5 fordele ved at vælge EcoOnline

5 fordele ved at vælge EcoOnline

Published 16 januar, 2020

4 minute read

Hos EcoOnline arbejder vi ud fra én enkelt idé: Når det er let at arbejde med arbejdspladsens sikkerhed, bliver det en naturlig vane, der vokser år efter år.

Vi brænder for at udvikle brugervenlig digital software, der forbedrer arbejdsmiljøet og hjælper vores kunder med at levere bæredygtige resultater for medarbejdere og miljø.

New call-to-action

 

Dette er en ide og lidenskab, som mere end 6500 kunder, der stoler på os til at gøre arbejdsmiljøopgaver nemmere at håndtere, støtter op om. Vi mener, at viden og teknologi er kritiske muligheder for at skabe mere sikre arbejdsmiljøer. Med brugervenlige værktøjer kan risici på grund af faktorer på arbejdspladsen eller endda produkter opdages før enhver dødsulykke eller relateret sygdom.

Hvis du vil vide mere om, hvorfor vores kunder har valgt at implementere vores arbejdsmiljøsoftware, får du her fem fordele ved at vælge EcoOnline som din partner i arbejdsmiljøarbejdet.

 

1. Du får en fremtidssikker virksomhed som partner

EcoOnline startede som en iværksættervirksomhed i 2000, da grundlæggeren, Kjell Einar Hamnes, omsider kunne realisere sin mangeårige drøm: at bruge internettet til at sprede vigtige oplysninger om kemisk styring. Når man kigger tilbage, så var Hamnes en visionær mand, som satte nye, banebrydende standarder for, hvordan 2 millioner ansatte har mulighed for at arbejde med kemi- og sikkerhedsstyring.

EcoOnline er vokset i takt med et stigende antal strengere regler. Efterhånden som det blev sværere for virksomheder at imødekomme, voksede efterspørgslen efter innovative tech-løsninger. EcoOnlines succes er en kombination af et visionært iværksætteri af ledere og ansatte, der er dedikerede til at hjælpe erhvervslivet i alle brancher med at skabe mere sikre arbejdspladser.

Uanset om du er stor eller lille, på ét sted eller mange, har vi en løsning, der er bygget til at passe til dine behov og hjælpe med til at gøre arbejdspladssikkerhed til det naturlige valg for dine medarbejdere.

At udvikle løsninger, der er fleksible nok til at imødekomme mange virksomheders behov, er ikke nogen let sag, men det sætter samtidig også EcoOnline i en unik position, når det kommer til at få feedback fra vores mange brugere.

Det hele starter med at forstå vores kunders arbejde. Baseret på vores praktiske erfaring med at betjene kunder i mere end 80 brancher, har vi et dybt fundament af indsigt i vores kunders processer og forretningsprioriteter.

Når vi er tæt på vores kunder, skaber vi en loop af feedback, der yderligere forbedrer vores løsninger og sørger for, at vores brugeres behov bliver opfyldt. Klik her for at se et bredt udvalg af vores kunder og læse nogle af deres succeshistorier.

Ved at kombinere denne dybe indsigt med et kontinuerligt fokus på at tænke uden for boksen, finder arbejderne vores løsninger meget intuitive, og virksomheder finder dem som værdifulde værktøjer til proaktiv styring.

Gennem vores brugervenlige SaaS-værktøjer oplever mere end 2 millioner ansatte i hele Europa forbedret arbejdsmiljø og trivsel.

 

2. Du kan minimere risikoen og skabe værdi

Det kan være omfattende og tidskrævende at håndtere arbejdsmiljøproblemer. Ved hjælp af vejledning og automatisering af processer er det muligt at forenkle dette arbejde og gøre det til en naturlig del af arbejdsdagen. Dette er målet, der har gjort vores fleksible løsninger omfattende - men samtidig nemme at bruge.

Hos EcoOnline tager vi hånd om dig. Med support fra vores målstyrede team, der tæller 235 ansatte, hjælper vi dig med at skabe mere sikre arbejdsmiljøer.

Vores talentfulde ressource- og udviklingsteam er altid på jagt efter ny teknologi, der vil have en meningsfuld indflydelse på sundhed og sikkerhed, skabe bæredygtig produktivitet og sikre overensstemmelse og gennemsigtighed.

EcoOnline EHS er den mest fleksible løsning på markedet og fuldt tilpasningsdygtig til dine behov. Uden behov for programmering eller tidskrævende opsætninger. Uanset om det drejer sig om revisioner, risikovurderinger, hændelser eller ulykker, giver systemet brugeren fuld frihed til enten at bruge prædefinerede skabeloner eller til at designe tjeklister eller formular fra bunden for at få dem til at passe til dine unikke processer. Der er ikke behov for kodning eller brug af konsulenter - alle kan gøre det blot ved at bruge vores drag-and-drop editor. I løbet af få minutter kan du tilpasse det hele til dine unikke behov.

 

New call-to-action

 

3. Bæredygtighed er godt for din forretning

Ingen skal miste livet grundet arbejdsulykker eller arbejdsrelaterede sygdomme! I henhold til nylige skøn frigivet af Den Internationale Arbejdsorganisation (ILO), dør der hvert år 2,78 millioner arbejdstagere som følge af arbejdsulykker og arbejdsrelaterede sygdomme (hvoraf 2,4 millioner er sygdomsrelaterede), og yderligere 374 millioner arbejdstagere lider af ikke-dødelige arbejdsulykker. Det anslås, at tabte arbejdsdage globalt repræsenterer næsten 4 procent af verdens BNP.

