argagh-logo

Kundecase: Ardagh Glass Holmegaard

For Ardagh Glass i Holmegaard på Sjælland er Chemical Manager en stor hjælp til at holde styr på kemiske risici og overholde certificeringer som ISO 45001.

Kemisk sikkerhed på Danmarks største glasværk

Ardagh Glass i holmegaard er Danmarks største producent af glasemballage. Virksomheden er en del af Ardagh Group, som de sidste to årtier er vokset til at blive en af verdens største producenter af metal- og glasemballage.

Kemiske produkter er en del af moderne fremstilling af glasprodukter og Ardagh Glass bruger for eksempel flusmiddel til svejsning af forme og farvemix til etiketter. Det er kemiske produkter som kan være farlige for både personer og miljøet, hvis ikke man tager de rigtige forholdsregler og afskaffer affaldet på den rigtige måde.

Med Chemical Manager har virksomhedens medarbejdere altid adgang til sikkerhedsdatablade og kemiske risikovurderinger på alle fareklassificerede kemiske produkter og arbejdsprocesserne, de indgår i.

 

Det væsentlige ud af de 16 punkter i sikkerhedsdatabladet er gjort tilgængeligt i Chemical Manager, så man skal ikke lede efter sikkerhedsdatablade eller bruge tid på at opdatere dem.

- Arbejdsmiljøleder, Kim Bendtsen

 

Det er jo for at passe på medarbejderne, så de ved, hvad de arbejder med og hvilke forholdsregler, de skal tage. For alle virksomheder, der har med farlig kemi at gøre, er det en stor fordel at have adgang til en database med kemisk sikkerhedsinformation.

- Arbejdsmiljørepræsentant, Allan Kristensen

 

Vi kan gå ind og søge på, hvilke risici, der er ved at bruge produktet, hvordan vi skal håndtere det med udsugning og værnemidler, og om der er nogen miljøfarer.

- Arbejdsmiljørepræsentant, Kim Nielsen

Ina
Sales Executive, EcoOnline

Interesseret i en lettere måde at overholde kemilovgivning og industristandarder?

Book et uforpligtende møde med en af vores konsulenter for at høre mere om, hvordan I mere effektivt kan holde styr på den kemiske sikkerhed i jeres virksomhed!

 

Kemisk risikovurdering (kemisk APV): Din komplette guide

Blogartikel

Læs hvordan du som arbejdsmiljøansvarlig effektivt vurderer kemiske risici på arbejdspladsen og passer på dine medarbejderes helbred.

Læs mere

Dine 6 pligter til dokumentation af farlige stoffer og materialer

Whitepaper

Guiden er en indføring i, hvad der kræves af dig som arbejdsmiljørepræsentant, arbejdsmiljøleder eller arbejdsgiver i forhold til at beskytte dine kollegaer mod eksponering for farlig kemi.

Hent guiden

Undgå kemisk eksponering med en kemisk risikovurdering

On-demand webinar

Vi afdækker de elementer, en kemisk risikovurdering skal indeholde så du overholder lovgivningen, og for at du bedst muligt kan passe på dine medarbejdere og kollegaer.

Se webinaret on-demand

Kontakt os her