Vil du høre mere?

Se, hvordan vores software kan hjælpe dig

Book et møde med en af vores konsulenter. Udfyld skemaet her, så ringer vi dig op og viser dig relevante funktioner i EcoOnline-platformen. Eller scroll længere ned, og vælg selv et tidspunkt, der passer dig bedst.

 

Thomas-900x900

Vælg et tidspunkt, der passer dig

Klik på den dag og det tidspunkt, der passer dig bedst. Så ringer vi dig op og tager en snak om jeres udfordringer og viser dig, hvordan vores systemer kan hjælpe dig.

Næste skridt

Du booker et møde. Hvad nu?

Du bliver ringet op på Teams
En af vores Sales Executives ringer dig op på Teams til en uformel og uforpligtende samtale om, hvem I er, hvem vi er, hvilke udfordringer I har inden for vores ekspertiseområde, og hvorfor du har valgt at booke et møde.

Vi viser dig relevante funktioner i vores system
Når vi er lidt klogere på dig og dine udfrodringer, deler vi vores skærm med dig og viser dig konkrete funktioner i vores software, som kan hjælpe dig i dit daglige arbejde.

Vi aftaler, hvad der nu skal ske
Vi ringer af og aftaler inden, hvad der nu skal ske. Vil du høre mere? Skal andre ind over? Vil du bare gerne have lov at summe lidt over, det du lige har hørt? Det er ganske uforpligtende.

Alt til en sund og sikker arbejdsplads. Under ét tag.

New-Icon_Safer
6.500 KUNDER

Vi gør dit arbejde med sundhed, sikkerhed og miljø lettere. 98,7% kundetilfredshed 2019.

New-Icon_Customers
533.000 + brugere

Sikkerhed er alles ansvar - vores software bruges af mere end en halv million mennesker til give mere end to millioner mennesker en mere sikker arbejdsplads.

New-Icon_Industry
86 BRANCHER

Vores software er brugbare i alle brancher, hvor kemisk og fysisk arbejdsmiljø er på dagsordenen.