Der er ingen tvivl om, at mange mennesker kunne leve længere og sundere liv, blot ved at vide mere om arbejdspladsens sikkerhed. Men udfordringen er kompleksiteten af information og procedurer, som arbejderne skal følge med for at kunne fungere sikkert. Vi er stolte af vores kunder, som ved at reducere risici og brugen af farlige kemikalier skaber mere bæredygtige virksomheder.

Brugerdata viser, at EcoOnlines kunder i fællesskab har bidraget til at reducere risici forbundet med brugen af farlige kemikalier ved at gennemføre mere end 800.000 risikovurderinger (baseret på data fra 3589 registrerede virksomheder inden for kemikaliehåndteringssegmentet). Kort sagt, ved at reducere risici og brugen af farlige kemikalier er EcoOnline en vigtig bidragyder i skabelsen af mere bæredygtige virksomheder.

Sikkerhed og sundhed på arbejdspladsen kan være nøglen til bæredygtig udvikling og investering i et godt arbejdsmiljø kan hjælpe dig med til at nå FN's bæredygtighedsmål. EcoOnline har forpligtet sig til flere af målene for bæredygtig udvikling:

 

Mål 3: Godt helbred og velvære

Mange af de sundhedsmæssige problemer, vi ser i dag, er arbejdsrelaterede problemer. Ved at digitalisere arbejdsmiljøprocesser bliver det lettere for virksomheder at dele og lagre lovpligtige data omkring egenskaberne ved industrikemikalier såvel som de anbefalede sikkerhedsforanstaltninger. En af EcoOnlines kerneløsninger, Chemical Manager, har endda sit eget modul, der hjælper virksomheder med at erstatte og reducere deres kemiske lager.

 

Mål 8: Anstændigt arbejde og økonomisk vækst

Ved at facilitere lettere overholdelse af lovgivningen og risikostyring for sine kunder øger EcoOnline omsætningen. EcoOnline betragter dets hurtige vækst og udvikling som en anerkendelse af, at virksomheder har et dybt behov for at have digitale og brugervenlige værktøjer til at håndtere de meget krævende opgaver, som arbejdsmiljøstyring indebærer. Et godt arbejdsmiljø handler ikke kun om at minimere risici, det handler i høj grad også om at skabe yderligere værdi.

Ved hjælp af EcoOnlines løsninger til kemisk styring har mere end 270.000 mennesker, der arbejder med kemikalier, et mere sikkert arbejdsmiljø. EcoOnlines kunder har samlet bidraget til at reducere risici og minimere brugen af farlige kemiske, og virksomhederne vil vise stærkere vækst og afkast ved at skabe mere bæredygtige virksomheder.

 

Mål 12: Ansvarligt forbrug og produktion

Det er vigtigt at nå mål for økonomisk vækst på en måde, der ikke er skadelig for miljøet. Digitalisering giver mulighed for ressourceforbedring og optimering af aktiver, så de ansatte kan udføre mere produktive og værdiforbedrende opgaver. EcoOnlines software skåner de ansatte med tusinder af arbejdstimer ved at erstatte manuelle og komplekse dokumentationsprocesser med maskinlæring og automatisering.

 

4. ISO 9001 sikrer din kvalitet

EcoOnline Ltd har opnået godkendelse af kvalitetsstandarden ISO9001: 2015, som revideres årligt.

Vi udviklede og implementerede et Quality Management System for at dokumentere virksomhedens bedste forretningspraksis, så vi bedre opfylder kravene og forventningerne fra vores kunder og for at sikre kontinuerlig forbedring af vores produkter og tjenester.

 

5. Du får en one-stop shop med EcoOnline-platform

Da EcoOnline leverer løsninger, der dækker både dine kemiske og arbejdsmæssige sikkerhedsbehov, behøver du ikke bruge forskellige leverandører. Alt er samlet i én enkelt skybaseret platform, der er let at få adgang til med et enkelt login.

Vores supportteam kan besvare alle spørgsmål vedrørende enhver løsning, og sammen med din egen dedikerede kontoadministrator vil de sikre dig, at du får mest muligt ud af vores software og når dit mål om at opretholde en sikker, bæredygtig, effektiv og attraktiv arbejdsplads.

 

New call-to-action

 


Forfatter Helene Brodersen

Helene works as Head of ESG & Sustainability. She is passionate about connecting EcoOnline's solutions with the higher purpose of creating safer and more sustainable workplaces for people and the environment. As a former journalist, she dedicates her writing to translating complex topics into easy-to-read and engaging stories. Helene also holds a degree in Sustainability.

Vores relaterede indlæg

| Arbejdsmiljø / EHS
Bæredygtig håndtering af kemikalier

Den bæredygtige udvikling er i fuld gang, og den skal understøttes på så mange leder og kanter som muligt. Det gælder...

| Arbejdsmiljø / EHS
Flyt din kemihåndtering fra Excel til en digital løsning

I dette indlæg får du 7 trin du med fordel kan følge, når du skal vurdere kemiske risici og skabe høj kemisk sikkerhed...

| Arbejdsmiljø / EHS
Psykisk arbejdsmiljø: Hvad du bør vide

Det er lovpligtigt at omfatte det psykiske arbejdsmiljø i arbejdsmiljøarbejdet for danske virksomheder – fuldstændig på...