Knæk den kemiske sikkerhedskode ved at gøre dokumentationen nem at få adgang til, bruge og administrere.

Chemical Manager er et værktøj til nemt at indsamle, administrere og søge efter sikkerhedsdatablade (SDS’er) og til at udarbejde din virksomheds kemiske APV. Vores cloud-baserede database er Nordeuropas største og giver dig mulighed for at holde dig ajour med de seneste oplysninger udgivet af leverandører af kemiske produkter.

Med Chemical Manager kan du kortlægge din virksomheds brug af faremærkede kemiske produkter, vurdere risici og indføre forebyggende foranstaltninger. Det er den hurtigste og nemmeste måde at holde dine medarbejdere trygge på, og samtidig sørge for at din organisation overholder national og international lovgivning.

Mobil-app
Nemt for medarbejdere at finde information
Let at bruge
Brugervenlig grænseflade til nem søgning og håndtering
Opdateringer
Sikkerhedsdatablade opdateres automatisk

Dokumentation med EcoOnline frigiver arbejdstimer hos EC Power Læs interview >

Hvorfor EcoOnline Chemical Manager?

Fra vores arbejde på tværs af mange brancher, ved vi, at før at sikkerhedsarbejde kan blive effektivt, skal det være nemt at gennemføre og implementere i virksomheden på tværs af alle lokationer og funktioner.

Chemical Manager giver dine medarbejdere øjeblikkelig, mobilvenlig adgang til sikkerhedsdatablade og giver dig et nemt værktøj til at implementere og styre anden kemisk dokumentation til din arbejdsplads.

Du får også værktøjer til vurdering af risici, planlægning af foranstaltninger og oprettelse af dokumenter til sikker brug.

Med Chemical Manager er alle aspekter af dokumentation hurtigere og nemmere, hvilket sparer tid og penge, samtidig med at det hjælper med at gøre dine medarbejdere sikrere.

Hvad får du?

Et cloud-baseret værktøj til at tilgå og håndtere sikkerhedsdatablade og kemiske oplysninger, inklusiv mobiladgang. Vælg moduler for at tilpasse din funktionalitet, såsom offlineadgang og adgang gennem QR-koder.

Funktioner tilgængelige i Chemical Manager

En database over kemisk dokumentation, herunder sikkerhedsdatablade, arbejdspladsbrugsanvisninger og produktdatablade. Søg, kompilér og del information med alle i din organisation.

Lav risikovurderinger ved hjælp af forudindstillede skabeloner, der nemt styrer dig gennem processen. Foretag korrigerende handlinger direkte i skabelonerne.

Få til enhver tid sikker adgang til kemiske oplysninger med offline-værktøjet, EcoOnline Anywhere. Få adgang til sikkerhedsdatablade, arbejdspladsbrugsanvisninger, risikorapporter og andre arbejdspladsinstruktioner.

Læs mere

Giv alle øjeblikkelig adgang til kemiske oplysninger gennem smartphone eller tablet. QR-Link giver dig et overblik over kemikalier på enhver af dine lokationer eller afdelinger, herunder direkte adgang til sikkerhedsdatablade og arbejdspladsbrugsanvisninger.

Læs mere

Opret tilpassede rapporter til din organisation, for eksempel til indkøbsafdelingen eller ledelsen, for at få et komplet overblik over brugen af ​​kemikalier på arbejdspladsen.

Dokumenter processen med at erstatte farlige kemikalier i virksomheden. Brug information fra risikovurderingen for at prioritere hvilke kemikalier der skal erstattes , og få et komplet overblik hvilke kemikalier, der er blevet vurderet til substitution.

Læs mere

Adgang til kemisk dokumentation på flere forskellige sprog.

Få frigjort tid og ressourcer for at følge loven. Lad EcoOnline hjælpe dig med at opbygge din Chemical Manager-database og modtag regelmæssige statusrapporter efterfølgende.

Med appen til Chemical Manager kan du tage din virksomheds kemidatabase i lommen! Find dine sikkerhedsdatablade hurtigt ved hjælp af en integreret søgefunktion eller ved hjælp af QR-koder. Derudover kan du søge efter nye produkter og føje dem direkte til din kemidatabase.

Læs mere