EcoOnline, den førende europæiske leverandør af kemikaliesikkerhed og andre HSEQ-styringssoftwareprodukter, overtager Nordic Port AB, der er baseret i Göteborg Sverige. Med denne erhvervelse vil EcoOnline styrke sin position og tilbyder inden for kemisk ledelse og tilføje miljø- og kvalitetsstyringsmoduler til produktporteføljen.

Nyheder
Published
28. juni 2019

“Nordic Port har en stærk position med loyale kunder på deres målmarkeder og en vision, forretningsmodel og kultur som er sammenlignelig med EcoOnlines. Sammen vil vi kunne betjene alle kundesegmenter endnu bedre, “siger CEO for EcoOnline Group Göran Lindö.

Nordic Port har en stærkt produkt-marked-fit, stærker kompetencer og ledende kundereferencer i Sverige og Norge.

“EcoOnline vil, udover at styrke udbuddet af kemistyringsydelser og -kompetencer, udvide med stærke miljø- og kvalitetsstyringsydelser, der gør det muligt for os at løse et bredere udvalg af kundeudfordringer inden for HSEQ-området,” siger Göran Lindö.

“Ved at gå sammen med EcoOnline kommer vi til at indgå i en ny udviklingsfase som en del af en af ​​Europas førende HSEQ-softwareudbyder, og vi vil få adgang til, og dele, knowhow og best-practice med mere end 200 nye kolleger. Vi ser frem til at bringe yderligere tilbud, kompetencer og erfaringer fra de nærliggende miljø- og kvalitetsstyringsområder til EcoOnline og deres kundebase. Sammen kan vi hjælpe med at beskytte mennesker og miljø endnu bedre og yderligere fremskynde vores vækst “, siger adm. Direktør for Nordic Port, Martin Johansson.

Mere information:

Göran Lindö, CEO EcoOnline Group, mob: +47 452 00 660, goran.lindo@ecoonline.com

Martin Johansson, CEO Nordic Port, mob: +46 (0)704 73 99 28, martin.johansson@nordicport.se

 

 

EcoOnline er en førende leverandør af software til sundhed, sikkerhed, miljø og kvalitet (HSEQ), der gør arbejdsmiljøopgaver og overholdelse af lovgivning brugervenlig og omkostningseffektivt for virksomheder og organisationer. Virksomheden blev grundlagt i 2000 og har 5800 kunder og over 200 ansatte i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Storbritannien og Irland. EcoOnline oplever hurtig vækst og øget efterspørgsel efter sine tjenester på alle markeder.

Chemical Safety Management er kernen af EcoOnlines ydelserne, der forbinder producenter, forhandlere og distributører af kemikalier med dem, der håndterer og bruger kemikalierne, i en fælles database. Databasen gør det muligt at dele lovpligtig dokumentation af farlige egenskaber ved kemiske produkter, information om de anbefalede forholdsregler der skal tages.

Beskyttelse af mennesker og miljøet

Nordic Port blev etableret i 1995 og beskæftiger i dag 23 fuldtidsansatte, alle placeret i deres Gøteborg-kontor. Det er én af ​​Sveriges førende udbydere af SaaS-software på HSEQ-området. Deres produkter hjælper virksomheder og organisationer med at etablere og vedligeholde styringssystemer, der gør det muligt at gøre kvalitets-, miljø- og sikkerhedsfaktorer til endnu stærkere konkurrencefordele.

Deres omfattende erfaring og ekspertise inden for disse områder har givet dem en ledende rolle i miljødatasystemer.

Nordic Port har primært fokuseret på at betjene kunder inden for medicin, medicinsk udstyr, offentligt sundhedsvæsen, kommuner og offentlige transportsektorer i Sverige og Norge.