Bedre overblik og færre kemikalier hos E-CO Energi

 

Med kemidatabasen Eco Archive kan alle få en enkel og opdateret adgang via vores intranet og i HSE-manualen.

 

Vi har brugt EcoOnline i over ti år. Det er svært at forestille sig i dag, at vi engang havde et arkiv over kemikalier i ringbind. Det var meget tidskrævende og var ikke altid opdateret. E-CO Energi har medarbejdere i Aurland, Hallingdal og Solbergfoss med arbejdspladser på mange kraftværker. Med kemidatabasen Chemical Manager får alle let og opdateret adgang via vores intranet og i HSE manualen. EcoOnline giver E-CO Energi et godt overblik over antallet af stoffer, og systemet hjælper os med at holde antallet af kemikalier nede på et rimeligt niveau.

 

Dag Hollekim

E-CO Energi

Thomas
Sales Executive, EcoOnline

Vil du også have bedre overblik og gøre din kemiske dokumentation og sikkerhed nemmere?

Book et uforpligtende møde med en af vores konsulenter for at høre mere om, hvordan I mere effektivt kan holde styr på den kemiske sikkerhed i jeres virksomhed!

Find inspiration i vores blogs, guides og webinarer

 

Kemisk risikovurdering (kemisk APV): Din komplette guide

Blogartikel

Læs hvordan du som arbejdsmiljøansvarlig effektivt vurderer kemiske risici på arbejdspladsen og passer på dine medarbejderes helbred.

Læs mere

Dine 6 pligter til dokumentation af farlige stoffer og materialer

Whitepaper

Guiden er en indføring i, hvad der kræves af dig som arbejdsmiljørepræsentant, arbejdsmiljøleder eller arbejdsgiver i forhold til at beskytte dine kollegaer mod eksponering for farlig kemi.

Hent guiden

Undgå kemisk eksponering med en kemisk risikovurdering

On-demand webinar

Vi afdækker de elementer, en kemisk risikovurdering skal indeholde så du overholder lovgivningen, og for at du bedst muligt kan passe på dine medarbejdere og kollegaer.

Se webinaret on-demand

Kontakt os her