Tag virksomhedens kemidatabase med i lommen og få kontrol over dine kemikalier!

Med Chemical Manager-appen kan du hurtigt finde dine sikkerhedsdatablade ved hjælp af den integrerede søgefunktion eller ved hjælp af QR-koder. På den måde har du ved eventuelle ulykker førstehjælpstiltagene lige ved hånden. Derudover kan du søge efter nye produkter og føje dem direkte til din virksomheds database.

Appen giver dig en enkel oversigt over dine produkter og hvor de befinder sig i virksomheden. Er der enkelte steder i virksomheden, hvor du har behov for særlig hurtig adgang til, så kan du tilføje de lokationer til dine favoritter.

På selve lokationen kan du selv vælge, om du vil vise alle produkterne eller filtrere produkter efter for eksempel helbreds- eller miljørisiko.

 

Med appen kan du:

Du får tilgang til vigtig information, så som risiko- og faremærkning, uden at skulle gennemlæse lange dokumenter.

Opbyg en kemidatabase på din arbejdsplads og sørg for en opdateret samling af sikkerhedsdatablade på dine kemikalier.

Når du er på en bestemt lokation og arbejder med stoffer eller produkter, kan du registrere mængden af stoffer, der er indkøbt eller brugt.

Brug QR-koder for at få en komplet oversigt over alle produkterne, der er registreret på en lokation (for eksempel i et skab eller en afdeling i virksomheden).

Få adgang til at downloade lokationer og produkter direkte i mobil-appen, så du har adgang til dem offline.

Kort fortalt – al den information, du behøver, er tilgængelig på din mobil!

Appen kan downloades i både App Store og Google Play. Hvis du allerede har downloadet appen, så opfordrer vi dig til jævnligt at opdatere den, da der løbende sker forbedringer.

Vær opmærksom på at adgang kræver en EcoOnline Chemical Manager brugerkonto.