Din hurtige guide til personlige værnemidler

Med denne seks-siders guide får du det hurtige og nødvendige overlik over værnemidler, der beskytter dine medarbejdere mod farer og risici, de kan blive udsat for på arbejdspladsen.

 

Hvad er personlige værnemidler?

Personlige værnemidler er beregnet til beskyttelse af en person, mens man udfører enhver form for potentielt farligt arbejde. I guiden kan du læse mere om, hvad personlige værnemidler er, og hvilke typer af værnemidler, der findes.

 


 

3 gode grunde til at downloade guiden

 

1: Du får overblik over typer af værnemidler

Den grafiske illustration i guiden giver dig et fuldt overblik over, hvilke typer af personlige værnemidler, der findes til beskyttelse af dine medarbejdere. Illustrationen er nem at forstå, også for dine kollegaer.

 

2: Du får indsigt i, hvorfor risikovurderinger og sikkerhedskultur skal prioriteres

Guiden gennemgår, hvad en risikovurdering er samt formålet med risikovurderingen. Herudover får du svar på, hvad en sikkerhedskultur er, og hvorfor du bør prioritere ressourcer på at forbedre denne. 

 

3: Du får konkrete råd til, hvordan du sikrer brugen af værnemidler

Guiden giver dig nogle konkrete statistikker for brugen af personlige værnemidler og ikke mindst nogle råd til, hvordan du kan sikre, at dine medarbejdere bruger værnemidlerne korrekt.

Indtast dine oplysninger for at downloade guiden