelse. Med EcoOnlines systemer er dette arbejde langt nemmere.

 

Produktion af fødevarer og drikkevarer

Fødevarer og drikkevareindustrien er blandt de industrier som er strammest regulerede af myndighederne. At beskytte både miljøet og menneskers sundhed mod farlige kemikalier bør altid være en prioritet. Af denne grund har mere end 500 kunder inden for denne industri valgt vores løsninger for at sikre, at virksomheden overholder lovkravene samt beskytter eget brand og medarbejdere.

 

Sundhed og lægehjælp

I en industri kendetegnet ved store virksomheder og et stort antal kemikalier, har over 100 kunder allerede set værdien af ​​at anvende et system, som sikrer kontrol med de store datamængder, og som strømliner arbejdet med kemikaliesikkerhed.

 

Handel og reparation af køretøjer

Virksomheder inden for bilindustrien bruger ofte store mængder kemikalier og blandinger af kemiske stoffer. Mange af disse kan være meget farlige for medarbejderne. EcoOnline har over 700 kunder inden for denne branche, som stoler på vores løsninger til at holde medarbejderne sikre og at følge loven.

 

El-, gas-, damp-, og vandforsyning

Uanset om vi snakker højspændingsleverandører eller energiselskaber, er dette en branche med mange sikkerhedsforanstaltninger, både for medarbejdere og for miljøet generelt. Fællesnævneren for disse virksomheder er, at de ofte har lokationer spredt over store områder. Dette stiller ekstra store krav til et fleksibelt og tilgængeligt system, som kan give den samme information uanset tid og sted. I vores kundeportefølje findes allerede over 100 energiselskaber.

 

Bygge og anlægsvirksomheder

Virksomheder i denne branche er ofte en del af brancheorganisationer, der hjælper deres medlemmer med at dække nogle af de krav, de har brug for at opfylde. Hvad mange ikke tænker over er, at der stadig er krav, som hver enkelt virksomhed har pligt til at overholde. EcoOnline hjælper i dag over 100 kunder i denne branche med lige netop dette.

 

Engros- og detailhandel

En virksomhed, der sælger færdige varer til kunder, skal sikre, at alle krav til levering af en vare er dækket. Disse krav omfatter også at sende påkrævede sikkerhedsdatablade med kundernes ordrer. EcoOnline løser dette for mere end 600 virksomheder i denne branche, og gør det muligt at følge loven på en nem og effektiv måde.

 

Andre brancher

Kemikalier findes i næsten alle virksomheder, og vi er stolte af at kunne hjælpe virksomheder i mere end 80 forskellige brancher og industrier til en mere effektiv og sikker arbejdsplads.

 

Skal vi også hjælpe dig? 

Kontakt os her