COVID-19 påvirker os alle - både privat og arbejdsmæssigt. For EcoOnline er vores absolutte førsteprioritet vores medarbejderes, kunders og partneres sundhed og velbefindende.


EcoOnline følger anbefalingerne fra Verdenssundhedsorganisationen (WHO) og alle relevante retningslinjer fra nationale regeringer. Vores team overvåger nøje den dynamiske situation med COVID-19, og vi gør alt, hvad vi kan for at opretholde normal forretning. Alle funktioner, tjenester og operationer kører som normalt.

Sundhed og sikkerhed som vores vigtigste prioritet


Vi tager sundhed og sikkerhed meget alvorligt i EcoOnline. Vi har sikret, at alt personale har midlerne til at arbejde hjemmefra, og at alle planlagte rejser er aflyst.

I EcoOnline mener vi, at viden og træning er et centralt aspekt af sundhed og sikkerhed. For at fortsætte det vigtige arbejde med at uddanne vores kunder og partnere vil alle workshops og lokaleundervisning blive gennemført som webinarer. Webinarerne giver deltagerne øget fleksibilitet med hensyn til hvornår, hvor og hvordan de kan deltage.

 

Vores forretningsmodel er designet til at håndtere kriser

 

Selvom de næste faser af virusudbruddet er usikre, er vores cloud-baserede forretning designet til at sikre, at vores tjenester fungerer som normalt. Du kan være sikker på, at vi gør alt for ikke at lade COVID-19 forstyrre vores evne til at opfylde vores forpligtelser over for vores brugere, partnere og andre interessenter. Alle vores applikationer er online, operationelle og fuldt funktionelle 24/7.

EcoOnlines åbningstider påvirkes ikke, og vores support-, undervisnings- og salgsteam er der for at hjælpe dig som normalt. Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål.

Da denne situation fortsætter med at udvikle sig, kan du med fordel følge os på LinkedIn eller Facebook for regelmæssige opdateringer.

Vi ønsker, at du, dine medarbejdere og dine kære forbliver sikre i denne tid.