Stop pandemien: Et sundt og sikkert arbejdsmiljø redder liv

Rundt omkring i verden markerer og anerkender man i dag den store udfordring, som regeringer, arbejdsgivere, arbejdstagere og hele samfund står over for med at bekæmpe COVID-19-pandemien. Den Internationale Dag for Arbejdssikkerhed fokuserer på at tackle udbrud af infektionssygdomme på arbejdspladsen, hvor der er særligt fokus på COVID-19-pandemien.

Den Internationale Arbejdsorganisation (ILO) dedikerer i år den Internationale Dag for Arbejdssikkerhed til udfordringen med at tackle udbruddet af infektionssygdomme på arbejdet.

Coronavirussen påvirker fortsat arbejdslivet, og mange virksomheder over hele verden står over for store udfordringer. Det gælder særligt nye sundhedsrisici og et øget krav til håndtering af en konstant strøm af information. Formålet med den Internationale Dag for Arbejdssikkerhed er især at fremme dialogen om et sundt og sikkert arbejdsmiljø under pandemien. ILO bruger denne dag til at øge bevidstheden om arbejdsmiljøsikkerhed og hvordan du får skabt en sund og sikker arbejdsplads.

Som virksomhed forpligter vi os hos EcoOnline til at beskytte mennesker og miljøet. Vi ser det derfor som vores pligt at hjælpe og støtte virksomheder i disse udfordrende og usikre tider. For at markere den Internationale Dag for Arbejdssikkerhed, og grundet stor interesse og efterspørgsel, forlænger vi vores Safety Manager tilbud. Det betyder, at du stadig kan få vores fulde Safety Manager-løsning gratis i 4 måneder.

Om Safety Manager

EcoOnlines Safety Manager er en omfattende SaaS-løsning, der giver dig adgang til de værktøjer, du har brug for til at skabe et sundt og sikkert arbejdsmiljø.

Planlæg, administrer og implementer, i et enkelt, meget fleksibelt værktøj designet til at understøtte den måde, du arbejder på. Byg tjeklister, foretag inspektioner, tildel handlinger og rapportér ulykker og udpeg ansvarlige efterforskere eller koordinatorer. Tilpas dine egne skabeloner eller brug en af ​​standardskabelonerne lavet af EcoOnlines erfarne sikkerhedspersonale.

Vi har arbejdet hårdt på at oprette aktuelle, COVID-19 tilpassede skabeloner og tjeklister i Safety Manager. Det har vi gjort for at sikre os, at du som bruger får mest muligt ud af tilbuddet. Her er nogle af systemopdateringerne i Safety Manager:

  • COVID-19-beredskabsliste: evaluer og opdater dit beredskab til coronavirus-pandemien
  • Skabelon til rapport om infektionshændelse: følg alle rapporterede hændelser og foretag korrigerende handlinger for at beskytte medarbejdere og virksomheden
  • Tjekliste til sikkert hjemmearbejde: organiser ansvarlige til at kontrollere sikkerhed og ergonomiske arbejdsforhold

 

Læs mere om Safety Manager

Vi fortsætter med at levere den bedste service til dig og beskytte vores menneskers og vores kunders sundhed. Hos EcoOnline sidder vi klar til at håndtere samtlige forespørgsler, så kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål.

Til inspiration har ILO frigivet en række materialer og ressourcer, der kan hjælpe dig og din virksomhed til at sikre jer et sundt og sikkert arbejdsmiljø.